Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Antonio Gutereš: Jemenu preti najgora glad u poslednjih nekoliko decenija, UN traže brzu akciju

Komentari (4) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 subota, 21 novembar 2020 15:03
mrljavko
mozda bi, prema ovome svemu sto se dogadja u svetskoj politici, covek mogao da se zapitam da li je to ustvari prava istina ili, dizanje tenzije na daleko sirem medjunarodnom nivou kako bi se politicki uvuklo tamo gde je trenutno nedostupno.

Verovatno da Rusija ne gladuje toliko, da se ne bi mogla da odvoji i koja korica za Jemen i da pored svoji vojnih sposobnisti nije nesposbna da obezbedi odgovarajuci transport.

Nije ni Rusiji ni Jemenu potreban nikakav evropski, ni americki standard zivota.
One umeju da zive i mnogo skromnije od nekih drugih.

Verovatno da bi i Kina u slucaju velike ugrozenosti takodje bila solidarna, a mozda i neki drugi.

Pre moze da se posumnja vec poznato, namru politickog uplitanja.
Preporuke:
6
3
2 subota, 21 novembar 2020 16:08
Spiridon
@ mrljavko
da li je to ustvari prava istina ili, dizanje tenzije na daleko sirem medjunarodnom nivou kako bi se politicki uvuklo tamo gde je trenutno nedostupno.

Od g.....a direk, ni od putriJote čovek teško može da bude, jer bi normalno ljudsko biće shvatilo da je Đavo odneo šalu čim je došlo do toga da Generalni sekretar UN pominje u ovakvom kontekstu nekakav tamo Jemen. Međutim putriJota uvek i u svemu vidi jednu grandioznu zaveru, i onda on kaže budalastom sebi... Ma žive oni tamo kao bubreg u loju, nego globalisti dižu tenzije pošto ima neki tajni plan.
Budalo, Saudi i Emirati uz zdušnu pomoć Amerike su tamo uništili sve i ljudi bukvalno umiru od gladi. Ruse opet jedino interesuje da im isti ti Saudi kupe S400, sa Emiratima su u talu za Libiju a Trampa vole kao da je član Jedinstvene Rusije, a kako u Jemenu nema nafte niti gasa zabole ih baš briga za njih. Tako da je taj rat tamo i prateća medijska tišina jedna od najvećih sramota u proteklih nekoliko decenija..ّ.
Preporuke:
3
9
3 nedelja, 22 novembar 2020 00:57
Ivan Grozni
@mrljavko

Nije ni Rusiji ni Jemenu potreban nikakav evropski, ni americki standard zivota.
One umeju da zive i mnogo skromnije od nekih drugih.

Verovatno da bi i Kina u slucaju velike ugrozenosti takodje bila solidarna, a mozda i neki drugi.

Tipično razmišljanje nacionalboljševika. Oni najbolje znaju kako neki narod treba da živi. Oni znaju da ruski narod ume da živi "mnogo skromnije od nekih drugih". U prevodu, ruski narod treba da živi u bedi dok ga pljačka oligarhija.
Preporuke:
1
1
4 nedelja, 22 novembar 2020 10:30
Putnik
Pre više godina, pre ovih sukoba, često sam posećivao Jemen,posebno divan grad Aden. Moram istaći da u tom delu sveta nisam sreo bolje, miroljubive, prijateljski iskrene i poštene ljude. Sećam se da sam često šetao kasno noću gradom i da bi me slučajni prolaznici znali zaustaviti pitajući me da li mi je potrebna neka pomoć. Sile zla i njihove slugeranje dovele su ovaj divan narod na ivicu opstanka.
Preporuke:
1
0

Anketa

Da li će EU priznati rusku i kinesku vakcinu protiv koronavirusa?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner