Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Zaštita zločinaca od nezaštićenih porodica žrtava

Komentari (7) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 četvrtak, 20 februar 2014 12:06
Ne klepeći nanulama
Ja sam napisao pre jedno pet godina , ako neko misli da će " IBRO" osuditi nekog "sarajevskog patriotu", taj nije konektovan na stvarnost.Te kvazi institucije BiH su konstituisane da bi dale legitimitet ubijanju ĆETNIKA , znači po njihovom i dece , nema veze.Republika Srpska mora svim sredstvima uz pomoć prijateljskih država da nametnute institucije od strane visokih predstavnika ukine , potom da se krene u procesuiranje , sve ostalo je sarajevska magla... u stilu, osuđujemo sve zločine.
Preporuke:
51
1
2 četvrtak, 20 februar 2014 13:24
jojo
Dok je Vukčevića i Vekerića Naser Orlić može mirno da spava.
Preporuke:
57
1
3 četvrtak, 20 februar 2014 16:15
Slavko Trebinje
Jojo, ovu dvojicu smetenjaka na sud. Gori su za srbe od Orića. Oni nisu ni srbi, ni muslimani ni ljudi.Pogledajte njihov lik.
Preporuke:
29
1
4 četvrtak, 20 februar 2014 16:44
Srbi obični
Ne bi se reklo da se bilo ko na srpskoj strani posebno angažovao da se kazne zločini nad srpskim civilima. Nešto je pokušano od strane organa SR Jugoslavije ali se ubrzo stalo, valjda obeshrabreni đutanjem tzv. međunarodne zajednice. Pogotovu se ćutke prešlo preko tragedije gradskih Srba u Bih I Hrvatskoj, koji su defakto žrtvovani, i koji su platili najveću cijenu hrvatske i muslimanske ustašije. Valjda je proradio neki interni srpski animozitet, a vjerovatno je bilo i poprilično putera i na glavama nekih srpskih "ratnika".

Jasno je zašto BH-muslimani i Hrvati prećutkuju zločine nad Srbima - takva im je praksa od pamtivjeka - ali je porazno i deprimirajuće odsustvo interesa za srpske žrtve među Srbima. Koji je srpski funkcioner posjetio sarajevske Kazane naprimjer? Ko sebe ne poštuje ne treba očekivati ni da će ga drugi poštovati. Ili nas ima sedamdeset miliona pa koja hiljada više-manje nije ni važna?
Preporuke:
36
1
5 četvrtak, 20 februar 2014 18:01
Mila RS
Bošnjacima bi bilo najpametnije da ovu dvojicu u što kraćem roku predaju srpskom tužilaštvu da ih u još kraćem roku oslobode svake krivice. Ali oni izgleda ne shvataju ko je spreman da ih najefikasnije oslobodi od svake odgovornosti.
Oslobađaju Albance za koje je dokazano da su zločinci. Sad treba to isto da urade i sa ostalima kako više nikom nikad ne bi palo na pamet da se zapita o "nevinosti" jadnih, naivnih, miroljubivih nam komšija sa svih strana svijeta.
Preporuke:
27
1
6 četvrtak, 20 februar 2014 18:54
Hercegovac II
@jojo
@Mila PC

Apsolutno tacno!
Sjetimo se samo "izbjeljivanja zlocinackih biografija" (Ganici, Divljak, Jurisic, Hondo...etc.)
od strane dvojca Vukcevic Vekaric!

Ako niste sigurni kako osloboditi krivice
ratne zlocince, obratite se Srbiji: Tuziocima za ratne zlocine!Oni vec imaju dugogodisnje iskustvo, s posebnim akcentom na Bosnu i Kosovo!
Uspjeh zagarantovan! Nezadovoljnim musterijama vracamo ulog!

No question asked!
Preporuke:
29
1
7 četvrtak, 20 februar 2014 19:04
Miloš
Ako sama Srbija oslobađa ili minimalno kažnjava one koji su čerečili Srbe automobilima (dok istovremeno u svom glavnom gradu organizuje izložbe o albanskim žrtvama), ja stvarno ne vidim zašto bi se neko u Bosni cimao oko srpskih žrtava.
Preporuke:
28
1

Anketa

Da li mislite da će ovog leta Vučić i Tači potpisati neki sporazum o KiM u prisustvu Donalda Trampa?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner