Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Deklaracija o pomirenju srpskog i albanskog naroda

Komentari (9) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 nedelja, 26 maj 2019 19:06
Neprijateljsko raspoloženje u okruženju
Nema od ovoga ništa. Odmah u startu svi ovi predlozi su osuđeni na propast, lako sa albanskom politikom, tako i sa hrvatskom, bošnjačkom a sve su gori odnosi i sa crnogorskom pa čak i makedonskom politikom. Nema od toga ništa dokle god su strateški suprotstavljene nacionalne i crkvene politike, gde jedna politika potire drugu i smatraju se neprijateljskim i konkurencijom.Albanska politika je u pogledu Kosova i Metohije potpuno suprostavljena srpskoj nacionalnoj i državnoj politici , bošnjačka u pogledu Republike Srpske a sve više i u pogledu "Raške oblasti" (blesavi Sulja hoće "Republiku Sandžak"), Hrvatska politika tradicionalno kontra srpske kao "prirodni neprijatelj" još od NDH, Crna Gora sve gora prema Srbima i nacionalno i crkveno, Makedonija proteruje i potiskuje SPC u korist svoje MPC.
Preporuke:
36
2
2 nedelja, 26 maj 2019 23:03
Tatko
Ne vidim svrhu deklaracije, radite na sklanjanju ovih otpadaka iz ds i radikalske lažovske mašinerije a bavite se uklanjanjem briselskog sporazuma, kao što je vrhovni šizoje i pričao pri dolasku na vlast. Pomirenje i udaranje na dobrotu možete da bacite u đubre pošto politika otpadaka sfrj je da otkidaju što je više moguće. Međutim ako nastavite da vodite politiku ala šutanovac onda ni ne morate da dolazite na vlast jer očigledno je samo borba za kolač u pitanju i kome će nato sponzor pare dati da odradi zacrtano a ne vađenje zemlje iz sve dubljeg sr**a.
Preporuke:
36
2
3 ponedeljak, 27 maj 2019 01:45
hm
Lepo je to pomirenje i sve. Nego, ne videh da se pominje igde rezolucija 1244. Slučajno ili namerno zaboravljena.
Preporuke:
41
2
4 ponedeljak, 27 maj 2019 17:45
Deklamacija (slučajno zapadnog vetra)
Babi se snilo što joj bilo milo. Da pomiri davitelja i pridavljenog. E to, nit je bilo, niti može biti, sem ostatak u crno zaviti.
Preporuke:
27
2
5 utorak, 28 maj 2019 00:03
babro
Slušam ja njih kad se upinju da to objasne i obrazlože,ali što više objašnjavaju više se brukaju.Miriti se možeš sa onim s kim imaš čiste račune.
Preporuke:
23
2
6 utorak, 28 maj 2019 16:00
Decak
Deklaracija - odlican predlog !
Ne samo sa Albancima, nego sa svim susedima.

Jer, aktuelna srbska vlast, kao i vlasti u HR, Bih, CG, opstaju i jasu na stalnom raspirivanju sukoba i mrznje.

Stalno ubedjuju svoj narod da je UGROZEN NAROD.
Preporuke:
5
11
7 sreda, 29 maj 2019 13:34
El_Komandante
Principijelno je ovo potpuno pogrešno, što je na kraju dokazao i Vučić, i ne samo Vučić. U međunarodnim odnosima jedini suštinski princip je princip sile. Albanci su to odlično shvatili i zato danas kontrolišu Kosmet. Sa druge strane mi smo ti koji već 70 godina pokušavamo da sa njima napravimo kompromis i došli smo do toga da nemamo kontrolu nad Kosmetom. Sve je to lepo sastavio Đilas, ali problem je što se Albanci neće odreći dobitne strategije, a to je da uvek traže još i da se ne ustežu od stvaranja tenzija i sukoba.
Tako je to uvek bilo. Obično vam rat pokuca na vrata kada ste najmanje spremni na njega. Pametni narodi imaju svest o tome i zato se brinu o tome da budu udobno ušuškani preko sopstvene vojne sile, ili postanu deo nekog vojnog saveza. Pošto je Nato očigledno na strani Albanaca, jedina ozbiljna kosovska politika bi morala da podrazumeva vojno savezništvo Srbije sa Rusijom i/ili Kinom.
Preporuke:
10
2
8 petak, 31 maj 2019 01:23
dr

Deklaracija o pomirenju srpskog i albanskog naroda


Tačka 1 sporazuma: Srpsko je sve do Draga i Skadr.
Preporuke:
3
0
9 utorak, 04 jun 2019 10:35
Nenad
Slabo je ovo.Npr. "... rasvetljivanje sudbine nestalih tokom sukoba 1997–1999." A šta je sa nestalima 1999 - 2008 (2018)?Gde je međunarodno pravo, rezolucija 1244 UN ... ?Nema dogovora sa di....a koji i danas nasrću na naš narod, a i nemaju nameru da se ponašaju civilizovano nego samo da nasrću i vređaju.
Preporuke:
1
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner