Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Bivši major vazduhoplovstva SAD: Jedan vanzemaljac je ubijen u blizini američke vojne baze

Komentari (15) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 četvrtak, 24 septembar 2020 16:24
Druže
To što je ružan ne znači da je vanzemaljac, možda je Ramušev, Vučićev ili Olbrajtkin rođak.
Preporuke:
52
2
2 četvrtak, 24 septembar 2020 16:31
Zavera u zaveri
Da li provaljujete da se vanzemljaci isključivo pojavljuju u vazduhoplovnim bazama i blizu vazduplohova (što bi rekli u SNS). Nisu vojno ni politički korektni. Šta je sa tenkistima, mornaricom, raketašima, vezistima, pešadijom i civilima? Ajde brzo Jenkiji da isprave tu netransparentnu i nedemokratsku pojavu.
Preporuke:
41
1
3 četvrtak, 24 septembar 2020 17:01
Nova američka moda?
Očarani su izlapelim starkeljama preko osam banke?
Preporuke:
26
2
4 četvrtak, 24 septembar 2020 17:16
Aleksa
Jeste, kako da ne.
Meni izgleda od nekog vremena ranije,
a posebno od početka situacije pandemije,
kako su se opet počele množiti vesti o vanzemaljcima, o otkrivanju signala...
Pa je onda, nekako sa početkom ove histerije i Mask od Pentagona lansirao gomilu satelita.
Sve to samo govori da se svi koji mogu u tome da učestvuju na Planeti više okreću prema razvijanju tehnike i istraživanje nama najbližeg okruženja.
Pričati o vanzemaljcima je ništa drugo nego pratiti takve aktivnosti.
Ako neko misli da je pridruživanje mogućem svemirskom klubu inteligentnih civilizacija moguće sa planete koja još nije naučila da brani život od predstavnika ekspanzivnih ubilačkih i pljačkaških kultura i civilizacija na toj planeti, ako neko tako misli onda je naivan.
Stanje histerije u vezi koronavirusa podsticano od strane medijskih magnata i mejnstrima može da proizvodi mnoštvo ovakvih ekstraterestrijalnih "vesti". Ko je odraastao na britanskom serijalu Doctor Who poverovaće.
Preporuke:
26
1
5 četvrtak, 24 septembar 2020 17:30
Zvonimir Bgd
Svetskim siledžijama nije dosta što poubijaše tolike Zemaljce, nego su odavno počeli da satiru i vanzemaljce...
Preporuke:
34
1
6 četvrtak, 24 septembar 2020 17:39
... slučajno izašao baš iz nekog Sputnjika?
O ovome izveštava nadaleko poznat po pouzdanosti vesti i njihovim pametnim interpretacijama sajt "Sputnjik"... Mora da dosta o tome znaju... A, da nije taj slučajno izašao baš iz nekog Sputnjika?
Preporuke:
13
13
7 četvrtak, 24 septembar 2020 18:04
Deno
Jesu li mu izvadili krvnu grupu jer to sivosmeđe stvorenje može biti nekim eksperimentom transforimano ljudsko biće. Mogao bi biti Tesla ili netko sličan. Da nije kakav lik iz mengelovih pokusa. Do sada ne postoji niti jedan uvjerljivi dokaz da su primijećeni likovi iz druge civilizacije. Ovo je izmišljotina s ciljem da se ljudski rod bavi glupostima umjesto stvarnim problemima
Preporuke:
19
1
8 četvrtak, 24 septembar 2020 18:15
slučajno izašao baš iz nekog Sputnjika?
Nebih da spekulisem ali, nesto neobicno se desava na portalima RT i Sputnik.
Svakim danom pocinju da lice na medije pod cizmom dugackog i njiove sekte sa preletackim i drugim privescima.
Preporuke:
18
2
9 četvrtak, 24 septembar 2020 20:11
Vrag Naroda
Ili to ili je je pobegao americkim trupama i sakrio se u redakjciju Sputnika da povremeno fascinira srpsku javnost marksistickim sci-fi teorijama zavere...
Da logorasima u Gulagu Srbija dani budu zanimljivi - tu je Sputnik.
Preporuke:
4
8
10 četvrtak, 24 septembar 2020 21:47
E.T. the Extra-Terrestrial
Da je "vanzemaljac" ubijen, bilo gde, a ne u blizini američke vojne baze kako to laže, ili halucinira eks američki major mislim da naša planeta ne bi danas ni postojala? Bar ovakva kakvu je znamo? Po logici stvari nameće se da su "vanzemaljci", ako postoje, na daleko većem tehničko-tehnološkom stepenu razvoja od nas zemljana. Ne znam šta bi ih u tom slučaju, možda njihova dobra priroda a koja nije za iskušavanje, sprečilo da nas sve sa našom planetom pretvore u prah i pepeo. Ako postoje realno je za pretpostaviti da ne zavise ni od čega. Ništa im ne bi trebalo sa planete Zemlje. Zato molimo se da nas nikad ne posete "vanzemaljci"! Ne zna se njihova priroda. Zna se, barem iz naše civilizacije, da je uvek razvijenija uništavala nerazvijeniju. Sumnjam da je drugačije i kod nepoželjnih I.T.ija?
Preporuke:
12
3
11 četvrtak, 24 septembar 2020 21:50
Majstor Bob
@Zavera u zaveri

Kako ne, evo u bivšoj JNA vanzemaljac se pojavio u ABH centru u Kruševcu. (Ja sam bio svedok).
Preporuke:
8
0
12 četvrtak, 24 septembar 2020 22:09
E.T. the Extra-Terrestrial
Da je "vanzemaljac" ubijen, bilo gde, a ne u blizini američke vojne baze kako to laže, ili halucinira eks američki major mislim da naša planeta ne bi danas ni postojala? Bar ovakva kakvu je znamo? Po logici stvari nameće se da su "vanzemaljci", ako postoje, na daleko većem tehničko-tehnološkom stepenu razvoja od nas zemljana. Ne znam šta bi ih u tom slučaju, možda njihova dobra priroda a koja nije za iskušavanje, sprečilo da nas sve sa našom planetom pretvore u prah i pepeo. Ako postoje realno je za pretpostaviti da ne zavise ni od čega. Ništa im ne bi trebalo sa planete zemlje. Zato molimo se da nas nikad ne posete "vanzemaljci"! Ne zna se njihova priroda. Zna se, barem iz naše civilizacije, da je uvek razvijenija uništavala nerazvijeniju. Zato daleko im lepa kuća - kako kaže poslovica!
Preporuke:
7
2
13 četvrtak, 24 septembar 2020 23:31
Gorštak
Pa to je diplomatski skandal!!!
Preporuke:
7
0
14 četvrtak, 24 septembar 2020 23:42
mrljavko
koja bolesna lupetanja.
Pitanje je uopste, da li normalan i bolje obrazovan covek moze da prica o ovakvim devijantnim izmisljotinama i teskim glupostima.
Svemir ne poseduje nikakvu misteriju, ali covekolika zivotinja poseduje svoje strahove i tu je svemu baza.

Svemir podleze zakonima fizike, a umne fantazije covekolikih zivotinja pricaju o nekim glupostima kao sto su "civilizacije".

O necemu sto sami i ne znaju i ne razumeju sta je i umisljaju i voleli bi da nekako iskoce iz svojeja opsteg neshatanja ni sta su, ni ko su, ni cemu su namenjeni.
Upravo zasto uopste "postoje", a "postojanje" je za njih neki umni pojama, koji je sustinski gledano jedno veliko nista.
Rodi se mudruje i umre i to je sve, a sta je to, moze samo da se uobrazava i boluje.

Svet fizickih zakona zivi vecno i postojano i sve ostalo prolazi, menja se i sustinski je neprestano nista. Prolazni oblik.

Jadni li su samo ti mozgovi, ako nemaju i onu drugu zlu i prepredenu stranu licne koristi.
Preporuke:
1
2
15 petak, 25 septembar 2020 11:45
marlon
dobro je da je mrsav i siv, da je kojim slucajem danas upucan garant ne bi nikako mogao biti doveden u vezi sa srpskim naprednim kartelom gde su svi pod libeli crveni, debeli i nabildovani
Preporuke:
2
2

Anketa

Da li će EU priznati rusku i kinesku vakcinu protiv koronavirusa?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner