Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

SAD: Trampov predizborni tim dao tri miliona dolara za novo brojanje glasova u Viskonsinu

Komentari (22) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 sreda, 18 novembar 2020 23:02
...
zanimljivo je da u nekim okruzima, i to ne tako malim po broju glasova, bajden je imao 99.9% više glasova od trampa, što je do sada polazilo za rukom samo kimu u severnoj koreji...mašala...a u džoržiji je opet pukla cev dok su brojali glasove, ušla voda u kabl :-)
Preporuke:
27
1
2 sreda, 18 novembar 2020 23:02
Je l' to neka vest?
Svaki bogataš ovde u Srbiji troši bar toliko.

Mesečno.
Preporuke:
18
1
3 sreda, 18 novembar 2020 23:13
Oposum
Naravno Viskonsin je jedna od država gde je došlo do čudesnog preokreta Bajdena na ovim izborima i sve je to više nego sumnjivo s obzirom da je Tramp ubedljivo vodio i u Viskonsinu u finišu izbora pre nego je došla gomila listića pravo niotkuda na kojima je isključivo bilo zaokruženo ime samo jednog kandidata, naravno Bajdena čime je on uspeo da preokrene rezultat! Sve to treba nanovo prebrojati mada mislim da Tramp i njegov tim kasne sa ovim zahtevima, lopurde iz demokratskog štaba su imali više nego dovoljno vremena da uklone sve eventualne dokaze o pljački i verovatno su sve i uklonili i biće izuzetno teško sada dokazati eventualne mućke. U pitanju je veoma opsežna i brižljivo pripremana operacija, operacija koja je započeta još pre 4 godine i u kojoj je uloženo stotine miliona pa možda i par milijardi dolara i biće izuzetno teško protiv toliko moćne mašinerije sada dokazati bilo šta. Mislim da do drastičnih promena rezultata u Viskonsinu neće doći. Nažalost!
Preporuke:
15
1
4 sreda, 18 novembar 2020 23:18
penzioner Cviko,
Da Tramp nema novaca ponovno brojanje ne bi bilo moguće. To privatno nije za društvo uvek dobro rešenje.
Preporuke:
12
1
5 sreda, 18 novembar 2020 23:26
novo brojanje,
ovih tri miliona dolara mora da je av donirao trampu kao i onom zlikovcu klintonu, a koliko li je tek donirao bajdenu to nećemo saznati.
Preporuke:
7
2
6 sreda, 18 novembar 2020 23:53
Spiridon
@ ...

Dakle, gde je to tačno Bajden imao takav rezultat, dajte navedite te ne male okruge a pod dva odlučite se da li je dobio 99.9% glasova ili 99.9% više od Trampa. Pod broj tri, koliko znam u DŽordžiji je pukla cev samo jednom i to valjda u noći izbora i onda se čisto predostrožnosti radi zbog opreme zaustavilo brojanje na samo sat vremena. Glasovi se prebrojavaju, sve će biti gotovo do petka i najznačajnije vesti su da su našli dve memorijske kartice u dva okruga sa mašina na kojima se glasalo pre samih izbora, pa je Tramp smanjio vođstvo zahvaljujući tome na 13.000 glasova. Dakle ne Dominion, lažni glasovi poštom, nego su neka dva neki genijalaca zaboravila da ubace u kompjuter te dve kartice. Evo i to se našlo i uračunalo. Ono što je mnogo bitnije je izjava državnog sekretara DŽordžije koji je rekao da je Tramp sebi samom pucao u nogu, jer je mesecima plašio ljude da ne glasaju poštom i onda se 24.000 republikanaca prosto nije pojavilo na biralištima u DŽordžiji. Da jesu, on bi dobio..ّ.
Preporuke:
4
23
7 četvrtak, 19 novembar 2020 09:42
...
stupidone, pokazali ste zavidno neznanje osnova američkih izbora u jednom drugom komentaru gde tvrdite da izbori nisu bili održani svuda i na nacionalnom nivou ali se i dalje trtite ovde sa citatima cnn-a koje podmećete ovde neupućenima kao neko stručno znanje. za predstavnički dom se glasalo u SVIM američkim državama i za trećinu senata. na izborima za predstavnički dom su demokrate prošle najgore od II svetskog rata. i sad bi trebalo poverovati da su narajcane demokrate glasale masovno za bajdena ali da su na drugom listiću glasali za republikance. radite isto što i svi libtardi, pročitate nešto a onda užurbano googlate po cnn-u i guardianu da vidite šta je narativ za današnji dan i onda ovde ponavljate te recitacije. mislim da bi nato zbog vašeg blamiranja morao da rasformira svoju kadrovsku službu na balkanu. mada, bolje za nas, lakše je sa tako providnim i trapavim provokatorima na nivou naprednjačkih botova...
Preporuke:
12
3
8 četvrtak, 19 novembar 2020 11:49
Spiridon
@ ...

Pre će biti da ste vi pokazali zadivljujuću sposobnost nerazumevanja šta sam ja napisao, što se da primetiti iz same činjenice da prvo pričate kako je greška kada ja tvrdim da izbori nisu održani svuda i na nacionalnom nivou a onda mrtvi hladni priznajete kako se glasa za samo trećinu Senata tj definitivno ne svuda i u svim državama. Prema tome jedino ste vi pokazali zadivljujuće neznanje pošto ne shvatate da popular vote na predsedničkim izborima nema blage veze sa time šta će se desiti po zasebnim državama u trkama za Kongres i Senat, jer Bajden nije dobio Trampa za 6 miliona glasova pošto se to dragi moj ne računa ni za predsedničke a kamoli za bilo koje druge izbore. Ono što se računa je ovaj put Viskonsin, DŽordžija i Arizona tj samo 45.000 glasova i da je isto tako i gomila izbora za Kongres i Senat odlučena sa jako malim brojem glasova koji su prevagnuli na jednu ili drugu stranu. Tako da potkujete se makar osnovnim znanjem, pošto očigledno ni moje komentare ne razumete..ّ.
Preporuke:
2
8
9 četvrtak, 19 novembar 2020 11:52
...
mene bi bilo blam posle one gluposti da Tramp skuplja novac da pokrade svoje sledbenike da uopšte išta na ovoj vesti prokomentarišem, ali Spiridon ne zna za sramotu, agresivan bez znanja ali uporan/dosadan do bola, vredi ponoviti Tramp jebio protiv bombardovanja Srbije, a Bajden je direktno kriv za bombardovanje osiromašenim uranijumom i to mu jebilo malo tražio je obračun kao sa Japanom i Nacističkom Nemačkom, samo budala može da insistira na pitoresknoj ličnosti Trampa u poređenju sa zločinačkom i koruptivnom i pedofilnom dementnom karakteru Bajdena, neka daska u glavi fali?
Preporuke:
8
1
10 četvrtak, 19 novembar 2020 12:05
Spiridon
@…

i sad bi trebalo poverovati da su narajcane demokrate glasale masovno za bajdena ali da su na drugom listiću glasali za republikance.

Prestanite da mešate babe i žabe, jer očigledno da niste sposobni ni osnove matematike da razumete čim lupetate o nekih 99.9% (više) Bajdenovih glasova u nekim ne tako malim okruzima, za koje još ne čusmo koji su. Prema tome da ponovim još jednom jer vama očigledno treba crtati koliko ste neuki. To što je Bajden dobio 6 miliona glasova više od Trampa se ne računa, pošto je samo u Kaliforniji ta razlika između njih dvojice 5 miliona. Ono što se zaista računa je ono što se dešava po pojedinim državama, tako da genije moje neuki pogledajte malo bolje izbore za one države u kojima je bilo tesno, pa onda upoređujte sa rezultatima za Kongres i Senat (ukoliko ih je bilo) pa ćete videti da se sve savršeno uklapa. Pobogu nemojte se baš toliko sramotiti, pošto je po vama popular vote na predsedničkim jednak rezultatima za Kongres i Senat..ّ.
Preporuke:
0
6
11 četvrtak, 19 novembar 2020 12:10
@novo brojanje
juče je (AV) obelodanio šta je donirao Bajdenu, ljudske ostatke u rudniku kod Raške za oje sepretpostavljada su Šiptari pa smo već danas dobili saopštenje američkog spoljnog odbora (sveRamuševi klijenti) da Srbija nije dovoljno kažnjenja.

AV ide u susret Bajdenu a mi smo nagrabusili, jer ovo je niz poteza koji govori o tome da mi nemamo vlast koja radi u srpskom interesu, u tom kontekstu je i ovaj softver koji je rađen u BGu vereovatno uz američku saglasnost bio upotrebljen i za tako fantastičan uspeh na izborima AVa.

Nema besplatnog ručka, postave te na vlast, i onda igraš kako oni sviraju, i uništavaš sopstvenu zemlju radi svog opstanka i opstanka na vlasti.

Gledajući ovo proglašenje Bajdena pre finalnih rezultata ko je zaboravio da je Nikoliću EU čestitala sata pre zatvaranja glasačkih mesta?

Sličnosti su sasvim slučajne
Preporuke:
6
1
12 četvrtak, 19 novembar 2020 12:19
Spiridon
@ ...
mene bi bilo blam posle one gluposti da Tramp skuplja novac da pokrade svoje sledbenike da uopšte išta na ovoj vesti prokomentarišem

Mila moja ovaj otužno patetični komentar ste napisali očigledno vi, pa me samo interesuje da li to postoji neka “...” ekipa za pisanje komentara, ili ja tu nešto propuštam a posebno jer ste svojevremeno upravo meni tvrdili da ste se nekada predstavljali kao “...”.
Dakle evo vam linka za sajt sa donacijama
https://secure.winred.com/tmagac/election-defense-fund-cond
Obratite pažnju na deo dole na dnu strane gde vam piše sledeće
60% of each contribution first to Save America, up to $5,000/$5,000
Dakle sve vam lepo piše ali ste vi toliko neuki ili vam treba prevodilac da razumete kako vam piše da 60% od svih donacija do 5000$, dakle onih najbrojnijih od upravo tih njegovih sledbenika, ide njemu u džep. Save America je tzv Leadership PAC i nikakve veze nema sa prebrojavanjem a kamoli sa suđenjima, to je Trampov lični fond. Toliko..ّ.
Preporuke:
0
8
13 četvrtak, 19 novembar 2020 12:25
Spiridon
@ …

ali Spiridon ne zna za sramotu, agresivan bez znanja ali uporan/dosadan do bola, vredi ponoviti Tramp jebio protiv bombardovanja Srbije, a Bajden je direktno kriv za bombardovanje osiromašenim uranijumom i to mu jebilo malo tražio je obračun kao sa Japanom i Nacističkom Nemačkom, samo budala može da insistira na pitoresknoj ličnosti Trampa u poređenju sa zločinačkom i koruptivnom i pedofilnom dementnom karakteru Bajdena, neka daska u glavi fali?

Ovo ste definitivno mila moja itd ili..., i tu nema greške jer je gomila karakterističnih izraza tu, plus ta otužna patetika koja štipa za oči pošto se kod vas sve svodi u svakom komentaru na taj izlizani argumentum ad passiones tj patetika, patetika i samo patetika.
Prema tome, počinjem da se pitam da li je to stalno optuživanje kako sam ja nekakav NATO bot u suštini samo projekcija. Dakle zašto vi pišete pod toliko nadimaka i ko sve piše kao “…”, hajdete prvo to da razrešimo, pošto ovo postaje već sumnjivo..ّ.
Preporuke:
1
7
14 četvrtak, 19 novembar 2020 12:41
Spiridon
@…

Dakle mila moja vi definitivno pišete i pod tim nadimkom, odnosno vratili ste se svom starom nadimku koga ste da komedija bude potpuna svojvremeno koristili uporedo i sa itd ili...!? Pokušavam samo da shvatim kako ovo odmah nisam primetio, pošto je ta glupa agresija i opsednutost Trampom prosto bola oči. Dakle vi ne samo da ste baronesa Minhauzen već i kraljica svih internet trolova zemlje Srbije, i pri tome očigledno u čistoj i nepatvorenoj projekciji optužujete da sam ja kao fol NATO bot. Čisto da proverim, pošto za razliku od vas nemam akutnu paranoju. Dakle a zašto vi sve ovo izvinjavam se uopšte radite, mislim čemu ta potreba da se podržavaju određeni narativi i to očigledno uvek pod nekoliko različitih nadimaka?! Dakle, je l’ u pitanju čista zadrtost i podstanari u glavi ili tu ima još nešto, pošto takva vrsta ponašanja vrišti koliko je problematična...!?ّ
Preporuke:
1
7
15 četvrtak, 19 novembar 2020 13:00
Spiridon
@ četvrtak, 19 novembar 2020 12:10 @novo brojanje
juče je (AV) obelodanio šta je donirao Bajdenu, ljudske ostatke u rudniku kod Raške za oje sepretpostavljada su Šiptari pa smo već danas dobili saopštenje američkog spoljnog odbora (sveRamuševi klijenti) da Srbija nije dovoljno kažnjenja.

Izvinjavam se mila moja ali vaš bezobrazluk i trolovanje već prevazilaze sve granice. Dakle prvo ste napisali komentar kao ..., pa onda i Je l' to neka vest?, pa ste se potom predstavili i kao novo brojanje, pa opet kao …i to dva puta, a sada odgovarate samoj sebi tj šutirate na prethodno nabačenu loptu. Potpuno neverovatno...!??
Ne, ovo već postaje zaista sumnjivo iako ja ne verujem u takve gluposti, jer ako ovo što vi radite nije tipično ponašanje bota ja onda ne znam a šta jeste..ّ.
Preporuke:
1
7
16 četvrtak, 19 novembar 2020 14:14
Spiridone
ovde si jedini ti koji troluješ, mnogo ljudi piše pod ..., šta je tu problem? jel treba tebi svi da se legitimišemo čim progovorimo? zamisli sad da svi počnu da pišu pod ... pa ti bi bio na ivici nervnog sloma :-)
odakle ti ideja da neko odgovara na sopstveni komentar? možda ti imaš podstanare kada uopšte tako nešto možeš da pretpostaviš
šta je cilj zatrpavanja tvojim komentarima ove teme? glup si brate, i to je očigledno, lud si takođe, pričaš kao Vučić sa nevidljivim neprijateljima i obračunavaš se, a da taj neko koga prozivaš i nije više na ovom forumu?! te ti neće ni odgovoriti, što izmišljaš strašilo u obliku te mile tvoje? da nije to prilično bolesno?
ako si frajer što nisi uzdrži se od tih ženskih ogovaračkih fazona
Preporuke:
8
1
17 četvrtak, 19 novembar 2020 14:20
Spiridon
@…

Šta bi mila moja, pojela maca jezik koliko primećujem. Pa zar ni da se potrudite sa onim vašim budalaštinama, tipa nisam ja žensko, nisam vam ja mila moja, nisam se javljala ali sam čitala.
Dakle, hajde da ovo isteramo na čistac jednom za sva vremena...
Zašto vi izvinjavam se pišete pod toliko nadimaka?!
Zašto se u tako tipičnom bot maniru javljate skoro pa uvek u salvama, tj dva ili tri vezana komentara u nekoliko minuta, i svi pod različitim nadimcima?!
Zašto stalno pominjete neke botove?! Projekcija sebe same može biti!?
Hajde budite ljubazni pa lepo odgovorite, jer postoje samo dva objašnjenja za vaše ponašanje i ne zna se koje je gore..ّ.
Preporuke:
0
5
18 četvrtak, 19 novembar 2020 15:00
Spiridon
@ Spiridone
šta je cilj zatrpavanja tvojim komentarima ove teme?

To je ono što upravo mene i interesuje čisto da se podsetimo mila moja, a inače hvala na pitanju pišem ovde već deset godina iz razonode i to isključivo kao Spiridon. Dakle, čemu zatrpavanje ove teme pod nekoliko nadimaka?! Čemu skoro pa uvek pisanje u salvama komentara jedan za drugim i svi uvek pod različitim nadimcima, kada je to tako tipično botovsko ponašanje!P Čemu sad ta nervoza i sistem napad je najbolja odbrana pod još jednim nadimkom u ovoj raspravi. Izgleda da sam nagazio tamo gde ne treba, čim se tako očajnički trudite sa sve tim znaš brate forama.
Inače da vam pomognem, dakle...
i obračunavaš se, a da taj neko koga prozivaš i nije više na ovom forumu?!

ovakvu razotkrivajuću glupost samo vi i niko drugo možete da napišete, jer zašto bi se neko drugi trudio da objasni kako vi kao dol više niste tu. Trudite se nema šta, ali i dalje je sve to užasno predvidljivo i zasmejavajuće providno..ّ.
Preporuke:
0
4
19 četvrtak, 19 novembar 2020 15:08
Ne bih da budem drveni advokat
ali samo se Spiridon javlja u nizu i to je lako proverljivo. Čovek definitivno sudi o drugima na osnovu sebe.
Preporuke:
6
0
20 četvrtak, 19 novembar 2020 15:09
Spiridon
@ Spiridone
ovde si jedini ti koji troluješ, mnogo ljudi piše pod ..., šta je tu problem? jel treba tebi svi da se legitimišemo čim progovorimo?

Ovo je tek vrhunac providne gluposti ali zaista. Sačekajte mila moja kako vi znate da mnogo ljudi piše kao ... ako i sami ne pišete kao ...?!! Po običaju upadate u zamku jer čim se uspaničite ide uvek jedna te ista priča, neki novi nadimak i pokušaj bacanja dimne zavese, pa kao taj neko novi odjednom ima potrebu da se baš tada pojavi i još pri tome da mi objašnjava sve iz nekog nepoznatog razloga!? Predvidljivi ste a jedino što još ostaje je da saznamo zašto se vi svime ovim bavite. Dakle podstanari ili ima neki drugi može biti zeka sakriven u tom grmu... Mislim, brate znaš... Vrh brate... Ahahahaha brate, mislim sestro..ّ.
Preporuke:
0
5
21 četvrtak, 19 novembar 2020 15:47
Spiridon
@ Ne bih da budem drveni advokat
ali samo se Spiridon javlja u nizu i to je lako proverljivo. Čovek definitivno sudi o drugima na osnovu sebe.

Mila moja panika udarila pa se opet javlja neki “novi” evo mene ja naišao nadimak sa potpuno istom potrebom da tu nešto objašnjava sistemom napad je najbolja odbrana. Dakle, pišem ovde već ima deceniju ako se ne varam jedino i samo kao Spiridon. Možda ponekad pišem previše, možda često preterujem sa potrebom da se raspravljam i ubeđujem ALI to radim jedino i samo iz razonode.
Prema tome, koja je tačno vaša potreba da pišete pod toliko nadimaka, i zašto uvek te salve komentara gde je svaki nadimak drugačiji?!?!
Evo izvolita pa objasnite jer ja vidim samo dva odgovora kao moguća. Prvi je da imate čitav fudbalski tim podstanara, a drugi je da to radite sa nekom namerom, tj smišljeno se tako ponašate gurajući određeni narativ.
Poklonite se i počnite pod bilo kojim nadimkom, meni je potpuno svejedno kako ćete se predstaviti..ّ.
Preporuke:
0
6
22 petak, 20 novembar 2020 15:14
Spiridone
mislim da ste opsednuti onako poprilično
Preporuke:
2
0

Anketa

Da li će EU priznati rusku i kinesku vakcinu protiv koronavirusa?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner