Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

U slučaju ugrožavanja teritorijalnog integriteta naše zemlje, upotrebićemo sva sredstva koja su nam na raspolaganju. Ovo nije blef

Komentari (16) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 sreda, 21 septembar 2022 10:05
micky
"Niko ih nije pitao da li zele da u njoj zive".
I jeste krajnje vreme da se to pitanje postavi. I da se saceka odgovor.
Preporuke:
61
6
2 sreda, 21 septembar 2022 10:18
znamo mi njih, veeeliki su to razbojnici
Interesnatno je da su AngloAmerikanci postali poslednja odbrana Lenjinovih i Titovih republičkih granica, što navodi na zaključak čiji su agenti od uticaja bila njih dvojica.
Preporuke:
97
18
3 sreda, 21 septembar 2022 10:30
Oliver Kromvel
Putin je intiligentan čovek,ova odluka nije bila ishitrena i nije posledica pada Izjuma,ta teritorija uz sveža pojačanja vrlo brzo može biti pod ruskom čizmom ponovo.Mislim da je Putin definitivno prelomio posle sastanka u Ramštajnu gde je kolektivni zapad odlučio da intezivira rat u Ukrajini,posle toga je usledio sastanak u Samarkandu na kome je Putin očigledno dobio određene garancije od strane Indije i Kine.Sada možemo očekivati jesenje i zimsko inteziviranje sukoba,uz uništavanje ukrajinske infrastrukture i jačanje i popunjavanje ruskih trupa sa gotovo 300,000 ljudi u etapama stvori će se pogodni uslovi za stabilizaciju fronta,očekujem vrlo verovatno pokretanje velike operacije ka Nikolajevu u narednih mesec do dva,čišćenje Dombasa do zime i stabilizaciju fronta i povratak dela teritorije u Harkovu,sve to će pratiti naravno i tajna šatl diplomatija.Ovom odlukom je Putin povisio ulog na maksimum a NATO rizikuje otvoreni sukob sa Rusijom.
Preporuke:
82
10
4 sreda, 21 septembar 2022 11:16
Pozivam sveštenike SPC
Kao poslednje i kao jedino preostalo sunce koje nas još obasjava u Srbiji (na stranu pojedinačni zraci svetlosti), da dobro prouči i shvati ove carske narodne demokratske i slobodoljubive reči. Samo vi još imate vere, mudrosti i obrazovanja da zaustavite cepanje srpskog bića i naroda. Samo vi možete da oprostite u ime Boga, svim zabludelim ovčicama, i prostitutkama i divljacima i komunistima i liberalima... Da shvatite njihove vrline i slabosti. Da razumete za šta su se preterano borili a šta su preterano mrzeli, mnogi od njih iz najsvjetlijih božanskih pobuda. Da sprečite i anulirate društva i planove djavola sa zapada koji je omađijao i sopstveni nevini narod. Da pažljivo birate reči u svojim nastupima, a da tačno i precizno usmjeravati narod na jedini i pravi put. To je put Svetog Save, Svetog Cara Lazara, put bogočoveka, slobodnog, pravdoljubivog i tradicionalno modernog. Hvala!
Preporuke:
52
12
5 sreda, 21 septembar 2022 11:32
aleksandar
Nadam se da će Nato i zapadni kreteni sada da ustuknu i da neće zbog jedne veštačke nacije gurati svetski rat.
Nadam se da ima tamo neko pametniji od ovih koji se javno pojavljuju.
Preporuke:
55
4
6 sreda, 21 septembar 2022 12:09
Branko
Nadam se da to znači da će mumija konačno biti uklonjena sa Cvenog trga. Takođe da će biti porušeni njegovi spomenici. Umesto što su Rusi slinili da Ukrajinci ruše Lenjinove spomenike, to su trebali sami da urade još 1991. Pa oni su po tom pitanju gori od nas. Tito je nestao još 1991 sa svih trgova i ulica.
Preporuke:
46
18
7 sreda, 21 septembar 2022 13:10
nebitan
Bravo Putine, konačno pokazuješ želju da konkretno zaigraš. Hrabar potez koji kasni najmanje osam godina. Nadajmo se da će ipak biti vremena da se ispravi greška, kako u Rusiji sa njenim veštački nacrtanim granicama, tako i u Srbiji sa našim granicama koje nam veštački iscrtavaju zapad i vučićeva banda.
Preporuke:
39
5
8 sreda, 21 septembar 2022 13:41
Kum Milovan
Cilj Zapada nije Moskva vec Sibir i tamosnji resursi za koje je Madlen Olbrajt rekla da ne pripadaju samo Rusiji vec i celoj medjunarodnoj zajednici. Da je Putin prije 10 godina rekao "Gospodo sa Zapada izvolite uzmite iz Sibira sve sto zelite i platite koliko vi mislite da to vredi" Rusija bi bila proglasena bastinom demokratije i ljudskih prava a Vladimir Vladimirovic bi dobio Nobelovu nagradu za mir tri godine za redom.Ali posto je on (za razliku od Jelcina) rekao NJET-to nece da moze, onda je Rusija progladena teroristickom drzavom s Putin najvecim diktatorom na svetu. Sve sto se sada desava je u funkciji te politike. Cilj je Rusiju razdrobiti u mnogo malih drzavica a onda po sistemu "zavadi pa vladaj" uzimati sve sto pozele. Prica vec vidjena u Africi i Juznoj Americi.
Preporuke:
68
4
9 sreda, 21 septembar 2022 14:54
Lukašenko ☆
SSSR i Jugoslavija nisu pravljeni radi služenja kolonijalizmu, okupatoru, oligarhiji, ropstvu i nacizmu.
Preporuke:
52
20
10 sreda, 21 septembar 2022 19:46
Komsija
NATO nacisti vrse opite od devedesetih. Prvo su rasturili SFRJ, potom stvorili nekoliko Anti-Srbija (NDH2.0, Federacija BiH, Montenegro) i onda konacno presli na komadanje Srbije.

To je bila generalna proba za rasturanje SSSR-a i Rusije.

Ali, ako su se raspali SFRJ i SSSR, Srbija i Rusija nisu isto, Rusija moze sebe da brani i odbrani, za razliku od nejake Srbije.
Preporuke:
25
0
11 sreda, 21 septembar 2022 20:26
Milojko nisandzija
Norveška kipti od besa, a koliko čitam i druge perjanice neoliberalizma. Zamisli drske Ruse neće da sami stave glavu na panj!
Preporuke:
29
1
12 sreda, 21 septembar 2022 21:42
Rašomonac
U slučaju ugrožavanja teritorijalnog integriteta naše zemlje, upotrebićemo sva sredstva koja su nam na raspolaganju. Ovo nije blef

Zamislite da pored ove izjave umesto Vladimir Putin stoji "Aleksandar Vučić" - nekim čudom.

Da, isto sam pomislio.
Preporuke:
12
4
13 četvrtak, 22 septembar 2022 05:46
Morphy
Mora li sve ovako ili ne , ko zna ? Da li je intervencija u Ukrajini usporila ili sve ide po planu , ko zna ? Ali jedno se zna .Da je Rusija , onda kada je bilo ocigledno da su Anglosaksonci direktno u ratu , poslala jedan kindzal na London , sve bi odavno bilo zavrseno .
Preporuke:
17
5
14 četvrtak, 22 septembar 2022 09:36
Milojko nisandzija
Pustili ste zarobljene ukronaciste krvavih ruku.
To je veća greška od potopljene Moskve, Izjuma i Kijeva zajedno.
Trgujete svojim žrtvama kao Srbi. To je siguran put za Hag.
Nažalost.
Preporuke:
13
3
15 četvrtak, 22 septembar 2022 13:02
Rusi su se nadali
da će se Zapad dozvati pamet i da neće morati da idu u totalni rat. Neko je trebalo da objasni Rusima da se Zapad neće dozvati pameti i trebalo je da objasni zašto, šta je to u njihovom mentalnom sklopu zbog čega se neće dozvati pameti.
I razmenu zarobljenika treba gledati u tom svetlu. Važno je spasiti što više svojih da se nad njima psihopate ne mogu iživljavati nakon što umnogostričite dejstva protiv njih. Da se kazne zlikovci koje su pustili u zamenu, ima vremena.
Ja se nadam da su Rusi konačno stvarno potpuno shvatili protiv kakvih demona se bore.
Preporuke:
19
1
16 ponedeljak, 26 septembar 2022 10:41
Ko je Putin?
- Rus, Srbin, Čovek, Čovečina. Da nam je, da prionemo, da iz gliba kriminalne mafije glavu dignemo. Da je sreće da smo ruska gubernija, nebismo više bili zapadna kolonija! Nebismo se povinovali hirovima Hila, nebismo prodavali rudne i "ljudske resurse" i njihovu decu i organe. Znali bismo šta je ČAST.
Preporuke:
1
2

Anketa

Da li mislite da će se Srbija pridružiti sankcijma EU protiv Rusije?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner