Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Crna Gora, Rusija i NATO - ko je ovde državni neprijatelj?

Komentari (28) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 ponedeljak, 21 april 2014 23:05
Deda Djole
Ko je "drzavni neprijatelj", pita se autor ovoga clanka

Za razliku od Titove epohe, danas u CG i u SRB postoji vise struja, vise misljenja, vise partija. Oni koji imaju drugacije misljenje od autora, nisu "drzavni neprijatelji".
Preporuke:
1
92
2 ponedeljak, 21 april 2014 23:41
Lažnom dedi
Da si pročitao članak, a ne samo (namerno) pogrešno protumačio naslov možda bi i izneo neko mišljenje. Ovako promašio si temu i samo troluješ.
Preporuke:
82
1
3 utorak, 22 april 2014 00:22
Alek i Ivica
Milo je nas prijatelj
Preporuke:
47
1
4 utorak, 22 april 2014 00:25
Ernan Kortes
Ne letuj(em) u Crnoj Gori!
Nikada!
Preporuke:
77
2
5 utorak, 22 april 2014 00:35
s.p.Lajković
Punjeni gusan misli da će NATO da zažmuri pred gusanovom mafijaškom prošlošću i sadašnjošću? Pa HOĆE dok se ne instalira a posle NATO i zapad uglavnom uklone mafijaše sa scene da ih ne podsećaju nonstop kakvi su im prijatelji . NATO i ZAPAD želi bar na prvi pogled bude podržan od poštenog naroda a ne i od lopova i mafijaša ... A u to će se i ovaj punjeni gusan sigurno uveriti !!!!
Preporuke:
56
0
6 utorak, 22 april 2014 00:38
Mihajlo
" Nema vise Crne gore ni crnogoraca postoje samo brda gde su neka ziveli crnogorci " M B
Preporuke:
72
0
7 utorak, 22 april 2014 05:35
sofi
O Njima sam se davno izjasnio: baš me briga šta rade. Tipični prevrtljivci i uvlakači. Kada bi Putin sada došao u CG budite ubeđeni da bi i njegovi mrzitelji pričali kako je ,,doša o svoju zemlju, među svoj narod. Mi i Rusi.... bla, bla..."
Preporuke:
58
1
8 utorak, 22 april 2014 07:32
Grgur
Već 10 godina ne letujem u Crnoj Gori. Ranije sam išao skoro svake godine. Neko kaže da narod nije u skladu sa politikom ove male zemlje. Ne bih se složio sa tom konstatacijom. Ako je to zaista tako, otkuda, onda, da je Milo Đukanović tu gde jeste, a ne tamo gde mu je mesto?
Preporuke:
59
1
9 utorak, 22 april 2014 07:55
Drinko Končarević
Pitanje sadržano u naslovu je veoma teško ali je zato odgovor prost i jednostavan:Japan. Parolu "Srbija do Tokija" razvili su Crnogorci u Srbiji. Zašto? Da bi pod srpskom maskom ušli u Japan. Kako? Uz pomoć NATO-a otvoriće autobusku liniju Podgovrica - Tokijo, via Moskva, via Vladivostok. Čemu sve to? Da bi Japancima pokazali da "boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka". E vala junaci, čekali ste više od jednog veka na ovakvu istorijsku priliku koja se ne propušta. Samo tako, JUNAČKI I EDUKATIVNO!!!
Preporuke:
29
4
10 utorak, 22 april 2014 08:42
Rumija
Nikada nisam mislio da će Crna Gora da spadne na ovo na što je spala, nisam mislio da će takvi junaci i heroji da se utrkuju ko će Don Milu prvi da opere noge!Ali došlo je zlo vrijeme kada Crnogorci spremaju spiskove Crnogoraca koji su nepodobni!Nikad nisam mislio da će Crnogorci dozvoliti da idu za raščinjenim i razvratnim popom koji je svoju kancelariju registrovao u policijskoj ispostavi ali i to se desilo.Jedino opravdanje nalazim u opijatima koji se troše u nevjerovatnim količinama atu je Don Milo glavni oslonac ovoj lijepoj "susjednoj državi" koju vodi ratni zločinac a obje države rade u interesu američke CIE kako bi se droga legalno plasirala na raznorazna tržišta!Nevjerovatno talibani su skoro bili uništili sva polja maka otkako su došli ameri Avganistan se vratio na staru slavu proizvodnje opijuma.A o tom novcu ne treba razgovarati.jedino čudi velika ljubav između Don Mila i vašega Eliota Nesa zvanog Aleksandar Vučić.Još malo pa će to biti Aleksadar Veliki!Po sramoti!
Preporuke:
45
0
11 utorak, 22 april 2014 08:43
Boki
Na žalost, u Crnoj Gori će uvijek na vlasti biti Crnogorci. I oni će uvijek biti u stanju da podmite političare u Srbiji da ovi ne štite interese Srpske nacionalne manjeine. Interese Crne Gore i Crnogoraca je asimilacija Srpskog naroda u Crnoj Gori, makar još 10 %. Ako Srbija ne stavi interes Srpskog naroda ispred interesa dobrih odnosa sa Crnogorskim narodom (bez obzira da li se radi o prvoj ili drugoj crnogorskoj familiji) to će se i desiti. Ako Srpska država - Srbija na takav način prodaje srpski narod u CG, ne vidim zašto bi Srpski narod u Srbiji mogao da očekuje išta bolje.
Preporuke:
42
0
12 utorak, 22 april 2014 08:52
Crnogorčenje
Crnogorčenje ili moderno ustaštvo je pred debaklom , nije Putin Milošević da toleriše " sankcije" , nije više don Milo " samostalan" , kada će kandže medveda sa istoka zariti šapu u trulež, pitanje je za medveda, sigurno je da će uzvratiti na "sankcije"!Don Milo je u panici, ostaće bez hleba zbog sankcija a onda opet gladna usta prema Srbiji.
Preporuke:
53
1
13 utorak, 22 april 2014 09:44
Dr.Rade Pajovic,Florida
Zadesio sam se u Beogradu kada je gosp.Djukanovic bio u poseti Srbiji posle 10 godina. Savladao sam gadjenje i nekako saslusao njegovo prenemaganje.Moja nevolja sa tim covekom je pocela od onog clanka u New York Times-u kada su on i pok.Djindjic trazili da se bombardovanje Srbije nastavi do konacne pobede!Ovakvih kao sto je on ima mnogo u jos uvek jednodimenzionalnom svetu ali se i to menja i vreme mu istice!Sudbina ce nu biti kao Markosu,Sadamu ili Mubaraku sve nekadasnjim SAD prijateljima!Nije cudo sto on gura Crnu Goru u NATO cudo je sto ce NATO-u Crna Gora!Osim onoga-"Ajd Alija da je vise vojske!"
Preporuke:
34
0
14 utorak, 22 april 2014 12:37
brm
"u Crnoj Gori će uvijek na vlasti biti Crnogorci"
zapanjujuće! ovoga nema niđe
Preporuke:
3
31
15 utorak, 22 april 2014 13:19
Boki
Dobro Brm Brm,
Ima šanse da se Crnogorci u Crnoj Gori nađu u manjini i da Srbi oped dođu na vlast, ali su šanse vrlo male i na to u bližoj budućnosti ne treba računati. :-)
Preporuke:
15
2
16 utorak, 22 april 2014 13:45
Suvorov
"dok na srpskom jeziku govori oko 44% ukupnog stanovništva"
Na šta liče ovakve konstatacije? Da Milo Đukanović kaže da je crnac, da li biste poverovali? Dobro je kazao Matija Bećković, da se "crnogorski jezik govori na srpskom".
Preporuke:
29
0
17 utorak, 22 april 2014 14:28
Boki
Ne treba podcjenjivati Crnogorski projekat. To je jedna manjina od 10% koja dominira čitavom državom za sada vrlo uspješno. Otprilike onako kao što dvije pokrajine u Ukrjanii, Lavovska i Ivanofrankovska zadaju takt čitavoj Ukrajini. Samo što Srbija niti ima kulturu niti atomske bombe Rusije da to spriječi. Ne zaboravite da su crnogorski pravopis stvarali ukrajinka i bošnjak. Projekat može nekome izgledati glup, nepriroda itd. ali za sada funkcioniše. Krajnji udarac toga projekta će doći (ako nije već došao) iz Srbije. Nepriznavanje Crnogorskog naroda i jezika od strane Srba je ključ asimilacije preostalih Srbau nezavisnoj državi bivšoj republici Crnoj Gori i buduće njene etničke stabilnosti. Meni najprije izgleda da najveći dio preostalih Srba (i u Crnoj gori i u Sribij) zapravo ne radi na jedinstvu Srpskog naroda, već na asimilacij Srba.
Preporuke:
15
6
18 utorak, 22 april 2014 15:32
Miki@Boki
Upravo tako.Priznati Crnogorce kao naciju je ključna stvar u srpskoj nacionalnoj politici prema CG,ali je balast jugoslovenstva i istorijskih zabluda još uvek jak,da bi se to sprovelo.Dok ih ne priznajemo,dajemo im argument za diskriminaciju Srba.Njih ništa ne košta,a Srbi polaku nestaju.Igramo se i sa crkvom,koliko god Miraš i njegova družina služili za sprdnju,jer "Pravoslavna crkva u CG" ne mora u budućnosti da sačuva srpski i svetosavski karakter!
Preporuke:
3
6
19 utorak, 22 april 2014 16:21
brm
Miki čini mi se da Bokiju nije na kraj pameti to što si ti (tačno) napisao ..
"Samo što Srbija niti ima kulturu niti atomske bombe Rusije da to spriječi."
apsurdno je da jedna atomska bomba Rusije, tradiconalne zaštitnice crnogortskog identitgeta sprečava formiranje crnogorske nacije, kad se Crna Gora kao pojam pojavljuje jedino kad se Rusija približi Balkanu, kao u vreme Napoleona, Staljina ili Putina, i obrnuto nestaje kad se udalji... kao recimo 1918.
Preporuke:
2
7
20 utorak, 22 april 2014 16:25
brm
@Miki
balast kog jugoslovenstva - onog što je uvelo republiku "malu Crnu Goru" ili onog unitarnog, Zetske banovine sa Dubrovnikoom i Metohijom?
Preporuke:
2
6
21 utorak, 22 april 2014 17:11
Država u kojoj vladaju Crnogoci...
Ovo je vic dana, kakvi crnogorci ,, Amerikanci vremenom takve premeštaju na ostrva...genetski dugi vratovi ...će se izdužiti do maksimuma očekujući pomoć od nekoga, samo znam da Amerikanci neće dati, jedino ako napravite lepe zgrade sa crvenim fenjerima... sve je to uslužna ekonomija...pozdrav književniku... BRM, bivšem..
Preporuke:
11
0
22 utorak, 22 april 2014 18:56
Peter RV
Dali će ovaj Milov i Rankov ćef proć, to ostaje da se vidi. Oni su dotaknuli živac crnogorskog bića upuštajući se u ove anti- ruske avanture. Ako Crnogorci ovo konačno prihvate, onda će izvršit samoubistvo, ne samo njihove državice, nego i sopstvene istorije- što znači da će nestat i kao pleme.
Sve ovo, jer nije isto kritikovat (opravdano) Srbiju koja je u istom usranom kapitulantskom položaju kao CG, kao i pokazivat drsko oportunističko neprijateljstvo Putinovoj Rusije koja je već angažovana u bitci protiv judeo-američkog imperijalizma- zajedničkog neprijatelja Slovena.
Preporuke:
12
3
23 utorak, 22 april 2014 20:40
Boki
Slab si nešto danas Brm-e.
Preporuke:
7
1
24 utorak, 22 april 2014 23:56
gile
Bog gleda.Šta ako se ponovi 1979.ali kao onomad u severnom Čileu?
Preporuke:
2
1
25 sreda, 23 april 2014 12:24
srki
ima jedna mnogo bitnija situacija...

Velika investicija koju je pokrenuo Azerbejdzan u Bokokotorskom zalivu je stala,i to par dana pošto je CG uvela sankcije Rusiji...
E sad obzirom da je to za uslove u CG ogromna investicija i da je mnogo izvođača i podizvođača trebalo biti angažovano živo me interesuju rezultati takve politike tj. da li će na izborima u PG biti kažnjen DPS zbog svoje politike. Naravno većina firmi koje bi vodile glavnu riječ na tom projektu je iz PG,sad radnici ostadoše bez posla.

Eto vam pokazatelj,čisto ekonomski,pragmatičan,čist kao suza...glad ne bira
Preporuke:
1
0
26 sreda, 23 april 2014 13:19
brm
Boki
"Slab si nešto danas Brm-e."
pravo zboriš Boki, umorih se objašnjavajući očigledno ... kako objasniiti besmilicu da je more slano
Preporuke:
1
1
27 subota, 26 april 2014 11:22
Južbina
Opet o Crnoj gori i oko nje! I opet moram da pitam (po h-ti put i uvek ostanem bez odogvora) : šta se nas, u Srbiji, tiču odnosi Crne Gore sa rusijom (sa bilo kim, uostalom)?
Preporuke:
3
0
28 petak, 02 maj 2014 13:45
Vuk
Raspisali u Beogradu referendum sa jednim jedinim pitanjem:
- Da li treba izbaciti Crnogorce iz grada ?
Rezultati izbora:
5% - DA
95% - NEKA NAS
Preporuke:
1
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner