Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Od nigerijske šeme do tajne milionske nabavke EPS-a

Komentari (9) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 subota, 21 jul 2018 20:58
mikula
Uzas.
Vucic se samo utalio u postojecu kriminalnu semu.
Ako se banda ne zaustavi,gubimo drzavu.
Preporuke:
37
0
2 subota, 21 jul 2018 21:08
ušemili se
Ja ovde vidim solidan kadrovski potencijal za neku buduću rekonstrukciju vlade.
Od Ministarstva Finansija,prevashodno,pa do samog premijera ili čak predsednika Nigerije.
Preporuke:
35
0
3 subota, 21 jul 2018 22:37
BEZ ŠEME I DILEME -
- MI ILI ONI.
Preporuke:
27
0
4 subota, 21 jul 2018 23:18
Ista situacija
Ja sam zbog poštenja dobio otkaz jer sam sve radio kao sajestan čovjek, savjestan pravnik i kao "nagradu" dobio otkaz. Znači potpuno razumijem, jer sam isto doživio i uvjerio se da poštenje nema cijenu.
Preporuke:
23
0
5 nedelja, 22 jul 2018 08:08
Konobar
Institucije Srbije ne rade (blokirane su).Radi vođa.

Šta bi sa helikopterom zašto su izginuli?

SAVA MALA, fantomke...šta bi sa čuvarem, zašto je nestao?

Šta bi sa...i tako u nedogled - imperiji su potrebne lopurde za ''kadrovsku'' listu i stado za ''kraljicu''.Zadatak za bagru.
Preporuke:
21
0
6 nedelja, 22 jul 2018 10:42
Dragan R
CINS je otkrio toplu vodu. Nije ovo ni izuzetak, ni tipična SNS šema, već deo pljačkaškog sistema. Bar 90% privatnih kompanija u Srbiji, ne računajući one sa transparentnim stranim vlasništvom, je nastalo i razvijalo se na pljački državne i društvene imovine. Počev od nezakonitog korišćenja znanja stečenog u društvenoj ili državnoj firmi, preko zloupotrebe resursa tih firmi (telefoni, automobili, kontakti i poslovne veze)za privatne potrebe (za svoje privatne firme), klasične krađe tehnologija, pa čak i repromaterijala i opreme, preko usmeravanja poslovanja preko svoje firme, pljačkano je državno i društveno bogatstvo i gomilano lično. Zatim dolazi viši nivo pljačke, privatizacija opljačkanog, namešteni tenderi a kad voda uđe u uši i apetiti postanu nezajažljivi, čak i fiktivni poslovi, a najčešće nepostojeće usluge i transakcije preko of šor računa. U takvom sistemu je sasvim svejedno ko je na vlasti i sve je samo pitanje cene. I ljudski životi i državna teritorija i prošlost i budućnost.
Preporuke:
25
0
7 nedelja, 22 jul 2018 15:09
Ovako je bilo
Dragan R
CINS je otkrio toplu vodu. Nije ovo ni izuzetak, ni tipična SNS šema, već deo pljačkaškog sistema. Bar 90% privatnih kompanija u Srbiji, ne računajući one sa transparentnim stranim vlasništvom, je nastalo i razvijalo se na pljački državne i društvene imovine.

Nemoj tako. Nije isto kao "kad svi znamo" kada neko sedne i napiše tekst koji potpiše imenom i prezimenom.

Brozove lopurde, optužuju miloševićevce, "zli dos" i ove "današnje" (ali glasaju za njih), miloševićevci optužuju "zli dos" a Vučić i Dačić kao "bivši" brozovi janjičari i miloševićevci optužuju gle opet "zli dos"
Opštom kriminalizacijom od 90tih većina građana su postali "mali" i veliki lopovi jer oni koji su opljačkali fond društvenih stanova, optužuju one koji su opljačkali pored stanova i privredu i državu.

EPS je decenijama najveći predvodnik organizovanog kriminala a koji se proširio na sva javna preduzeća.

EPS ima svoj "zakon o energetici" koji poništava i Ustav i sve zakone u Srbiji
Preporuke:
9
2
8 ponedeljak, 23 jul 2018 14:25
Dragan R
@Ovako je bilo
Poštovani gospodine, nije mi baš najjasnije sa čim se u mom komentaru ne slažete. Inače, svaki komentar potpisujem svojim pravim imenom (Dragan)i početnim slovom svog pravog prezimena (R, od Ristić).
Preporuke:
7
0
9 utorak, 24 jul 2018 16:52
Banderaš
U dispečerskom centru EPS-a postoji deo koji je zadužen samo za praćenje rada privatnih hidro-elektrana. U slučaju neke havarije, prvo u sistem se puštaju privatne a onda državne elektrane. Vlasnici elektrana direktno zovu dispečere i lično im naređuju šta treba da se uradi tj. ko ima prednost.
Preporuke:
5
0

Anketa

Da li mislite da će ovog leta Vučić i Tači potpisati neki sporazum o KiM u prisustvu Donalda Trampa?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner