Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Miodrag Zec o „investicionom planu od 12 milijardi evra“: Nad glavom nam visi sindrom promašenih investicija; Budžet se ovde tretira kao džeparac, neko ide okolo i daje šta mu se trenutno učini da treba

Komentari (5) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 13 avgust 2019 20:43
u tom zecu leži grm
Profesor Zec zna da opiše stanje
Preporuke:
9
0
2 utorak, 13 avgust 2019 20:54
Zabrinuti
Profesore, dzaba je argumetima govoriti. I dan danas na pomen socijalizma i komunizma i doba onog nepomenika vecina ce sa setom govoriti kako je to bilo divno i bezbrizno vreme, kako su bili viskovi i n-ta plata posle onih 12 bla bla bla Slicno je i za Grdelicu, cak je i ministarka izjavila da vise nece raditi niti jedan posao bez kompletne dokumentacije, sto dovoljno govori o "ozbiljnosti strucnjaka reformatora". Opravdano je sumnjati da li postoji uradjena cost-benefit analiza za ma koji od ovih grandiozno-megalomanskih prokjekata, sto uradjenih, sto onih u najavi. U sustini, u istom jednoumlju i dan danas i sve ovo vreme zivimo, vec decenijama. matrica je jedna te ista, ideoloski ciljevi jedni te isti, samo su se promnili akteri-protagonisti. Crvene knjizice i crveni dresovi su zamanjeni sarenisem u ovih polsednjih 20-al godina, ali je mentalitet i stanju svesti ostalo isto.
Preporuke:
8
0
3 utorak, 13 avgust 2019 21:06
lopovska posla
Ne znam o kakvim je to spektakularnim investicijama rec, kada drzava svakom ko dodje daje novcanu stimulaciju po radnom mestu, cime desetkuje potrebu investitora da svojim novcem placa radnu snagu. A potom, stranci sav profit iznose iz zemlje i u jednom trenutku, kada treba da zavuku ruku u svoj dzep, odlucuju da zatvore svoje dalje prisustvo i najcesce odlaze ostavljajuci dugove za sobom, radnicima, drzavi i iscrpljene fabrike. Vlast ucestvuje u ovom jer ugovaraci investicija, vodja i uzi krug podguznih, dobija debele pare za inicijalni cip, pa ih onda sve dalje ne interesuje, vec samo gledaju da nadju nove likove sa kojima ce se jednokratno utaliti dok ovi ne zapale.
Preporuke:
10
0
4 utorak, 13 avgust 2019 21:28
penzioner Cviko,
Čim je objavljena vest o plasiranju 12 milijardi, napisao sam u mom komentaru da mi nije jasno odakle pare. Pomislio sam da čova ima novac na gomili. Sada vidim da je to novac IZ narednih 5 godina. Znači novac iz budućnosti? Ovde, kod nas, 5 godina je dug period. Ljudi zaboravljaju. Ne znaju ni šta su juče jeli ako su jeli a kako tek da zapamte ovih 12 milijardi na klimavim nogama u narednih 5 godina? Sve ovo je mlaćenje prazne slame. Jedini koji su profitirali jesu oni kojima je Vučić politički tata. Dobili su dobru porciju nade za svoj želudac...
Preporuke:
11
0
5 utorak, 13 avgust 2019 22:08
Predizborne milijarde
Predizborne milijarde i ostala Potemkinova sela. Ja stvarno ne znam ko više može poverovati u to. A još više ko može bilo šta poveraovati dokazanom lažovu Vučiću!
Preporuke:
11
0

Anketa

Da li mislite da će ovog leta Vučić i Tači potpisati neki sporazum o KiM u prisustvu Donalda Trampa?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner