Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Neustavnost i licemerje briselskih pregovora

Komentari (9) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 petak, 30 novembar 2018 07:06
penzioner Cviko
Ukratko, sve što je potpisano u Briselu i oko njega, jednog dana moramo poništiti jer je protiv ustavno. Sada, za svesnije ljude, "Briselski sporazum" zajedno sa svim što je proizveo je pravno ništavna papirologija. To što je potpisao predsednik je u suprotnosti i sa njegovom zakletvom koju potpisao, pa prema tome pozivanje druge strane na činjenicu da je potpisao predsednik je pravno ništavno. Predsednikov potpis je pravno valjan ako je u skladu sa njegovom zakletvom koju je potpisao i u skladu sa Ustavom Srbije. Njegova priča kako je to čini za dobro Srbije nema pravnog osnova. Ako ima, neka sebi izvadi srce pa da vidimo kako će funkcionisati... Nama to neka ne radi.
Preporuke:
39
2
2 petak, 30 novembar 2018 10:33
Briselski sporazum je pravno ništav
. penzioner Cviko
Ukratko, sve što je potpisano u Briselu i oko njega, jednog dana moramo poništiti jer je protiv ustavno.


Nema se šta ni poništavati, kada je pravni ništavo samo po sebi jer "Briselski sporazum' nije ratifikovala Narodna Skupština Republike Srbije s nije odobren ni na opšte narodnom referendumu.
Preporuke:
38
0
3 petak, 30 novembar 2018 10:48
Pravo bez zaštite
Svi smo mi svesni da su "Briselski sporazumi" protivni Ustavu Republike Srbije, to nije sporno izuzev za one koji su unutar sistema i vode pregovore "oni kao ne vide da je sve to protivno Ustavu Republike Srbije. Samo ima i druga "strana novčića", niko ama baš niko ne nudi konkretno rešenje , pa ni ovi koji kritiku "Briselski sporazum". Konkretno niko nije naveo datum kada bi vratio srpsku vojsku, policiju, administraciju i druge atribute srpske države na Kosovo i Metohiju, bez toga sva je priča "u vetar". Niko nema čak ni okvirno neki plan kada bi se to moglo dogoditi a niti informacije koje bi bile prepreke, eventualno NATO pakt, rat sa Albancima na Kosovu i Metohiji i Albaniji, realna mogućnost otvaranja rata u BiH,od strane albanskih saveznika, da iskoriste priliku srpske zauzetosti "na K.M. frontu da otvore drugi front i dr. Niko ne nudi planove, niko analize, samo "golo pravo bez zaštite", rezolucija, Ustav i dr.
Preporuke:
18
3
4 petak, 30 novembar 2018 11:00
Pravo bez zaštite
. Niko ne nudi planove, niko analize, samo "golo pravo bez zaštite", rezolucija, Ustav i dr.


Ima li neko da može obećati tog i tog datuma ili u tom i tom vremenskom periodu ćemo vojskom, policijom i drugim atributima srpske države zaštiti ustavna prava Republike Srbije na Kosovu i Metohiji? Ima li okvirno planove, kada, sa kojim resursima, koje će biti prepreke i dr?
Preporuke:
16
4
5 petak, 30 novembar 2018 15:58
onaj koji otisao
kada jednom odes, nema vracanja;
Preporuke:
2
12
6 petak, 30 novembar 2018 21:32
ZEMUNAC
Sasvim je vazno da se ISTAKNE,da su se ,u toku BRISELSKIH PREGOVORA otvorili "PRIVREMENI GRANICNI prelazi",prema Kosovu!Tada su im,nasi pregovaraci DALI SEV.KOSOVO,koje je ,tada i na terenu,kontrolisala Srbija!MENI to SADA izgleda kao jasan dokaz,da je razmena teritorija dogovorena vec tada,a sada traze nacin da to opravdaju pred narodom!Juce,gdin Vucic istice da Srbija nema kontrolu ni nad jednim pedljem Kosova i Metohije!Pa OSOBA,koja je potpisala,uz gdina Dacica dogovor o "privremenim granicnim prelazima",a radi se o gdinu Vucicu licno ,sigurno je TAJNO i dogovorila RAZMENU teritorija!U protivnom,predali su ,za dzabe,deo teritorije i NAMAGARCENI SU!U oba slucaja,u pravnoj drzavi,gde je Ustav zakon koji se postuje,neko bi morao da snosi i krivicnu odgovornost!Umesto da PODNESE ostavku,on nam i dalje donosi odluke,SAM,u ime svih nas.To je licni UNUTRASNJI dijalog,gdina Vucica.Jedini nacin da se KOSOVO zastiti,je da se ukoliko KOSOVU dozvole vojsku,pusti ,U SRBIJU i RUSKA vojna baza!
Preporuke:
23
2
7 subota, 01 decembar 2018 15:51
M. Obrad Simović
Da li se Vlada/Predsednik savetuju sa ovim čovekom?
Preporuke:
3
0
8 subota, 01 decembar 2018 16:12
Ah
Briselski sporazum je otvorena izdaja Srbije i jednog dana kada se vrati pravni poredak sve koji su kršili ustav treba procesuirati uključujući i tužioce koji su ćutali i dalje ćute.
Za one koji se kao "naivno" pitaju kakva je alternativa - prosta, kada vam neko ukrade nešto ne trčite za lopovom da mu date tapiju pa makar čekali koliko god treba kao naši preci što su. Promeniće se ovo zlo vreme i doći će nove generacije kojima treba ostaviti tapiju i čist obraz.
Preporuke:
10
0
9 ponedeljak, 03 decembar 2018 19:26
Lazar
Dacic se ladno osmehuje na slici.. Sta li moze biti smesno u toj situaciji? Ludom coveku valjda svasta.
Preporuke:
4
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner