Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Hoće li biti izbora u BiH?

Komentari (7) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 petak, 14 mart 2014 20:26
siniša
Od svega mi se najviše dopada da su Srbi politički sazreli u Bosni i da im više niko ne može da podvali.Postali su oprezniji i sada znaju smisao i značenje predloga.

Dakle, naizgled nema nikakve veze sa statusom Republike Srpske, ali vodi oduzimanju nadležnosti, taj zakon. Dobro je što se to prati i stručno analizira, ali i što se prezentuje javnosti da i obični ljudi znaju o čemu je reč.
Preporuke:
10
3
2 petak, 14 mart 2014 21:31
iz Srpske
Ako je već SDP-ov prijedlog izmjene izbornog zakona pročitan kao pokušaj prenosa nadležnosti sa entiteta na nivo BiH u oblasti zakonodavstva,kako to da se SDS sada slaže sa tim prijedlogom? Autor takođe smatra izmjenu izbornog zakona dobrim riješenjem. Baš zanimljivo. To da se mi Srbi zalažemo za prenos nadležnosti sa entiteta na BiH,kretenizam je neslućenih razmjera.
Preporuke:
9
2
3 petak, 14 mart 2014 22:58
stvarnost
Stanje u BiH a time i u Republici Srpskoj nije vanredno ali je predvanredno ,znači da se osjeća tenzija koja može uskoro da eskalira zbog teške ekonomske situacije u cijeloj BiH.
Vlast u Republici Srpskoj gura glavu u pijesak i skretanjem tema sa ekonomije nešto čeka .Šta čeka ne zna ni ona sama.
Na terenu se kadrovi SNSD-a primaju tj.nogama uguravaju u javna preduzeća koja su pretrpana i u kojima stanje postaje haotično.
Ko ima šansu da napusti Republiku Srpsku taj je sretan i mogu im samo poručiti:
NE OKREĆI SE SINE!!!
Preporuke:
11
11
4 subota, 15 mart 2014 02:25
avgerinos moesiotes
SDS ne počeo da se ponaša kao SNS samo što nisu na vlasti i neće ni biti bar još jedan mandat. Drago mi je što je na političkoj sceni prisutan i tata Putin, pardon, Dodik koji zna i ume da se nosi sa izazovima. Lamo je klimati glavom i vikati ne valja. Valja imati hrabrosti da se preuzme odgovornost. Dodik to ima.
Preporuke:
9
8
5 subota, 15 mart 2014 19:41
M. Kojić
Dodikovo vrijeme je isteklo. R. Srpska treba predsjednika koji integriše i pravi mostove među ljudima i narodima a ne bahatog primitivca koji polarizuje i više vodi računa o sopstvenom imetku nego o državi.
Preporuke:
8
4
6 nedelja, 16 mart 2014 22:40
Dijasporas
@stvarnost
Kolega potpis na cijeli vas tekst.
Ja sam iz Federacije BiH,srecom uspio sam otici,situacija je ista kao i u RS.
U BiH se ne zivi nego zivotari,mladji svijet sve vise i vise odlazi,cijele familije se nekako snalaze da odu na zapad.To bih svakom preporucio i nek im je sa srecom.
Bilo da je iz FBiH ili RS nek ide za boljim zivotom.
Ko ostane zadnji nek ugasi svjetlo.
Preporuke:
2
0
7 utorak, 25 mart 2014 21:06
Turas
Nema potrebe .Prvo treba raščistiti đubre.
Preporuke:
0
0

Anketa

Da li mislite da će ovog leta Vučić i Tači potpisati neki sporazum o KiM u prisustvu Donalda Trampa?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner