Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Rodoljub Šabić: Način na koji je uvedeno vanredno stanje baca trajnu senku nelegalnosti, nikakav akt vlade nigde u svetu ne može biti smetnja za održavanje sednice skupštine

Komentari (5) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 četvrtak, 26 mart 2020 15:15
...
Sve je to tačno ali moramo imati na umu jednu činjenicu, mi nemamo državu još od 2012 kada je narod dozvolio da ga zajaše ova napredno radikalska bulumenta. Samim tim nemamo ni Skupštinu.
Preporuke:
30
7
2 četvrtak, 26 mart 2020 15:22
Stojadin
Apsolutno podrzavam mudre i konstruktivne predloge g. Sabica.

Tako zbori odgovoran covek koji misli o dobru celog norda, umesto da, kao neki diletanti, skuplja sitne politicke poene bednom demagogijom.
Preporuke:
16
7
3 četvrtak, 26 mart 2020 15:34
Oposum
Naravno da je gospodin Šabić u pravu. Nema nikakvog opravdanja da jedan čovek svojom samovoljom neustavnim potezom suspenduje Ustav, Skupštinu, pravni sistem i pravosudni sistem države i da krene da radi stvari koje se njemu sviđaju! To je nedopustivo! I naši preci još dok su bili u pećini imali su neki red i plan kojeg su se pridržavali, nisu radili anarhično jer u protivnom pleme bi propalo naravno. Upravo u ovakvim situacijama kada globalna pandemija koronavirusa uzima maha institucije države moraju raditi svoj posao i moraju poštovati Ustav! Nema nikakvog opravdanja za suspendovanje Parlamenta! I u najtežim kriznim situacijama Parlament mora da nađe načina da radi jer je on najviše zakonodavno telo države. Evo vidimo u regionu svud oko nas PARLAMENTI su ti koji donose vanredne mere u borbi protiv koronavirusa naravno. Evo čak čak i Šiptari su sinoć zasedali, samo kod nas JEDAN ČOVEK vedri i oblači po svojoj volji. NEDOPUSTIVO! Bravo gospodine Šabiću na ovoj lekciji režimu!
Preporuke:
19
5
4 četvrtak, 26 mart 2020 16:33
brlj
Tačno. Ali je ovaj režim, u okoštalom već `miljeu` ne-pridržavanja (ustava) i zakona `k`o pijan plota`, i inače, otišao valjda - najdalje. `Napredno` i radikalno... Sramota za pravnike u vlasti. To što se ovde ne gradi razumna i čvrsta građevina pravne države. Već `reformska` vašarsko-cirkuska šatra... Prema tuđinskim ukusima. Jadno...
Preporuke:
10
4
5 četvrtak, 26 mart 2020 17:00
Jagodinac
Treba izaći na ulice i trgove i zbaciti ovu žgadiju. Smrt koroni i tiraniji
Preporuke:
30
4

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner