Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Vladimir Bilčik: Srbija će pre ulaska u EU morati da napusti sporazum koji je nedavno potpisala sa Evroazijskom unijom

Komentari (9) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 petak, 08 novembar 2019 20:01
ZZ Top
Kad ste pre stigli da ga preimenujete u Bilkic (vidi kraj teksta); Ako Srbija nema sanse da udje u EU ni 2025e kako je receno, cemu onda briga? Nece ni Bilcik tada biti na nekoj funkciji, pardon Bilkic.
Prosto je neverovatno kako neki prave karijere samo obecavajuci nesto u sta ni sami ne veruju. Te Rusiji uvode sankcije te ne uvode..a tamo svi trce i zavrsavaju poslove bas iz EU. Koja zbrka u Evropi sa uvek alavim na pare birokratama ciji je jedini cilj kako da sto duze ostanu na dobro placenim funkcijama ..NEma veze sto je Evropa prezaduzena, sto se ocekuje ozbiljna kriza dugovanja u Evrozoni; Ovi se ponasaju i trose kao da je poslednje ..
Preporuke:
39
0
2 petak, 08 novembar 2019 22:09
Nista ne razumem
Sve sporazume sa EU treba raskinuti, a domace protagoniste pristupanja Srbije EU prvom prilikom goniti zbog krivicnih dela prevare, sticanja nezakonite materijalne koristi, okrutnog postupanja, mucenja, ubistava i genocida.
Preporuke:
27
0
3 petak, 08 novembar 2019 22:10
koliko vas, bre, ima?
gde li sve nalase ove Bilmeze?
Preporuke:
28
0
4 petak, 08 novembar 2019 22:19
penzioner Cviko,
Opet pitam obzirom na sve okolnosti, ko i čime garantuje da će "EU-tanazija" postojati u sadašnjem obliku narednih nekoliko godina? Sudeći po parametrima koji su nama običnim ljudima dostupni i razumljivi, "EU-tanazija" se raspada. A ovaj je morao nešto da kaže. Skoro svaki dan, dva do sedam predstavnika "EU-tanazije nam šalje poruku priznajte paradržvnu tvorevinu. Hoćemo, malo morgen. Dogodine u Prištini, Prizrenu i dalje i šire.
Preporuke:
27
0
5 subota, 09 novembar 2019 00:21
Bole
Pa svima je jasno da EU ide u tri lepe i da je to nepovratan proces.Trebalo bi da naši politički idioti koji su nas godinama "uvodili" u EU odgovaraju.Međutim sumnjam da će tako biti jer je veliki deo Srba " kratke" pameti to jest ne ume politički da razmišlja.Dokaz za to je ova naša trenutna situacija.
Preporuke:
8
0
6 subota, 09 novembar 2019 02:13
stojan
nije G-din Bilcik/Bilkic u pitanju vec unezvereni, povantrzani glasaci, vecina su podeljene licnosti, vise od polovine su za Savez sa Evroazijskom Unijom/Rusijom-Rusofili, a istovremeno glasaju G-dina Vucica koji istice "evropski put', i clanstvo u EU kao prioritet, preko 80 % "glasaca" je protiv Nato-a, a oko 50 % je za ulazak u EU ? sve zemlje iz okruzenja prvo mortaju uci u Nato pa onda cekati ulazak u EU ! Znaci da su ovi protivnici Nato-a za ulazak u EU i za Savez sa Rusijom ? shizofrenija i pad IQ su evidentni. Da li to ide ruku pod ruku ?
Preporuke:
4
0
7 subota, 09 novembar 2019 05:50
Heporobljeni Srbin
Izvin'te "gos'in" Do Balčaka, a hoće li Srbija morati i da puca sebi u glavu, da bi ušla u tu vašu EUtanaziju? Što da ne, kada se "zna" da pucanje u glavu, za Srbe, "nema alternativu"! Jel' tako, braćo Srbi?
Preporuke:
9
0
8 subota, 09 novembar 2019 11:00
Ne želim u eu
Nikad! Eu je zlo i treba da nestane! Ovo sto se dešava trenutno, tj. Raspad treba da se nastavi!
Preporuke:
3
0
9 nedelja, 10 novembar 2019 03:00
da ...
Kakvi politicari vode Srbiju u posl. 30 godina nije ni cudo sto su preostali stanovnici Srbije u potpunoj konfuziji. NIti je EU iskrena prema Srbiji, nikad bila sa Bilcikom ili bez, niti je Srbija iskrena prema samoj sebi. Nego eto nastavlja se lutanje u tmurnim dunavskim maglama.
Nasi ljudi slusaju svoje politicare nadaju se nekom boljem zivotu..ali kako ko dodje na vlast taj napravi jos vece dugove, iznese novac na neke tajne racune a nas narod ostaje da grca i Srbija sve siromasnija. Za ovo ne mozemo kriviti vlasti pre 90e jer oni kao i prethodnici su se trudili da stvore i ucine kakav takav boljitak..sa Milosevicem i kasnije nastaje arcenje drzavnih preduzeca, poslova, ljudi, kapitala. Drustvo se urusilo i koja god da je vlast dolazila NIJE smogla snage da izgradi makar temelj drzave a ne bi bilo problem da apetiti za kradjom nisu ogromni. Posle 2012e nije gradjeno nista samo je urusavano o cemu svedoci stanje u drzavi/drustvu. Tuzan deo price je sto EU ove podrzava.
Preporuke:
0
0

Anketa

Da li mislite da će ovog leta Vučić i Tači potpisati neki sporazum o KiM u prisustvu Donalda Trampa?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner