Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Bivši oficir Kfora: Ejupi pušten iz Bondstila jer je radio za CIA, hteli smo da budemo oslobodioci, a dozvolili smo da teroristička OVK postane kosovska policija

Komentari (8) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 ponedeljak, 12 avgust 2019 10:22
Goolag Baby!
CIA, min kjære CIA, sier den norske statsborgeren Ilija Cvorovic.
Preporuke:
0
12
2 ponedeljak, 12 avgust 2019 10:26
penzioner Cviko,
Ovo nije ništa novo, ništa posebno. Znamo mi to još od dana kad je KFOR, jedinica NATO formacija stupila na tlo Srbije. KFOR je okupaciona formacija u Srbiji. Mi smo za sada nemoćni ili ne činimo ništa protiv. Mnogo je oficira i raznog drugog osoblja davalo ovakve izjave. Ne verujem da su ih naši evidentirali. prema tome sve te izjave možemo naći samo u arhivima medija ali one nemaju snagu iskaza pred datim sudovima. Prema tome ovo je smao "prolazna vest". Već sutra a verovatno i danas stići će druga i nikom ništa. Vesti prolaze a mi ćutimo. Tako je to u Srbiji danas.
Preporuke:
24
2
3 ponedeljak, 12 avgust 2019 11:31
No Licimerima
Uvek se pokajete kad se pokaže loše dešavanje vaših partnera. Vi "zapadnjaci" pokažite jednom ispravno ponašanje i pre nego vaši štićenici naprave razne zločine! Sram vas bilo! Gde ste bili dok ste na KiM bili!!!
Preporuke:
11
0
4 ponedeljak, 12 avgust 2019 11:48
... +
Hvala Bogu da ima ljudi kod kojih se budi savest. U razotkrivanju zločinačkog saučesništva zapada u nasilju nad Srbima, na okupiranom srpskom KiM. A SAD još nastavljaju sa arogantnim pritiscima zbog nestanka drugih šiptarskih pripadnika cia 1999.g. ?
Preporuke:
14
0
5 ponedeljak, 12 avgust 2019 11:51
nebitan
Norveška je već odavno protonacistička zemlja (kao i mnoge druge arogantne zapadne zemlje), i pre će ta NATO filijala proglasiti Brejvika za heroja nego što će priznati zločine počinjene protiv Srbije na Kosovu.
Preporuke:
13
0
6 ponedeljak, 12 avgust 2019 12:20
konstaNtacija
Ne postoji niko ko je RADIO za špijunske agencije. Radio - Radi - Radiće
Preporuke:
8
0
7 ponedeljak, 12 avgust 2019 13:54
okrilje?
Ćirilicom napisano : “ Norvežanin Kristijan Kaš“ sprečava proveru na internetu ko je to (ne uspeva sa Christian Cash ni sa Kristian Kash), a ni ime ne zvuči norveški. Srbi obožavaju kada neki stranac (?) priča ono što im godi - setite se Slobinih vremena i npr. onog večitog kandidata za britanski Donji Dom, “DŽona Kenedija“, za koga je kasnije ispalo da je bio neki srpski hohštapler koji je promenio ime, ili onog “čuvenog“ francuskog humaniste i filozofa - zaboravih mu ime -čini mi se Danijel... (idimidođimi) – Srbi su se vo vremja ono na njihove priče hvatali k`o na bućkalo, a kada je sve prošlo, palo je u zaborav. Ali – izgleda da Slobin ministar informacija to ne zaboravlja... pa je možda sada pustio u promet i ovog Kristijana, “kandidata za norveški parlament“, koji se posle 20 godina setio da govori ono što srpskom uhu prija? A tek ono njegovo urnebesno obraćanje patrijarhu Irineju da ga – kao evangelistu primi pod okrilje SPC? Ne prelazak u pravoslavlje, nego “pod okrilje“...
Preporuke:
11
6
8 ponedeljak, 12 avgust 2019 16:32
da se ne zaboravi
Ko je omogućio šiptarskim teroristima da se naoružaju i da naprave "vojsku" sa 20 hiljada naoružanih terorista

Šta je radila fašističaa vlast Miloševića Šešelja Vučića Nikolića Dačića

osim što su prebijali i ubijali Srbe studente novinare političke protivnike

Pa ko je trebao da spreči uvoz oružja i protok šiptarskih terorista obučavanih u Švajcarskoj i Albaniji

moja baba ?

Ili kreteni koje je fašista Milošević upotrebljavao da teroriše Srbe


A ovaj norvežanin se "setio" tek 19 godina kasni posle neuspešnog starta političke karijere

da postane "srbin i pravoslavac"

kao i svi Brozovi nacisti i Miloševićevi fašisti
Preporuke:
4
3

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner