Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Srpski politički vrh se Rezolucije 1244 seti samo onda kada ga Rusi na to podsete ili šta znači kad predsednik kaže da je „malo verovatno“ da će Beograd priznati Kosovo?

Komentari (16) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 petak, 25 oktobar 2019 08:41
Ilija Popović
Na pitanje: 'Da li će Srbija ikada priznati Kosovo kao ravnopravnu članicu međunarodne zajednice?', Vučić je odgovorio da je 'to za Srbe teško pitanje'. Ne samo za predsednika Republike, predsednika Vlade, Vladu i državne službenike, nego i za bilo kog građanina Srbije – ali, kažem, pre svega za državne funkcionere – to nikako ne bi smelo da bude 'teško pitanje'. Niti bi odgovor smeo da bude da je to 'teško pitanje'Biće im suđeno, kad - tad!
Preporuke:
93
49
2 petak, 25 oktobar 2019 08:45
...
To je ta stara formulacija, to je ta stara fraza „ne možemo priznati Kosovo u sadašnjim granicama“
Vučić i SNS sekta su zato i dovedeni na vlast, da priznaju NATO "državu Kosovo"
Preporuke:
86
53
3 petak, 25 oktobar 2019 08:45
Milos Petrovic
Djordje, sledeci put bi mogli da se napravite ludi i pitate Vladu Srbije koga je poslala na prijem povodom nacionalnog praznika Spanije u petak, 11. oktobra, odrzanog u Metropolu. Mislite da je bio Vucic? Brnabicka? Dacic? Stefanovic? Niko od njih. A svi znamo da je Spanija jedna od 5 zemalja Evropske unije koja ne priznaje "Kosovo" i koja mnogo revnosnije od nas odbija da ima bilo kakve veze sa kosovsko-albanskim politicarima ili sportistima. Takodje znamo da Spanac Djuzep Borelj za koji dan preuzima duznost ministra inostranih poslova Evropske unije. Sa druge strane, nasa cela Vlada se postavi u stroj kada dodje 4. juli (i to ne za Dan boraca), a bogami i za francuske i nemacke praznike. Eto koliko nasu vlast interesuje odbrana Kosova. Jasno kao dan.
Preporuke:
89
58
4 petak, 25 oktobar 2019 09:20
Dragan
Izdajnici !
Preporuke:
75
47
5 petak, 25 oktobar 2019 09:50
1944
Rezolucija 1244 za Vucica ne postoji! Pomenuo je tu rezoluciju samo jednom, u Njujorku na zasedanju UN, ali ju je nazvao rezolucijom 1944! Previd? U nasem jeziku zvuci slicno: dvanaest cetrdesetcetiri i devetnaest cetrdesetcetiri, ali na engleskom ni najmanje: tvelf forti for i najntin forti for! Treba poslusati i pogledati taj snimak: Vucic sa punom koncentracijom i NAGLASENO kaze najntin (19) umesto tvelf (12)! Za Vucica je Rezolucija 1244 nepostojeca, bezi od nje kao djavo od krsta! Jer, Vucic ne zastupa Srbiju, nego srpske dusmane! Lobira za siptarsko Kosovo i sladostrasno razara sve u Srbiji! Dabogda se raspadao, i on i svi koji mu u tom pomazu!
Preporuke:
68
35
6 petak, 25 oktobar 2019 10:13
Zasto mu se moze?
U svoju politiku izdaje i prodaje Srbije Vucic je upregao koga god moze - tj. ko je god na pare alav kao i on sam! Daje pare ili bar sendvice svima koji opravdavaju i slave njegovo kvislinsko delovanje! Eto, organizuje svoje smrdljive navijace i na ovom sajtu! Bice nam posebno zadovoljstvo kad ovaj sajt uskoro, nakon pada smradova iz kvislinskog SNS-a, objavi celiu listu botova i izvesti o kaznama za te male gmazove!
Preporuke:
63
38
7 petak, 25 oktobar 2019 10:23
siniša
Svojevremeno je jedan od najvažnijih srpskih intelektualaca u BiH, sada pokojni Dušan Kecmanović, govoreći o "čoveku" dao jednu izjavu u smislu " čovek nije ono što jeste nego ono što može da bude, biće u potenciji".

Jedan drugi žitelj Sarajeva u to vreme Goran Bregović, je imao jednu rečenicu za koju još nisam otkrio od koga je pozajmio, jer šta je god "komponovao " i "izjavio" uvek je nečiji citat. dakle ovu njegovu rečenicu nisam provalio od koga je maznuo kad kaže " Čovek je ono što folira da jeste".

To je sigurno jedan prizemni ulični rakurs koji treba imati u vidu kad Vučić nešto kaže, ne toliko zbog toga što je on taj nivo. Naravno on nije prizemni uličarski nivo ma koliko ga ja ne voleo, ali nije taj uličarski nivo, ali se baš takvima obraća i nudi im tumačenja sa njegovog nivoa.
Tu ulogu na sebe je preuzeo Vladimir Đukanović koji stalno objašnjava kako Vučić u stvari "folira" stranc.

E tu važi ta Bregovićeva ako je njegova, "Čovek je ono što folira da jeste".
Preporuke:
18
5
8 petak, 25 oktobar 2019 10:40
penzioner Cviko,
Ja ne znam šta više pisati o Vučićevim izjavama. On je jasan ko dan. Meni nije jasno zašto narod ćuti. Ako izumemo nas koji pišemo komentare, koliko vidim druge reakcije nema. Šta čečkamo? Čaj od kamilice?
Preporuke:
38
7
9 petak, 25 oktobar 2019 11:05
bravo
Đorđe očigledno ubada u centar. Vidi se i po tome što botovi od jutros uredno lupaju minuse:)
Preporuke:
41
11
10 petak, 25 oktobar 2019 12:45
Sima
Odlično postavljeno pitanje.

Samo me čudi kako se političari kojima je ovo upućeno, tj. političar, ne postidi. Jer je više nego jasno ovo što ga Vukadinović pita.
Preporuke:
28
1
11 petak, 25 oktobar 2019 12:52
Samo
Realno kada se sagleda cela situacija Srbija je jedan politički mrtvac u kome se odvijaju samo procesi truljenja i raspadanja. Narod koji srećem na poslu, ulici, autobusu ili bilo gde mi ne deluje da je sposoban bilo šta da preduzme. Ja ne znam koji bi narod trpeo tridesetogodišnju vladavinu ološa. Rusi su svesni toga i drže ovu poziciju odbrane srpskih interesa bez učešća Srba iz svojih geostrateških razloga. Kada stigne željena nagodba sa zapadom onda će dozvoliti ''Aci Srbinu'' da zašilji pero i potpiše ''jedino ispravno rešenje'' jer ''mir nema alternativu''.
Preporuke:
26
2
12 petak, 25 oktobar 2019 13:30
koba
I slepac vidi da je Vučko obećao dati Kosmet šiptarima, zbog čega je doveden na vlast i zbog čega je još uvek na vlasti. Zapad očekuje ispunjenje obećanja.
A on se jadnik zapetljao ko pile u kučine. Hteo bi on ispuniti obećano, ali je daljna sudbina neizvesna.
Traži pokriće izdaje. Da dobije nešto.
Preporuke:
31
1
13 petak, 25 oktobar 2019 15:05
s.p Lajković
STO puta je rekao da ga nikad neće priznti i jedanput iz nekog razloga izjavi to što ste naveli i odmah mu skočite za vrat? To što naoružava Srbiju, nema veze? Valjda je naoružava da bi sutra priznao Kosovo kao državu?
Preporuke:
4
22
14 petak, 25 oktobar 2019 16:56
itd ili ...
Sve je tačno! i više nam je svima muka od njegovog koketiranja i dodvoravanja Zapadu! ali to je tako kada neko ko ima puno putera na glavi i izjava i ko zna čega još ima i ambciju nesrazmernu i svojoj političkoj prošlosti koja je krajnje upitna upravo za taj Zapad pa pokušava preko interesa ddržave tj žrtvujući suverenitet drržave da se lično iskupi?! zato se na ovakve pozicije biraju samo čisti ljudi u svakom pogledu, kao što je bio dr Vojislav Koštunica, da ne bi mogli da budu predmet ucene i bili u situaciju da biraju sebe ili državu.
Preporuke:
26
0
15 petak, 25 oktobar 2019 18:29
Srboljub Krajišnik
Au, što se naBotilo Kotova u ovoj rubrici NSPM !!!!!
Preporuke:
19
2
16 petak, 25 oktobar 2019 19:25
Dino Zoranić
Spas Srbije je na Istoku!
Preporuke:
17
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner