Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Veliki ružičasti brat

Komentari (6) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 17 mart 2009 15:59
komentator bg
Još jedan sjajan tekst, kao što nas je autor i navikao. Nema se šta dodati ni zameriti. Bilo bi lepo ako bi gospodin Vukadinović pomogao da tekstovima Branka Raduna budu dostupni i mediji na kojima ima uticaja, kao što je npr. Politika.
Preporuke:
0
0
2 utorak, 17 mart 2009 21:53
Nebojša Malić
Slažem se da bi Raduna trebalo češće i više čitati, ali evo "žuti" samo što nisu proterali i Antonića i Vukadinovića iz "Politike", tako da sumnjam da oni tamo imaju ikakvog uticaja.
Preporuke:
0
0
3 utorak, 17 mart 2009 22:50
Rodoljub
Poučni primer kako kapitalističko ustrojstvo ume pretvarati ukućanski život u arenu pokazao je upravo onaj socijaldemokrat koji ujedno jest najbanalnija slika na šta socijalna demokracija spada usled dogotrajnog kolaboriranja s buržoaskim moralom.
Preporuke:
0
0
4 sreda, 18 mart 2009 02:58
Stanko Đurić
Nenad Čanak je prvi "demokratski političar" koji je odmah posle 5. oktoba pohitao da na TV Pink snimi spot. Na taj način je "oprao" savest ove televizije koja je sve sa Željkom Mitrovićem, vlasnikom ove televizije, jednu deceniju služila SPS i JUL. Nenad Čanak je na taj način "oprao" crveni obraz ružičaste televizije.
Danas ova televizija vraća svom "demokratskom spasitelju" stari dug, prikazujući ga u celodnevnom programu uživo.
Preporuke:
0
0
5 sreda, 18 mart 2009 18:22
racel
Pink nikada ne gledam,te sam iz medija saznala za tu osobu da gostuje u toj emisiji, ciji naslov i ne izgovaram.Za njega nista nije cudno, jer je on jedna vrsta cirkuzanta, zasmejava, ma vrlo cesto je pun pokosti i zlobe.Jadan on, ovo je njegova "labudova pesma" jer sa onim izgledom, ne verujem da ce daleko da dogura.A tekst je, po obicaju ,dobar kao i skoro svi tekstovi ovog glasila/sa retkim izuzecima srbofoba/.
Preporuke:
0
0
6 četvrtak, 19 mart 2009 09:05
Ljubiša Spasojević
Ružičasta televizija za ružičastu stvarnost, ružičasti lobi za ružičastu budućnost u Uniji.
Preporuke:
0
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner