Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Reč naše Crkve treba da bude kratka i odlučna, jasna i upozoravajuća - „Niko ne sme ništa da potpiše“

Komentari (13) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 sreda, 07 novembar 2018 07:07
amin!
amin! Amin!
Preporuke:
64
4
2 sreda, 07 novembar 2018 10:18
penzioner Cviko
I opet amin, neka tako bude.
Preporuke:
69
4
3 sreda, 07 novembar 2018 11:18
bravo
Sve je rečeno.
Preporuke:
58
2
4 sreda, 07 novembar 2018 15:29
Izvinite
Nešto ne razumem. Vučko je usred najveće izdaje u istoriji Srpstva a intelektualci se razvališe od pisanija. Kako to pomaže? Sada savetuju SPC šta da ona piše. Budući da su intelektualci sigurno imaju neko rešenje koje može da uspe ili misle da pisanjem ubede Vučića da ode. Organizujte se intelektualci pa u narod. Ili vam je narod isuviše neintelektualan za vas pa mu se obraćate isključivo pisanom rečju koju skoro niko ne čita.
Ova primedba se ne odnosi na starije ljude potpisnike koji zbog svojih godina i trebaju da sede i pišu.
Preporuke:
14
21
5 sreda, 07 novembar 2018 16:45
penzioner Cviko,
@ Izvinite,
Čiju verziju Istorije nam predaju profesori u našim prosvetnim ustanovama? Nemačku i austrijsku? To su verzije snaga koje smo navodno porazili. Kako se ponašaju prema nama danas? Kao pobednici. Kroje nam kapu. I ovo sa Kosovom i Metohijom je njihovo delo. Zato odbacimo sve njihovo. Imamo naše istoričare koji se međusobno ne slažu ali organizujemo jedan skup na kom će povesti ljutu borbu za istinu.
Preporuke:
37
2
6 sreda, 07 novembar 2018 17:19
teletabis
Stalnos e pitam: zašto smo ovoliko glupi?

Ova vlast sve što kaže laže, već godinama.

Razgraničenje sa razmenom teritorija ne postoji, to je samo laž. Plan je KiM dodati i tkz. Preševsku dolinu. Nema tu nikakve razmene, čije se bre razmenjuje? Ne, malo im KiM nego bi i još malo. A zašto da ne, pa ovi nemaju obraza i časti i odavno su kupljeni ko rolna toalet papira. Kad ih upotrebe povući će vodu. Ali Srbija ima da ostane osakaćena i vekovima se neće oporaviti.

Neverovatno je kako kao narod idemo u samouništenje.
Preporuke:
41
2
7 sreda, 07 novembar 2018 17:38
penzioner Cviko
Koja zdrava snaga može da organizuje skup istoričara Srbije danas? Srpska Pravoslavna Crkva?
Ali sada ovo da ostavim po strani. Imam jedno pitanje za Đorđa i sve čitaoce i čitaoce-komentatore. Dakle, šta očekujete od mase naših građana koji se "dave" gledajući rijaliti emisije, da danas pravilno vrednuje stajanje predstavnika pobednika pod zastavom okupatorakoji nas uništava? Na ovo pitanje neki su mi odgovrili: pusti me, šta me briga, šta ja tu mogu, ja ne odlučujem, ja uživam u rijaliti emisijama... svaka generacija naroda zaslužuje vlast koja je njegova slika i prilika. Ali opet, možemo li mi, koliko toliko zdravi, da nešto promenimo na bolje?
Preporuke:
29
1
8 sreda, 07 novembar 2018 18:04
Brane
Srpski intelektualci-konačno-složni za Srbiju.

Preosvećeni da pozove ''svoje'' na večeru i izjasni se da li je sa narodom ili sa izdajnicima.
Preporuke:
32
1
9 sreda, 07 novembar 2018 19:03
Ah
Ljige na vlasti samo još crkva sprečava da ne dovrše izdaju do kraja - nisu naime sigurni da li su toliko jaki da i crkvu zgaze.
Preporuke:
37
2
10 sreda, 07 novembar 2018 21:06
Causa Spectandum
Rascinjenje svestenika, otkaz intelektualcima, penzionisanje ..
.
Preporuke:
3
15
11 sreda, 07 novembar 2018 23:21
penzioner Cviko
Ej Srbijo šta si doživela!? Pobedili smo Nemce i Austrougare u ratovima koji su nam nametnuli. Po toj logici, Istoriju pišu pobednici. Našu Istoriju pišu poraženi a štampaju njihove pod...muve, ustaše. I još im idemo na poklonjenje da nam ne bi opet nametnuli rat. U Staroj Raškoj, balije bi da nastave sa cepanjem Srbije a ni Vojvodinanije daleko. I sve to rade da rata ne bude. Niko normalan ne želi rat ali oni nam po prirodi svojih životinjskih nagona taj rat popu omče nameću, opet. Pa dokle???
Preporuke:
19
1
12 četvrtak, 08 novembar 2018 09:11
Radoje
Prvi i najvažniji korak je da Patrijarh stoluje u Pećkoj PATRIJARŠIJI.Amin.
Preporuke:
18
2
13 petak, 09 novembar 2018 01:04
Poštovani ljudi
Svi narodi koji su imali nacionalni konsenzus su postizali svoje ciljeve.Srbi nemaju nacionalni konsenzus!!! Ja pozivam vas da osnujete političko društvo-organizaciju koja će stvoriti temelje srpskog nacionalnog konsenzusa! Tu ne mogu biti članovi nikakvi rialiti političari niti smutljivci i ekonomski maheri. Neophodni su provereni ljudi koji su pokazali čvrstinu u najtežim momentima. Ja bih tu čak uveo interne titule u skladu sa čvrstinom karaktera i časti nešto kao srpski viteški red.Ja bih odmah potpisao recimo za Matiju Bećkovića ili Slobodana Antonića npr.To drušvo mora ostvariti duboke kontakte u RF. Mora se prvo tražiti ruska garancija jer sve drugo je rizično ili samoubistveno. Ta garancija mora biti institucionalizovana kasnije. Da je kojim slučajem SRJ ušla u Savez Rusije i Belorusije i Kosovo i CG bi bili sa nama još uvek. Dovoljno je da Rusi garantuju bezbednost isključivo odbrambenim sistemima kojima upravlja ruska vojska što bi garantovalo sigurnost tih sistema po zapad.
Preporuke:
10
2

Anketa

Da li mislite da će ovog leta Vučić i Tači potpisati neki sporazum o KiM u prisustvu Donalda Trampa?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner