Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Predlog deklaracije o uslovima za očuvanje i jačanje državotvornosti Republike Srpske unutar BiH

Komentari (16) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 18 novembar 2014 18:12
Eto ja ne bi
Emil Vlajki:Točno je da su u BiH svi njeni građani ravnopravni, ali su po izvornoj koncepciji Dejtona, Srbi u Federaciji nacionalna manjina, kao što su Hrvati i Bošnjaci manjina u Republici Srpskoj. Na ovoj osnovi triju konstitutivnih naroda i njihovih izvornih obitavališta, zasnovana je čitava političko-pravna struktura BiH.


Zar bi Srbe " u nacionalnu manjinu" u Federaciji BiH? Je li Vlajki?Eto ja ne bi!Bolje konstitutivan narod!
Preporuke:
7
33
2 utorak, 18 novembar 2014 18:26
Oni "koji su pljuvali" sada bi da ližu?
Emil Vlajki: Da će sadašnja politička podjela u RS (50:50) onemogućiti bilo kakav ekonomski i socijalni razvoj ovog entiteta...


O tome je trebalo razmišljati ranije, i ne ići kontra opozcije "tako prljavo u kost"? Uvrede se pamte?
I neko se sada ko čudi nešto, stavu "opozcije" koju ste toliko "pljuvali" zašto neće s vama ni pod razno u vlast?Toliko pljuvanja, toliko uvreda, toliko zla i bljuvanja u riječi i tekstovima?I ko nekome čudno?Sami ste to napravili?
Čovjek zaboravi i šamar i fizičku tuču i tome slično, ali uvredu gotovo nikada?!Uvreda karakternog čovjeka boli više od bilo čega?!
Oni što su pljuvali i pisali knjige i u "orkestru svirali i pjevali" o nekoj "izdajničkoj opoziciji", oni su proizveli to stanje!
Oni "koji su pljuvali" sada bi da ližu?
Preporuke:
5
38
3 utorak, 18 novembar 2014 18:43
krajišnik
Da se iznađu pravedna rješenja za istinsku konstitutivnost sva tri naroda

Pravedna :)

Srbi su u Avnojskoj Hrvatskoj bili konstitutivan narod, šta god to značilo, isto kao Hrvati u Avnojskoj BiH, i bilo ih je krajem 80-ih, pre početka terora, isto koliko Hrvata u BiH. Na teritoriji Avnojske Hrvatske vekovima je bilo znatno više srpskih sela nego hrvatskih na teritoriji Avnojske BiH.
Preporuke:
27
0
4 utorak, 18 novembar 2014 18:50
hm
Kakva navala SNS, SDS-ovih i Izetbegovićevih botova. Ili su to jedni isti. Ne, godpodo, pokazali ste se koliki ste izdajnici i za koga radite, samo što srpski narod po običaju kasno pali.
Preporuke:
27
6
5 utorak, 18 novembar 2014 19:04
Ozren Doboj
Gospodine Vlajki zaboravili ste u predlogu DEKLARACIJE sledece tacke.MILORAD DODIK se proglasava za dozivotnog predsjednika REPUBLIKE SRPSKE.dodjeljuje se cin MARSALA MILORADU DODIKU.U REPUBLICI SRPSKOJ zabranjuje se rad politickim strankama sem SNSD stranci.PONISTAVA se izbor MLADENA IVANICA za srpskog clana predsjednistva BIH a umjesto njega imenuje se ZELJKA CVIJANOVIC.zabranjuje se donosenje zakona o porijeklu imovine i zakona o reviziji privatizacije u REPUBLICI SRPSKOJ zabranjuje se gledanje BN TELEVIZIJE U RS i tako dalje.
Preporuke:
11
41
6 utorak, 18 novembar 2014 19:26
Srbin
DOBRA DEKLARACIJA !
Preporuke:
29
3
7 utorak, 18 novembar 2014 19:41
dobar oslonac
Ma kako "pljuvačima bilo krivo" ipak Savez za promjene ulazi "za početak" u vlast na nivou BiH.Imat će kontrolu nad SIPA-om (državnom policijom) ili OSA-om (Obavještajno-bezbjednosnom gancijom), Upravom za indirektno oporezivanje u Banja Luci (novac od PDV-a), ministarstvom pravde BiH i dr.I naravno još mnogo agencija i institucija.Za početak "dobar oslonac"!
Preporuke:
8
30
8 utorak, 18 novembar 2014 20:52
Hercegovac
@dobar oslonac
Mnogima nije jasno da je to razlog panike među Dodikovcima,nije u pitanju očuvanje RS nego strah od zatvora.Ako dođe do iole ozbiljnog obračuna sa kriminalom SNSD će nestati.
Preporuke:
11
28
9 utorak, 18 novembar 2014 21:30
Za Hercegovca i ostale
Blago tebi kada "borbom protiv kriminala i korupcije" POKRIVAŠ RUŠENjE REPUBLIKE SRPSKE. Svi neprijatelji Srba su sretni, a možda si i ti pripadnik tih neprijatelja i po boji.
SVE OBOJENE REVOLUCIJE SU IZVEDENE RADI "BORBE PROTIV KRIMINALA I KORUPCIJE" I SVE SU UNIŠTENE: SRBIJA, UKRAJINA,GRUZIJA, IRAK, LIBIJA, SIRIJA,...
Ja se nadam da će se većina Srba otrezniti.

DOLE SLUGE ANTISRPSKOG NACIFAŠIZMA!
SMRT ANTISRPSKOM NACIFAŠIZMU!
Preporuke:
31
9
10 sreda, 19 novembar 2014 00:43
Hercegovac
@Za Hercegovca i ostale
Blago tebi kad vjeruješ da nam od Dodika zavisi opstanak.
Preporuke:
6
24
11 sreda, 19 novembar 2014 10:02
Srbin za "Hercegovca"
1) Nisi negirao, niti je to moguće, tvrdnju da su obojene revolucije donele propast državama i narodima, izostavio si, a "kritikuješ" komentar.Svaka država kojoj je "demokratiju, borbu protiv korupcije i kriminala" uvodila USA sa vazalima, PROPALA JE.
2)Ono "blago tebi" kopiraš, u nedostatku originalnosti, argumenata i logike. U svakom slučaju verujem više Dodiku nego svima koji su potpali pod antisrpsku nacifašističku propagandu. Da istaknem: UPOREDI DODIKOVE REZULTATE NA OČUVANjU SRPSKE I REZULTATE M.IVANIĆA, ČAVIĆA I DRUGE SDS "LIDERE" POSLE KARADŽIĆA. Neuporedivo je to!
3)Predstavljaš se kao "hercegovac" što može biti falsifikat, a može biti da si iz Pavelićevog legla ili Bijelog brega. Hercegovina je od Drine do Glamoča.
4)Dobar deo Hercegovine je glasao za Dodika i SNSD (Trebinje), to je "slučajno".
Preporuke:
20
3
12 sreda, 19 novembar 2014 17:41
Hercegovac II
@ Ozren dobojlija
Izgleda da ste previdjeli di(l)nastiju Izetbegovic:
Ostala Bosna bakiragi u amanet od babe!
A i bakiraga ce ostaviti svom bakiragi!
Malo poduze nego dozivotni marsal!
Ko u Srbalja : Od Budaka do sina Radomira!
Demokracija, bolan, jasta!

@Hercegovac
Po vama, Srpsku ce sacuvati Izetbegovic i Jovan
Divljak, a upropstio je dozivotni Dodik!?
Da li ste i Vi bili s Vukom na"molitvenom rucku"!
Jer ovakva "ubojita" logika moze doci samo
poslije "molitve" i "rucka"
Kao Hercegovac iz Bosne!
Kao hrastova bukva!
Preporuke:
16
0
13 četvrtak, 20 novembar 2014 02:19
Hercegovac
@Srbin
@Hercegovac II

Borac sam Hercegovačkog korpusa VRS sa punim ratnim stažom i ponosam sam na to !

O obojenim revolucijama nisam ni pisao,svi znamo kako to ide, to se sa vama slažem.Daj bože da narod ne izađe na ulice ali mislim da se to više ne može izbjeći.Vidimo da je u ovoj deklaraciji borba protiv kriminala kao unutrašnje pitanje RS prvom mjestu ,možda se ne slažete sa tom tačkom deklaracije ?!
Što se argumenata tiče, i vrane znaju da smo na prvom mjestu u evropi i među prvima na svijetu po kriminalu i korupciji.Za stanje u državi odgovorna je vlast (možda imate argumenta da je neko drugi,vanzemaljci npr), kod nas konkretno SNSD jer za 8 godina nisu ništa uradili po tom pitanju.
Dodikovi rezultati na očuvanju Srpske su nas koštali 1.2 milijardi KM od proradje telekoma + 4 milijare KM zaduživanja što je ukupno = 5.2 milijardi KM dok je njegov doprinos u stvaranju Srpske = 0.
Preporuke:
1
12
14 četvrtak, 20 novembar 2014 13:47
Srbin za "Hercegovca"
Samo kratko, jer nemam vremena, a ne vidim ni smisla, da te podučavam da bi shvatio situaciju o kojoj daješ površne, parolaške i pogrešne ocene.
1)Možda jesi, a možda nisi borac Hercegovačkog korpusa.Ako jesi, to ne znači da imaš znanje i sposobnost da probleme sagledavaš do kraja po dubini i njihovo istorijsko značenje. To zavisi od stepena i KVALITETA obrazovanja.
2)Ko je to utvrdio da bi "i vrane znale da smo prvi po korupciji..."??? Korupcija na Zapadu je legalizovana za vladaoce a koristi se kao sredstvo progona "nepodobnih" opozicionara. Jesi li utvrdio stepen korupcije u FBiH, Hrvatskoj, albaniji, Srbiji, Rumuniji,...? Korupcija izvire iz sistema kojim diriguju silnici, a u BiH diriguju OKUPATORI, ili ti misliš da BiH, pa i Srpska, nije okupirana?
3) Mlatiš parolama o "odgovornosti" za stanje baš onako kako su radili i rade u svim državama koje NATO USA Zapad hoće da okupira i drži pod kontrolom. Stanje u okupiranoj državi NAJVIŠE zavisi od okupatora, jer
Preporuke:
8
0
15 četvrtak, 20 novembar 2014 14:05
Srbin za "Hercegovca"
Okupator koristi razne metode i sredstva da bi očuvao kontrolu i ostvario svoje ciljeve, pored ostalog, dovodi narod, bar deo naroda, u zabludu i manipuliše.
Okupator dovodi državu u teško stanje a onda okrivljuje "neposlušnu vlast" da bi mogao da postavi svoje.
4)Narod u FBiH kada se buni protiv teškog stanja NE TRAŽI RUŠENjE SVOJE DRŽAVE, NEGO HOĆE DA JE PROŠIRI NA RAČUN SRBA I SRPSKE, A TI BI POD PROVIDNIM IZGOVOROM DA RUŠIŠ SRPSKU. A to, upravo to, jeste i CILj OKUPATORA. POSTOJEĆI OKUPATORI U BIH SU SMRTNI NEPRIJATELjI SRBA, ALI NE BOŠNjAKA...
5)Bez svoje Države Srpske, Srbi u BiH bi nestali vrlo brzo. Hoćeš da Srpsku čuvaju Ivanić, Čavić, Šarović,Bosić,... PA ONI SU SE VEĆ DOKAZALI, ZATO IH OKUPATORI PODRŽAVAJU. Čavić je kao Predsednik SDS, ZBOG IZDAJE, bio izgubio od naroda, pa ga Amerika izvukla i formirala novu "stranku" da bi on imao zvučno ime "predsednika" i bio konkurencija, i evo ga opet na delu sa neprijateljima. Maske su providne...
Preporuke:
8
1
16 četvrtak, 20 novembar 2014 14:16
Srbin Srbinović za "Hercegovca"
6)Tvoja vrhunska zabluda, a propagandna glupost neprijatelja Srba je u tvrdnji:
"Dodikovi rezultati na čuvanju Srpske su 1,2 milijarde KM,...".
Država košta, iz prostog razloga jer košta ŽIVOT NARODA. Od tih milijardi živi narod godinama: dobijaju plate učitelji, profesori, lekari, policija, državne službe,... A ti bi to da ukineš jer košta. Dobro su te obradili neprijatelji sa antisrpskom propagandom.
Valjda si naučio da narod koji neće da plaća svoju vojsku, PLAĆA TUĐU, OKUPATORSKU.
Narod bez države je čovek bez odeće na vetrovitom brdu sa temperaturama ispod nule...

DA VJEČNO ŽIVI NAŠA DRŽAVA REPUBLIKA SRPSKA!
Preporuke:
8
1

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner