Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Veoma mi je žao što pojedini građani u Srbiji veruju u ono što plasiraju mediji. Znam pouzdano da su određeni poslanici DF pregovarali sa DPS o načinu kako da sruše Vladu

Komentari (14) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 17 avgust 2021 09:04
Ivan Grozni
Neoradikalski bašibozuk i beogradski "gradžanisti" podjednako napadaju g. Krivokapića. Zanimljivo.
Preporuke:
62
34
2 utorak, 17 avgust 2021 09:15
verujem Krivokapiću
Znam da Premijera Krivokapića napadaju režimski medijiu Srbiji, što je dovoljno da znamo da lažu.
Dakle, podrška Krivokapiću!
Preporuke:
74
42
3 utorak, 17 avgust 2021 09:36
Vlaja
Bagra koja ovog čoveka pljuje i napada mi daje uverenje da je on 100% u pravu!!!
Preporuke:
71
27
4 utorak, 17 avgust 2021 10:07
nikto
Zbog čega ovakav intervju nije obavio Blic?
Zbog čega Blica nema na listi
prorežimskih medija(tviter..)?
E,sad,
DPS će verovatno nestati sa političke scene,
ali važno je ođe u Beograd,
sačuvati Mila.
Bar još jedan mandat,
bar do završetka partnerskih odnosa na relaciji Beograd-Podgorica-Dunai i procesa open balkan.
Gde je u srpskim režimskim medijima u poslednje vreme pomenut Milo Đukanović,
osoba zbog koje umalo nije ptpočeo nestanak srpske crkve i naroda u Crnoj Gori!?
Samo je neshvatljiv odnos,DF-a
i zaborav Milovih nepodopština.
Preporuke:
60
16
5 utorak, 17 avgust 2021 10:10
Mister X
Videcemo sta ce SPC da kaze na najnovije izmene sporazuma. To ce biti kriterijum, sve ostalo nije bitno.
Preporuke:
38
23
6 utorak, 17 avgust 2021 10:41
V.K.
Poranili nesto botovi, bice da im je ovo jako bitno. Podrska za g. Krivokapica.
Preporuke:
54
26
7 utorak, 17 avgust 2021 10:53
Rinsvind
Ovaj intervju je pokazao ono što smo svi znali a to je da je Aleksandar Vučić bolestan čovek i da njemu treba stručna pomoć.
Očigledno je da on nikada neće oprostiti to što mu je mitropolit Amfilohije i mrtav pokazao gde mu je mesto kada je izričito zabranio da izdajnik Kosova ne sme govoriti na njegovoj sahrani.Pošto je mitropolit mrtav, jedina osoba na kojoj bi se bolesnik svetio je Zdravko i njegova porodica. Uostalom setimo se sahrane patrijarha Irineja kada je između ostalih govor držao komunjara Milorad Dodik koji i ne zna da se prekrsti ali tu čast nije imao vernik Zdravko ,prvi srpski predsednik vlade u CG posle 80 godina.

Najsmešnije je dijapazon ljudi koji vođa koristi za napade na Zdravka. Od autošovinista Čanka i Koraća ,preko Titogoraca Medojevića i Lekića, profesionalnih Srba Kneževića i Mandića pa sve do tzv patriJotskog Istoričara sa Pinka i Hepija,klovna Aleksandra Rakovića...
Preporuke:
61
25
8 utorak, 17 avgust 2021 11:43
Pera Ždera
Krivokapić mi deluje kao jedini pošten političar trenutno na celom Balkanu. Zato ga i svi napadaju jer ne pripada ni jednom klanu. Nažalost ne vidim da može nešto suštinski da promeni jer je i sam ovde priznao da oni nemaju uticaj na tužilaštvo i sud koji je i dalje pod kontrolom don Mila. Mislim da će se Milo brzo vratiti na vlast u nekom obliku ako ne bude osudjen on lično ili neko od njegovih najbližih saradnika.
Preporuke:
35
22
9 utorak, 17 avgust 2021 11:59
Ducista
Iako su u Srbiji to mnogi zaboravili, podsetio bih samo na to kako je srpska opozicija '97. listom podržala Đukanovića protiv Bulatovića samo zato što je Milo bio protiv, a Momir za Slobu. Nemojmo ponavljati grešku! Logikom da je dobar svako ko je protiv Vučića, dobri bi ispali Kurti, Milanović i Bakir. Braćo Srbi, uštinimo se i probudimo se dok nije kasno!
Preporuke:
31
32
10 utorak, 17 avgust 2021 12:21
Brane
Krivokapić je lik za poštovanje.

U Srbiji su mediji pod čeličnom kapom. I to je razlog da pojedini građani veruju...

Nekada je bilo ... a ovo je vreme kada uši mrdaju magarcima. Zna to šef kape.
Preporuke:
34
22
11 utorak, 17 avgust 2021 12:59
Noćna 'tica
Zdravko Krivokapić je u najtežoj političkoj situaciji od svih srpskih političara. Zbog zarobljenih medija koji su stvorili sasvim pogrešnu sliku stvarnosti, on ne može (bilo bi kontraproduktivno), da do kraja i u svim vidovima predoči opstrukciju kojoj je izložen, kao ni da pomene sve snage i osobe koje na njoj zdušno i koordinirano rade.
Dobro obaveštenim ljudima to i nije potrebno, problem je kako istinu predočiti svekolikom građanstvu, kako probiti takvu medijsku blokadu kad nju, javno ili potajno, protežiraju kolinijalni upravitelji preko svojih globalističkih organizacija i uticajnih pojedinaca (Bler, Montgomeri, B.Popović i drugi 'savetnici'), zatim njihovi namesnici M.Đukanović i A.Vučić (potpuno ogrezli u kriminalu), pa sve do relativno 'sitne boranije' iz političke, medijske i čak, pojedinačno, crkvene sfere.
Nadajmo se da će g. Zdravko Krivokapić istrajati na polzu ovog izmanipulisanog naroda pa gde god taj narod trenutno živeo.
Dodiku savet da se ne zaleće...
Preporuke:
36
20
12 utorak, 17 avgust 2021 14:38
Zvonimir Bgd
Svaka država tj. vlada koja priznaje lažnu državu Kosovo* samim tim ne priznaje državu Srbiju.
Kao Srbin iz Srbije i rodoljub pre svega Srbije, ja smatram da bi diplomatske odnose sa takvim državama trebalo svesti na nivo otpravnika poslova.
Međutim, državne vlade na Balkanu, a i šire, jesu obične marionete zapadnjačkog kolonijalizma i nemaju svoju suverenu politiku.
Sve ostalo su nametnuta međusobna prepucavanja koja štete kako borbi za slobodu, tako i ujedinjenju srpskog naroda.
Preporuke:
36
16
13 sreda, 18 avgust 2021 11:43
Gorštak
Ne verujem tim tabloidima, ne formiram svoje mišljenje po njima. I gotovo uvek mislim suprotno od onog što ti tabloidi žele da javno mnjenje misli.
Ipak, moje mišljenje o Krivokapiću se skoro u potpunosti poklapa sa pisanjem tabloida. Valjda sticaj okolnosti. Mislim da su u pravu.

Zaista, kao što su već objasnili Ducista i Zvonimir Bgd, ako ćemo kao kriterijum za sve uzimati privatno mišljenje o Vučiću, to nije dobro. Setite se grešaka iz prošlosti. Uostalom, postoje i blagoglagoljivi neprijatelji.

Krivokapića treba posmatrati ISKLjUČIVO kroz prizmu statusa SPC. Pratite reakcije SPC koja je ovde manje-više jedinstvena. Pitanje opstanka i uništenja srpstva je neraskidivo vezano za SPC, tako je već vekovima. Možda je nekome potrebno još da posmatra da bi došao do zaključka, ali ja mislim da je Krivokapić vuk u jagnjećoj koži. Umesto da snažno učvrsti položaj SPC-a (po predlogu ministra Leposavića), on je rešio da te odnose stavi na ler, kao da trasira teren nekom budućem Milu da lakše završi posao.
Preporuke:
21
6
14 subota, 21 avgust 2021 10:30
Ah
Sve treba ceniti po onome što rade a ne onome što pričaju a vlast ove marionetske državice je uspela da stavi Srbe na listu "genocidaša" i to još uz pretnju kazni za one koji iznose očigledne činjenice da nikakvog genocida na Balkanu sem onog protiv Srba nikada nije bilo.
To što im je alternativa - mafijaški Milo još gora, slaba je uteha nažalost za Srbe kao narod u celini a pogotovo za Srbiju.
Treba ih jednostavno pustiti da se peku na svojoj vatri koju sami podgrevaju a u ovom intervjuu nedostaje pitanje zašto politiku vlade kroji Abazović i zapadne ambasade? Ali to je jelte previše da se pita.
Po logici onih koji brane ovakvu vlast dovoljno su "dobri" ako ih Vučić ne voli. Nema glupljeg kriterijuma nažalost.
Preporuke:
6
2

Anketa

Da li mislite da će se Srbija pridružiti sankcijma EU protiv Rusije?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner