Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Šef spoljnopolitičkog odbora AfD u Bundestagu: AfD ostaje pri zahtevu da se raspusti takozvano Kosovo kao neuspela nezavisna država

Komentari (5) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 četvrtak, 10 oktobar 2019 11:17
Ali Amerima je mnogo zinulo!
Verovatno, očekuju još ljudskih organa za presađivanje od zaklanih Srba.

Baš im se usladilo?
Preporuke:
14
0
2 četvrtak, 10 oktobar 2019 12:46
brlj
U pravu je. Premda, tu ima mnogo još toga za posmatranje i zaključivanje. Neujednačenost stavova i unutar (još) vladajuće koalicije po pitanju ovog dela Balkana ukazuje bar na dve stvari - nezainteresovanost da se ocene promene nastale tokom više od dve decenije, i robovanje starim stereotipima i planovima, koji se ne ostvaruju. A to je više loš nego aljkav posao. Veliku Albaniju (Prizrenska liga) Nemci su kao geopolitički pojam preuzeli od Engleza. Kao i fobiju od pan-srbizma. I po treći put za sto godina su `padali` i na tome. Da, `pali` su na Kosovu, ponovo 1999.g. Poredite Zapad, sve i sa ujedinjenom Nemačkom, naravno sa Rusijom i Kinom, te `99 i sada..
Možda vam ekologija postaje nova `religija`, ali ko ne želi da zna šta znači Kosovo i otima ga od pravoslavnih Srba, taj se uzalud naziva `hrišćanskim`. A to ne prolazi bez posledica. Kao i `ne-precendent` da dijaspora može da ima državu na tuđoj teritoriji. A kakva su prava Srba u Albaniji ? Farizejsko licemerje, neće vam pomoći...
Preporuke:
15
0
3 četvrtak, 10 oktobar 2019 13:50
uzrok i posledice
Ameri su zamenili Haradineja za Kurtija koji su po stavovima isti ali Kurti nije ucestvovao u ratu.Samim tim ima jacu poziciju.Jedino sto se moze oteti kontroli,sto je ipak malo verovatno.Posto znaju da ne mogu u UN sa Kosovom,zbog veta Kine i Rusije, sad prete sa ujedinjenjem i stvaranjem velike Albanije.Ali njima nije ni stalo do resenja, jer sta bi oni onda radili,a pod izgovorom da cuvaju mir?Ovako imaju alibi da budu na Kosovu sto im je strateski cilj.Tu su kopneni putevi iz Azije ka Evropi kao i putevi gasovoda koji oni hoce da kontrolisu.Vodi se rat oko prodaje gasa i nafte izmedju SAD i Rusije,kao i sprecavanju "puta svile" koji Kina pokusava da otvori.EU koja bi morala da bude najpozvanija, jer se radi o njenom kontinentu je u procesu razbijanja i bori se za opstanak.Da bi prezivela, logican saveznik joj je Srbija i to shvataju i neki Nemci.
Preporuke:
8
0
4 četvrtak, 10 oktobar 2019 13:59
itd ili ...
najbolji deo izjave je da je ta politika u Nemačkoj na izdisaju!
Preporuke:
15
0
5 četvrtak, 10 oktobar 2019 20:34
penzioner Cviko,
@ uzrok i posledice,
Ameri su zamenili Haradineja za Kurtija

To što Kurti nema krvničku prošlost ala glupi Haradinaj i nije neka prednost obzirom da su njegove namere i ciljevi mnogo žešći. Kao da ima kompleks od haradinaja.
Preporuke:
0
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner