Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Naslovne strane srpske štampe 22. januara 2020. godine

Komentari (2) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 sreda, 22 januar 2020 07:29
Trampova"velika pobeda"
Tramp(Srbin) u ofanzivi/("srpski"telegraf).
"Vreme je da Srbi dobiju sever kosova"
Prvo,međunarodna avio linija(LH 1244)da Srbi mogu avionom do grobalja svojih predaka.
A onda Zajednica srpskih opština,da ahtisarijev plan ne ostane mrtvo slovo na papiru,a"srpska"lista da se vrati u institucije sistema koji nikada nije ni napuštala(držani projekat).
Za kraj:
kompromisna stolica u UN-u i de jure priznanje"kosova"od strane Vučićeve administracije,kao vrhunac politike srpskog Kvislinga.
hejter
Preporuke:
3
0
2 sreda, 22 januar 2020 09:59
penzioner Cviko,
Tramp: "Vreme je da Srbi dobiju sever Kosova". Ovo isto misli i Nikola Sandulović koji se na Internetu nudi građanima Srbije za Predsednika ili premijera. Taj Sandulović mi liči na Panića biciklistu koji nam je napravio samo probleme... Šoumen!? Taj američki način predstavljanja nama nije prihvatljiv a pogotovo što bi on pristao da Kosovo i Metohija "ode" i da se učlanimo u NATO. Prosto i jednostavno, on bi sve rešio preko kolena. Ovde je Balkan a ne Amerika. To je velika razlika. Ovde se stvari ne rešavaju preko kolena, dok udarite dlanom o dlan. A tek kako bi hapsio lopove, prava smejurija... Kako su naši lopovi sposobni i brzi, Sandulović ne bi mogao da im stavi ni malo soli na rep...
Preporuke:
1
1

Anketa

Da li mislite da će ovog leta Vučić i Tači potpisati neki sporazum o KiM u prisustvu Donalda Trampa?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner