Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Đorđe Vukadinović: Ovakvu politiku prema KiM može da vodi samo neko ko je ili jako naivan i glup, ili ucenjen i doveden da bi to uradio. Piljarica sa pijace ne bi tako vodila državnu politiku

Komentari (33) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 ponedeljak, 27 septembar 2021 00:29
Marko
Kao što sam naziv emisije kaže u centar.
Đorđe, opet će Vučić da vas proziva na konferencijama za medije i postavlja naručena pitanja. Temeljno i strpljivo sve ove godine razobličujete njegovu izdaju KiM i nazivate stvari pravim imenom.
Samo nastavite!
Preporuke:
84
4
2 ponedeljak, 27 septembar 2021 00:36
ANALITIČAR
Đorđe bili ste izvanredni. Kako samo secirate pojave, nikada neću zaboraviti kako ste genijalno najavili rezultate izbora 2020 c. Gori, pogodili ste unutar 1 %. Vi i Sloba i NSPM ste blago srpskog naroda. Ako bi mogli da se povežete molim Vas sa Dr, Draganom Petrovićem, sa pokretom OSLOBOĐENJE sa Dumanovićem i Mlađom Đorđevićem, sa Dejanom Lučićem, sa Vilijem Erićem i sa Saletom Rudićem, a da medijski uključite Dejana Petra Zlatanovića i Ljubu Stefanovića. Kakva ekipa sjajnih umova, srpskih vitezova i ako bi mogao još gosp. Janković sjajni politikolog, zaboravio sam kako se zove, sa konzervativnog instituta. Vi ste dika srpskog naroda, srce me boli da se smanjuje broj Srba u Srbiji , Srpskoj i CG. Pozdrav . Sveti Đorđije ubiva aždaju. Pozdrav brate i laka Vam noć.

Izvinite što sam oštar prema trolovima, Vi to sjecite brate Vi ste admini. Samo da Vam kažem da od patriotskih portala u Srbiji Bakirovi teroristi iz Federacije BH najviše čitaju NSPM i vojni portal MY CITY MILITARY
Preporuke:
37
24
3 ponedeljak, 27 septembar 2021 00:57
Vojkan M.
Pa Albanci su Vučiću pružili odličan izgovor da se recimo povuče iz Briselskog sporazuma jer ako njih ne obavezuje, zašto bi nas? Ali on to neće učiniti. On maše vojskom koje se niko ne plaši ali koju mogu uvući u incident koji bi poslužio kao izgovor da se Albanska secesija zacementira i preostali Srbi na Kosmetu stave u još gori položaj.
Ja ne verujem da je tolika količina gluposti ili naivnosti moguća nenamerno.
Preporuke:
84
2
4 ponedeljak, 27 septembar 2021 03:06
Ah
Sve je najobičnija režirana predstava za naivne ali kod njegovih medija poslušnika i birača svaka laž i glupost prolazi i on to dobro zna.
Preporuke:
69
1
5 ponedeljak, 27 septembar 2021 03:09
Tatko
Veleizdaja ce ga kostati. Ne postoji nacin da se izvuce. Ili ostavka ili ponistenje svih sporazuma.
Preporuke:
56
3
6 ponedeljak, 27 septembar 2021 05:04
Rale
Sve receno u naslovu.Nema se sta dodat.
Preporuke:
46
0
7 ponedeljak, 27 septembar 2021 05:22
student
Frau Merkel ga je izvozala kao malo dete "za par bombinica"...
Preporuke:
49
0
8 ponedeljak, 27 septembar 2021 07:23
Oki
Ne budimo naivni. Dovoljno je da bude uspešni nasilni diktator i onda je praktično svejedno koju politiku vodi.
Preporuke:
51
0
9 ponedeljak, 27 septembar 2021 09:20
ZR
Biće da je u pitanju sve od navedenog...
Preporuke:
31
1
10 ponedeljak, 27 septembar 2021 09:48
Ratko
Da imamo državu on bi već odavno bio u tamnici. Samo slep i politički nepismen ne uočava da je Šiptar na čelu Srbije. On za njih odrađuje više nego NATO. Njegova poruka da će reagovati u roku od 24 sata ako NATO ne obuzda Šiptare u slučaju ,,oluje'' je grozno cerekanje Srbima direktno u lice. Od K.Mitrovice do Merdara je nekih 30km. Ta razdaljina se peške prelazi za laganih 6 sati. Vozilima za tridesetak minuta. A AV će reagovati u roku od 24 sata?! Za to vreme Šiptari Srbe mogu proterati do Beograda. To je poruka da Šiptari slobodno mogu da proteruju Srbe.
Preporuke:
55
3
11 ponedeljak, 27 septembar 2021 11:06
@Đorđe Vukadinović
neko ko je ili jako naivan i glup, ili ucenjen i doveden da bi to uradio?

I jedno, i drugo g. Vukadinoviću!
Preporuke:
34
2
12 ponedeljak, 27 septembar 2021 11:24
Tanja Paunović
Vukadinović konstatuje da je Beograd ispunio svoje obaveze iz tzv.antiustavnog briselskog sporazuma a da Priština nije formirala tzv.zajednicu srpskih opština.
Moj stav po tom pitanju je nedvosmislen, formiranje tzv.zajednice je suprotno Ustavu RS jer istu najviši pravni akt ne prepoznaje kao ustavnu kategoriju.
Smatram da njihov glavni mentor Amerika na izvestan način radi u našu korist jer da oni hoće ovi bi to odmah uradili.Na taj način pristali bismo na legalizaciju faktičkog stanja i Srpski narod u Pokrajini imao bi status nacionalne manjine.
Svako insistiranje na formiranju tzv zajednice srpskih opština inplicira tzv. autonomiju u okviru te tzv. tvorevine što bi bio akt sa nesagledivim posledicama.
Nažalost Ustavni sud RS čija je osnovna uloga očuvanje vladavine prava odnosno pravne države ništa nije preduzeo u vezi sa podnetom inicijativom za ocenu ustavnosti briselskog sporazuma i doneo odluku da je taj akt neustavan.
Preporuke:
27
3
13 ponedeljak, 27 septembar 2021 11:26
Dragan Pik-lon
Velika Nevolja pokazuje veliku inteligenciju kada treba da dezavuise javnost.Kada treba da sakrije svoje kriminalne tragove.Nije li u samom pocetku tvrdio da on ne placa Blera kao savetnika.Da to drugi placaju,najverovatnije Emirati.Sto nije bitno,bitno je da on slusa savete od jednog velikog srpskog krvika u rangu Klintona.Kada u tim stvarima pokazyuje krimiminalnu inteligenciju onda uzimam sebi za pravo da kazem da on nije naivan i glup.Samim tim to znaci da on namerno i svesno vrsi izdaju nad srpskim Kosmetom.To cini iz vise razloga.Nabrojacu samo dva-Sveti se Srbima sto su ga proglasili siptarskim kopiletom.Jer je ziveo u uverenju da je ''cistokrvni'' Srbin i to jos patriota,pardon-ratni huskac.Sto opet znaci da se on nije pokajao za svoje huskanje devedesetih,vec je shvatio da je zbog neznanja bio na pogresnoj strani.Drugo,moguce da to nije u pitanju vec je ucenjen od svih stranih obavestajnih sluzbi jer imaju skandalozne fotografije i snimke o njegovom razuzdanom ponasanju...!
Preporuke:
22
3
14 ponedeljak, 27 septembar 2021 11:26
uvreda
Nisam siguran da on uopšte vodi tu politiku.
Nju vode neki"Bler comp",kvinta i sl.
koji uopšte ne poznaju mentalitet naroda i podcenjuju njegovu inteligenciju.
Zašto i otkud pomenuti?
Pa kako smo obavešteni,ta comp.savetuje(lobira?)za vladu u Prištini,
a našoj vladi je savetovala kako da narodna vlada bude vlada deliveri junca.
Pri tom,nju plaća investitor
iz najvećeg reciklažnog finansijskog centra u Emiratima,koji je ujedno i"suinvestitor"(sa vladom Srbije u projektu bgd na h2o).
Pa zar zaista veruju da smo toliko..naivni.
Preporuke:
22
0
15 ponedeljak, 27 septembar 2021 11:51
fićo
Upravo sam pogledao emisiju iz Podgorice gde se Đ.V. dobro nosio sa trojicom oponenata.Na kritike ckve zbog angažmana oko litija i posle izbora i uporedbu da je nezamislivo da se Papa tako meša u politiku ja bi ambasadoru odgovorio da se Papa lavovski angažovao u rušenju celog istočnog bloka i vlasti u mnogo država i još je za to hvaljen!
Preporuke:
25
2
16 ponedeljak, 27 septembar 2021 12:22
Pera Ždera
Uglavnom se slažem sa g.Vukadinovićem ali za ovo oko tablica baš i nije u pravu. Na ovom linku možete da pročitate sporazum iz 2016. http://www.nspm.rs/hronika/rada-trajkovic-gospodine-vucicu-potpisali-ste-2016.-sporazum-o-tablicama-sa-rokom-od-5-god-koji-je-upravo-istekao.-danasnji-dogadjaji-posledica-su-vasih-akcija-koje-pristina-sada-koristi.html

Ključna tačka mislim da je:
5. Kosovo će produžiti važenje KS tablica za pet godina, na kraju će predmet biti preispitan od strane obe strane (uz pomoć EU ako je potrebno).

Nigde se ne spominje recipocitet ili nešto slično već se obe strane obavezuju da će preispitati predmet po isteku 5 godina uz pomoć EU. Šiptari su najavili šta će uraditi ali i da nisu dužnost naše kancelarije za KIM je bila da postavi to pitanje na vreme, dakle pre isteka 5 god. od potpisivanja a ne da čeka da nastane problem.Da su tako uradili bilo bi jasno da Šiptari ne žele nikakav sporazum osim priznanja. Očigledno to nisu uradili jer da jesu to bi i rekli.
Preporuke:
14
1
17 ponedeljak, 27 septembar 2021 12:36
penzioner Cviko,
I gde sada smestiti "ugovor" o malom ili balkanskom Šengenu? Mi otvorili granice, pravimo auto puteve, verovatno i pruge a oni šalju borbenu tehniku za sada na granicu sa Srbijom. Iza njih stoji NATO koji se klima ali za ovaj trenutak još uvek dovoljno snažan. A možda i nije jer je Amerika sa Bajdenom u velilkm problemima. nemačka teško da će sastaviti vladu. francuskoj se izgleda ne ratuje i Britanija i nije nešto jaka koliki joj je jezik.
Preporuke:
9
2
18 ponedeljak, 27 septembar 2021 12:37
Dragan Pik-lon-@fico
Postovani,na kog Papu mislite?na Vojtilu ili Franju?Vojtila se pokazao kao srpski neprijatelj,bolje reci zastitnik ustasa.Dok se Papa Franja pokazao kao pravi borac za pravdu i naucnik jer je gurnuo ''blazenog'' Stepinca u mracni hodnik gde ce da priceka kanonizaciju.To jest kad bude bio neki hrvatski nadbiskup izglasan za Papu onda ce se ''blazeni'' Stepinac povampiriti i postati svetac.No,to ce biti-malo morgen.....aferim.
Preporuke:
15
1
19 ponedeljak, 27 septembar 2021 13:04
mnogo je u pravu
Fićo,
Bžežinski se pohvalio da je izlobirao da papa bude Poljak.
A onda,poseta pape Ivana Poljskoj,Solidarnost,štrajkovi,Gorbačov i Perestrojka,pijani Jeljcin i Berlinski zid.
Ostalo je istorija,kao što će biti kreatori svetskih proredaka.
hejter
Preporuke:
11
1
20 ponedeljak, 27 septembar 2021 13:07
Jovana
Dok je njega, nasim zivotima ce upravljati strani ili neprijateljski interesi. Pitam se, gde su srpski psihijatri da konacno ukazu na diagnozu najodgovornijeg coveka u Srbiji, koji predstavlja bazicnu opasnost po opstanak ne samo suvereniteta zemlje, nego i zivota u njoj.
Preporuke:
18
2
21 ponedeljak, 27 septembar 2021 14:10
fićo
Dragan Pik-lon-@fico
Nebitno koji,neki,Papa kao institucija.Dovoljno da se ne može mahati argumentom da se pape ne mešaju,a SPC meša u politiku.
Preporuke:
8
0
22 ponedeljak, 27 septembar 2021 14:40
Spiridon
@Ratko

Pravo i jedino pitanje je - ZAŠTO nemamo državu do sad??!

Odgovor je veoma jednostavan - ustaška (ne hrvatska!) obaveštajna služba na svim vodećim pozicijama u Srbiji, od 2. Svetskog rata (čak i ranije) do dan danas!

Nek’ me neko opovrgne u ovome!
Uporno pričam i pišem o ovome, ali kao da u Srbiji to niko ne čuje, ne registruje...
Preporuke:
18
5
23 ponedeljak, 27 septembar 2021 14:42
Spiridon
Obratite pažnju, na primer, na sajt B92...

Ma, nema dana da na tom portalu (čini mi se, najposećenijem dnevnom portalu) ne osvane nekoliko vesti (često ključnih, bombastičnih, tzv. teaser-a) u vezi sa hrvatskom, hrvatima. Mislite da je slučajno?!
Preporuke:
17
4
24 ponedeljak, 27 septembar 2021 14:45
Lola
Đorđe Vukadinović: Ovakvu politiku prema KiM može da vodi samo neko ko je ili jako naivan i glup, ili ucenjen i doveden da bi to uradio.

Konačno da se prave stvari nazivaju pravim imenom.....drugačije neće ići.
Preporuke:
13
0
25 ponedeljak, 27 septembar 2021 14:56
Miloš
Gospodin Vukadinović je apsolutno u pravu.

Samo bih dodao,da sam identičan zaključak i konstataciju o odnosu aktuelnog uzurpatora vlasti prema Kosovu i Metohiji, izneo davne 2013 godine.
Žalosno je što ogromna većina građana posle gotovo decenije apsolutističkog samovlašća " najpametnijeg od najpametnijih" i dalje nije svesa istine koju je izneo gospodin Vukadinović.
Preporuke:
13
0
26 ponedeljak, 27 septembar 2021 15:52
Da
Zašto trošite reči na nekoga ko je mentalno poremećen?
Preporuke:
11
0
27 ponedeljak, 27 septembar 2021 16:04
Vojkan M.
@Spiridon

Ne znam da li baš ustaše sede u njima ali se slažem da tajne službe treba raspustiti i sve iz njih najuriti jer je i vrapcima jasno da rade na štetu Srbije.
Preporuke:
15
3
28 ponedeljak, 27 septembar 2021 17:08
Ratko
@Spiridon
Tako je. Nisam rođen u Srbiji, ali bih voleo da srpski domaćin vodi Srbiju. Svakako ne kakav je bio T.Nikolić.
Preporuke:
8
3
29 ponedeljak, 27 septembar 2021 17:29
Dragan Pik-lon
Srpske tajne sluzbe ne rade svoj posao.Vec sluze u pokrivanju kriminalaca,plagijatora,dilera i huligana na vlasti.Daju im alibi za njihove kriminalne i druge ilegalne aktivnosti.Tako da neprijateljskim tajnim sluzbama nema ko da parira.Cak sta,neprijateljske sluzbe im bacaju razne koske na koje oni samo kevcu-sta bi drugo.Srpske tajne sluzbe su otisle toliko daleko da su bile logistika jednom Belivuku i ''kompaniji"'.
Preporuke:
7
1
30 ponedeljak, 27 septembar 2021 17:52
-
Potpuno sam saglasan sa naslovom.
Preporuke:
6
0
31 ponedeljak, 27 septembar 2021 18:09
@ Spiridon, Vojkan M.
Ne verujem da u Srbiji postoji služba, dakle ne samo ova koju ste naveli, koja bi interese AV-a i njegovih poslušnika podredila opštenarodnom interesu.
Preporuke:
4
2
32 ponedeljak, 27 septembar 2021 18:25
Dragan Pik-lon-@fico
Nisu sve Pape iste kao sto nisu svi srpski Patrijarsi isti.Nisu isti ni svi Kraljevi,Carevi,Presednici Republika.....ima izdajnika medju njiam ima i patriota.Cinjenica je da nas je Papa Vojtila u crno zavio pomagajuci NDH 2 i UCK-hirurge.No istina je da je Papa Franja zaustavio kanonizaciju Stepinca.Da je uspostavio ravnopravni dijalog izmedju SPC-ve i hrvatske Biskupske Konferencije.Nije morao ali savestan covek ne moze preci preko toga da se zlocinac nagradjuje.Dok ga je Vojtila upisao u Blazene.Nije valjda da nije znao a imao je pun podrum papira o Stepincu kao Pavelicevom vikaru.Ne treba sve globalizovati i pojednostavljati.To rade ovi sa diplomama iz Kumrovca ili ovi sa ovom SNS-stranackom akademijom.Koja proizvodi huskacke diplomce.Vise im lici da budu u tima Belivuka nego u srpskom Parlamentu.
Preporuke:
8
1
33 ponedeljak, 27 septembar 2021 18:48
Opet trolovanje i skretanje teme
Kakvi bre hrvati, sajt B92 i ostale gluposti?!?! Koga briga za to!
Tema je politika vlasti SNS prema KiM i izdaja Kosmeta od strane Aleksandra Vucica!!!
Preporuke:
9
4

Anketa

Da li mislite da će se Srbija pridružiti sankcijma EU protiv Rusije?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner