Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Dmitrij Peskov: Putin ne može da bude među dobrovoljcima koji će se vakcinisali protiv koronavirusa do kraja kliničkih ispitivanja

Komentari (9) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 24 novembar 2020 13:43
eutanazija
ma nema problema braco rusi, dajte ovde da zajedno pravimo tu vasu vakcinu koju nece car putin, ima ovde nasih dobrovoljaca na izvolte, pa ako neko prezivi, da damo carevima putinu i avu
Preporuke:
18
12
2 utorak, 24 novembar 2020 15:15
Pa normalno
nije covek u godinama koje mu dozvoljavaju to.

A ti Eutanazija, gde u jednoj recenici da stavis Putina i ovog Bajdenovog gmizavca?!da nisi radikal, to je njihova skola, ne bice da si od Sutanovcevih ili Milic Jelene ipak, Sorosevac?NATOvac
Preporuke:
8
6
3 utorak, 24 novembar 2020 15:19
Deda Mile ima farmu
Uz sve moje simpatije prema Rusiji pre svega, ruskom narodu pa i Putinu, ne mogu a da ne kažem da je Putin preterao i da polako prelazi sve one granice koje su ga, barem do sada, odvajele od klasičnih diktatora.Da se razumemo, nije Putin sigurno svetac nikada ni bio, ali u zadnje vreme preteruje. Prvo menja Ustav da bi mogao ponovo da se kandiduje, pa zakon o imunitetu, pa sad vakcina, odnosi prema opoziciji...Ne razumem kako ni jedan od takvih likova nikako da nauči da ne može doživotno da vlada u normalnim uslovima ma koliko se trudio da ih prikaže kao normalne?! Pre ili kasnije svi isto završe! Uvućiće ruski narod i Rusiju kao državu opet u probleme i haos!
Preporuke:
7
13
4 utorak, 24 novembar 2020 16:13
Ivan Grozni
E moji kremljoljupci. Car iz Kremlja obezbedio je doživotnu vladavinu i imunitet svojoj porodici. A vas neka bodu neispitanim vakcinama za koje ste ponosno tvrdili kako su najbolje. Car će se možda vakcinisati ako vidi da vama i vašoj deci ništa nije bilo.
Preporuke:
9
12
5 utorak, 24 novembar 2020 17:00
NN
Pre više meseci širena je upravo suprotna propagandna patka: da su se Putin i svo rukovodstvo već tajno vakcinisali, a narodu ne daju vakcinu. Inače, kako su mediji pisali, Putin potvrdio, a niko nije sporio, među dobrovoljcima za rano testiranje prve vakcine (avgust) bila je jedna od Putinovih ćerki.
Preporuke:
10
2
6 utorak, 24 novembar 2020 18:15
Volim te crveno
Odakle se zapatilo ovoliko NATO džukela na sajtu NSPM?
Preporuke:
16
6
7 utorak, 24 novembar 2020 19:24
@Volim te crveno
stupidon se sad potpisuje sa više nikova da ne ispadne kako priča sam sa sobom pošto na njega niko više ne obraća pažnju.
Preporuke:
13
3
8 utorak, 24 novembar 2020 20:14
@
Pa i ko sa autima, rusi vole vise nemacke proizvodjace, tako i sa vakcinama
Preporuke:
2
8
9 sreda, 25 novembar 2020 11:42
Spiridon
@ utorak, 24 novembar 2020 18:24 @Volim te crveno
stupidon se sad potpisuje sa više nikova da ne ispadne kako priča sam sa sobom pošto na njega niko više ne obraća pažnju.

Mila moja baroneso itd ili..., pazite ne bi to što pričate bilo toliko tragikomično da vam taj komentar nije već drugi ili treći samo na ovom tekstu i naravno niti jedan nije potpisan istim nadimkom.
Po hiljaditi put, Spiridon piše jedino i samo kao Spiridon i nikako drugačije a te gluposti, botovanje, spamovanje svake rasprave i trolovanje pod hiljadu nadimaka ostavljam vama mila moja, pošto sam konačno shvatio zašto ste svojevremeno dobili zvaničan pečat i potpis da ste trol..ّ.
Preporuke:
0
0

Anketa

Da li će EU priznati rusku i kinesku vakcinu protiv koronavirusa?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner