Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Rudi Đulijani: Ne govorim o pojedinačnim slučajevima manipulacije, postojao je centralizovani plan za masovnu izbornu prevaru u celoj zemlji. Amerikanci su izabrali Trampa, Bajden vodi zbog lažnih glasova

Komentari (24) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 petak, 20 novembar 2020 00:52
Trampe, Trampe!
Šta to radiš?
Preporuke:
4
54
2 petak, 20 novembar 2020 03:28
realno
Očigledno jesu muljali i krali sve u šesnajs. Ali biće "pojeo vuk magarca".
Preporuke:
48
4
3 petak, 20 novembar 2020 07:26
Ju...ju..
DNC uhvaceni na delu ...Neka, kad su pokrali Sandersa pre cetiri godine u Brooklynu niko nije istrazivao..ovaj je morao da cuti. I ostace senator kako stvari stoje.
Inace mu obecavali mesto ministra za rad, mislim DNC Sandersu kao utesnu nagradu. NIsam za Republikance; jesam za Grenela (he is my hero because he treated Serbian people with respect ..) ne ove likove iz Srbije koji su ocajno predsavljali Srbiju a otisli puni sebe tako sigurni da su im lobisti uredili sta su trazili. Kad ono ..nije bas bilo.
NEgo eto mene u DCiju za koju sedmicu da potrazim neka objasnjenja u nasoj ambasadi. Red bi bio.
Preporuke:
41
6
4 petak, 20 novembar 2020 07:35
Piksi
Do sad je bilo da bude kako taj “centar” odluči.

Ako se izborite za pravdu kaoa do poda.
Preporuke:
18
5
5 petak, 20 novembar 2020 07:47
Dejan
Izgleda da je Tramp u pravu i da su ga pokrali na izborima, ali ne znam da li sud može da uvaži argumente njegovog tima i poništi rezultate.
Preporuke:
22
5
6 petak, 20 novembar 2020 09:15
gavrile
neko se drugi pita
Preporuke:
12
2
7 petak, 20 novembar 2020 09:45
Mario Toković
Počelo je počelo ...
Za 2.12 je zakazan početak kraja NWO!
Preporuke:
16
7
8 petak, 20 novembar 2020 09:48
Nezajažljivost koja kontroliše svet
Odlučio je novac, organizacije kontrole ljudi, nezajažljivost i "sorošistička partija".
Preporuke:
18
4
9 petak, 20 novembar 2020 10:17
Borba jos traje
Ljudi nisu ni svesni koliko su levicarski pokreti opasni po slobodu a najbolje se to vidi u USA danas. Vi kad ovde pricate sa njima pa to je veci fundamentalizam nego ISIS. Oni privatno otvoreno pricaju da je varanje dozvoljeno da bi se stvorilo bolje drustvo i da su svi koji su protiv njih glupi i ograniceni i samim time ne treba da imaju pravo glasa. Zato i imate njihove demonstracije sa sve pucnjavom i sl. Problem je sto je dosta korporacija uz njih posto ocekuju direktne uplate od drzave po raznim olaksicama. Gde cete veci primer prevare da je 2 dana po objavi "poraza" Trampa javljeno da imaju 2 vakcine koje su super efikasne. Ja sam licno dobio pretece pismo da znaju da sam za Trampa i posto sam imucan belac da ce licno da se obracunaju sa takvima kao ja cim osvoje vlast. Vecina njihovih glasnogovornika vec prica o nekoj vrsti prevaspitavanja u skolama da se ne bi desio ponovo Tramp.
Preporuke:
30
3
10 petak, 20 novembar 2020 10:49
Soroš
je vrlo jasno doveden u vezu sa ovom prevarom sa Dominionom, i onošto je frapantno je da su kakosu rekli američki glasovi prebrojavani i štelovani u Nemačkoj i Španiji gde je Dominion imao predstavništva, tu se desilo i prekrajanje izborne volje američkih građana u skladu sa američkom levom elitom Sorošem, Bajdenom i ostalim zlikovcima.

Nije slučajno što su i u BGu imali predstavništvo, i jako je zanimljivo da su ove mašine i softveri seljeni po latinoameričkim državama a nema razloga da ne mislimo da su primenjeni i u Srbiji, ako se setimo Višekruninog svedočenja pre par godina kada mu je Vučić rekao da sigurno dobijaju iako ni trećina glasova nije bila prebrojana, dakle imao je informaciju kao i EU o Nikoliću pre vremena da je glasanje pod kontrolom.

Najtragičnije je što smo mi naše ljude i međusobno sebe optuživali što su glasali za Vučića a to su činili softveri dakle pretvarajući opozicione u Vučić glasove. Kada to rade u SAD mogu i u SRB
Preporuke:
27
3
11 petak, 20 novembar 2020 11:19
@Borba još traje
sve mi to znamo, bar neki od nas, ali kao što vidite deep state je živa i zdrava. dok traje stalna dreka na nekakve fantomske desničare za to vreme antifa i blm pale i ruše po američkim gradovima. svuda im se priviđaju fašisti i hitler, i to je opravdanje za svako uništavanje prava na govor, misli, možete nekažnjeno da uništavate nečiji život, imovinu i karijeru, i da nečije političko opredeljenje bude razlog za sve to. imaju podršku medija, univerziteta, bogatih lobija, industrije "zabave", i raznih drugih globalističkih krugova. čak je i jedan iz njihovog društva makron morao javno da se požali na pisanje američkih medija o nedavnim događajima u francuskoj.
Preporuke:
9
3
12 petak, 20 novembar 2020 12:34
Ivan Grozni
Da li je moguće da neki i dalje veruju u to da će Tramp ostati predsednik? Tramp, Bajden, Buš, sve je to isto. Oni su istureni da vladaju imperijom i da vode računa o interesima imperije. Neki kažu da Tramp nije započeo nijedan rat. Ali nije ga ni prekinuo. U Siriji je započeo bezobzirnu pljačku nafte. Malo je nedostajalo pa da započne suludi rat protiv Irana. Da se to desilo, litar benzina bismo plaćali 400 dinara. Protiv Kine je započeo trgovinski rat. Nastavio je sa sankcijama protiv Rusije. Uveo je sankcije Venecueli gde podržava Gvaida. Pustio je Erdogana da radi šta hoće. Ispunjava svaku želju izraelskom lobiju.
Preporuke:
10
18
13 petak, 20 novembar 2020 13:03
Spiridon
@ Soroš
je vrlo jasno doveden u vezu sa ovom prevarom sa Dominionom, i onošto je frapantno je da su kakosu rekli američki glasovi prebrojavani i štelovani u Nemačkoj i Španiji gde je Dominion imao predstavništva, tu se desilo i prekrajanje izborne volje američkih građana u skladu sa američkom levom elitom Sorošem, Bajdenom i ostalim zlikovcima.

Mila moja baroneso itd ili... devojačko Minhauzen, ne samo Soroš već i Hugo Čavez koji je koliko sam shvatio iz nadasve nadahnutog izlaganja Trampovog pravnog tima za rialiti predstave i cirkuske egzibicije, bio glavni i odgovorni za celu ovu ujdurmu. Dakle Soroš, Čavez, Kuba, Kina, Antifa i BLM su se udružili u taj “zločinački” poduhvat. Mogu da vam kažem da navijam za to suđenje na kojem će ovaj tim klovnova i advokata konačno izneti te kao dokaze. Iskren da vam budem mogli da naplaćuju pretplatu za prenose uživo iz sudnice i milijarde da zarade, jer se takva komedija samo jednom u životu viđa..ّ.
Preporuke:
7
26
14 petak, 20 novembar 2020 13:08
Spiridon
@ Soroš

je vrlo jasno doveden u vezu sa ovom prevarom sa Dominionom, i onošto je frapantno je da su kakosu rekli američki glasovi prebrojavani i štelovani u Nemačkoj i Španiji gde je Dominion imao predstavništva

A nas Srbe i Bulevar Zorana Đinđića zaboraviše i ni jednu reč da kažu...!?? Eto, a vi se toliko mila moja baroneso trudili i spamovali u komentarima oko toga, a Rudi & Clowns ni da nas pomenu. DŽaba samopregorni rad i onolika alkoholna isparenja koja su u glavi gdina Srđana Braća Grim Noga sastavili sve te kockice, džaba sav onaj trud i YouTube klip na Srbin Info-u. Ne da nam se da i mi zasijamo na svetskoj pozornici pa to ti je, uvek moraju u sve ti Nemci i Španci da budu upetljani a nas nigde... Tja..ّ.
Preporuke:
4
26
15 petak, 20 novembar 2020 14:35
...
stupidon, ilija čvorović nato pakta ne odustaje. pa ako ga se sete sete...i to nakon grdne blamaže gde se videlo da ne zna osnovne pojmove, ni šta su predstavnički dom, senat i kongres, ni za šta se sve glasalo u americi na ovim izborima, ni gde, ali je skriboman. šta da se radi, propaganda je poslednje utočište usamljenosti...
Preporuke:
24
2
16 petak, 20 novembar 2020 14:35
Soroš
Odličan DŽon Vojt, sasvim suprotni stavovi od ćerke mu Anđeline. U DŽordžiji su došli do korupcije na relaciji firma Dominion državni sekretar DŽordžije od 108 mil dolara...
Preporuke:
17
3
17 petak, 20 novembar 2020 14:41
Spiridone
kome se obraćaš? zar ne vidiš da ti niko ne odgovara? kako ti ne dojadi, kako to izgleda kada pričaš sa zidom? jel to ono "al sam mu rekao svaka mu čast", Nogu? ima čovek svoj mejl ali ne onda bi dobio i odgovor, ovako nema odgovora ima samo bacanja blata! sa nekog anonimnog nika, "hrabro" nema šta
Preporuke:
14
2
18 petak, 20 novembar 2020 14:42
Vukovi u jagnjećoj koži
To što fašisti galamom preko svih medija koje kontrolišu sebe nazivaju levičarima ne menja činjenicu da su fašisti. Metode vladanja i upravljanje kao i kontrole medija su im fašističke. Sasvim slučajno i finansijeri su im isti / krupni kapitalizam. Pošto je svetu reč fašista omrzla kroz istoriju lakše mu prihvatiti preko medijskih mantri da su levičari ti koji mu žele dobro preko oligarhije koja se predstavlja kao borac protiv nadolazećeg fašizma.
Preporuke:
16
1
19 petak, 20 novembar 2020 14:49
Spiridon
@ Baronesa itd ili... devojačko Minhauzen

Mila moja sve što vi znate je da spamujete u tim salvama komentara pod različitim ... & Soroš nadimcima. Za vas i jesu uostalom ove selo-veselo cirkusijade Rudija tražim nešto u gaćama Đulijanija i tima klovnova na čelu sa Sindi Pauel za koje je čak i Taker Karlson na Foksu sinoć rekao da su budalaštine bez ijednog jedinog dokaza. Da ga citiram..ّ.
We invited Sidney Powell on the show. We would have given her the whole hour, but she never sent us any evidence, despite a lot of requests, polite requests. Not a page. When we kept pressing, she got angry and told us to stop contacting her
Preporuke:
4
18
20 petak, 20 novembar 2020 14:51
brlj
Da je Tramp priznao poraz - stvar bi bila rešena. Ovako, sa mogućnostima koje pruža pravni sistem SAD, i sa rešenošću Trampa da istera stvari do kraja - neizvesno je ko legalno izabrani, 46. predsednik SAD..
Preporuke:
16
2
21 petak, 20 novembar 2020 15:18
Spiridone
vi baš u svakome ko ne misli kao vaša malenkost vidite jednu te istu osobu?

boooooolesno
Preporuke:
17
1
22 petak, 20 novembar 2020 17:50
poznata
Srbi pijemont Balkana kazu i traze motive iz price.
Preporuke:
4
2
23 petak, 20 novembar 2020 17:59
...
Amerikanci najvise cene: lekar i svestenik. Ove dve profesije su najvaznije i najpostovanije.
Preporuke:
3
2
24 petak, 20 novembar 2020 19:58
Jasna je prevara
Softverski ali i poštanski je izvršena teška obmana.
Glavni korp. mediji su u trenutku,na znak , počeli da ignorišu legalnog predsednika Trampa,to je nečuvena planska akcija koja je blic-krig operacija u cilju obmanjivanja javnosti i to još traje.
Tramp je u pravu, ako ima malo pravde,normalno zvaničnici znaju šta im je činiti,zašto ne istraže očigledne nepodudarnosti,dokle će više slušati medijski kartel koji seje spinove i zavađa...
Preporuke:
11
2

Anketa

Da li će EU priznati rusku i kinesku vakcinu protiv koronavirusa?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner