Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Pregled rezultata sprovođenja Akcionog plana Haškog tribunala - oktobar 2006

Komentari (17) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 18 januar 2011 15:55
A šta kaže NAMA za trgovinu organima?
...Rasim Ljajić nam je iskreno rekao da ne treba očekivati nikakve daljne javne akcije po ovom pitanju (11 preporuka – prim. prev.), iako će se nevidljive operativne aktivnosti nastaviti.


Po našem mišljenju i mišljenju Ljajića i zamenice premijera Dulić-Marković, ni premijer ni Vlada nisu se potrudili da sprovedu naš prvi predlog.


Pre osam nedelja Ljajić nam je rekao da je to bilo planirano, ali se nikad nije desilo. Veruje se da je Tomić blizak Koštunici, uključujući i period kada je Tomić bio umešan u zaštitu Mladića u Srbiji. Ljajić nam je rekao da on planira „curenje“ informacija u domaćim medijima o zločinima za koje terete Mladića i njegovoj velikoj finansijskoj koristi od rata u BiH, da bi započeo rušenje mita o njemu, ali to se nikada nije sprovelo i, prema Ljajićevim rečima, više nije u planu.


Preporuke:
0
0
2 utorak, 18 januar 2011 16:35
nataša
Da li su "Amerikanci" imali slične zahteve i predloge prem albanskim vlastima kad su u pogledu aktivnosti oko trgovine organima i da li su imali i kakve aktivnosti u tom pogledu?

Ja sam isebi postao monoton sa pitanjima zato ći pokušati sa odgovorom.

Pitanje je bilo zašto je Rasim Ljajić odustao od medijske kampanje u kojoj bi pokazao kako se Mladić obogatio od rata u Bosni?

Verovatno zato što bi neko postavio pitanje koliko je on otvorio pekara u Beogradu za vreme odkada lovi Mladića. Odnosno da Rasimov lov na Mladića nije u stvari lov na pekare u ekskluzivnim mestima pored škola i gde je veliki promet ljudi.
Preporuke:
0
0
3 utorak, 18 januar 2011 17:03
pitanje i odgovor
Moje prvo pitanje je bilo zašto Koštunica ćuti o svemu ovome, kad apsolutno ide njemu u prilog. Nametnuo se odgovor da je Koštunica političar iz uverenja a ne zbog samoreklame.
Preporuke:
0
0
4 utorak, 18 januar 2011 18:38
Visarion
Sada postaje jasno ko je tu sluga a ko gospodar.I to je ovde crno na belo rečeno.Koštunica ja na taj status pristajao samo što je nastojao da ga obezvredi svojim nepristajanjem na akciju koja mu je nalagana.Problem neslobode naroda, problem zavisnosti od gazde ili, kako Milodan negde ovde reče , od "fašizacije" sveta, ovde je jasan kao na pladnju.To se jasno isto tako vidi i dokumentuje u dnevniku onog Blerovog savetnika i specijaliste za laži u međunarodnim odnosima:Koštunica je igrao svoju igru ali javno nije obznanjivao žalbe da se to tako u međunarodnim odnosima radi.Ovi sada ćute jer slušaju. Koštunicu je to koštalo vlasti.Sada mi je čak jasno kako su to učinili.Počeli su preko novinara da lansiraju ono kako "Koštunica nije obavešten" da šire galsine o njegovoj indolenciji preme svemu a ne samo prema gospodaru i valjda je ta ujdurnma u narodu imala svoju ulogu ili čak bila presudna.
Sad je moguće otkriti novinare koji su bili plaćeni da to čine.Pa da i te vidimo.I još ali nema mest.
Preporuke:
0
0
5 utorak, 18 januar 2011 18:59
Sava Tekelija
Šta još crnje i gore treba da se dogodi pa da svima bude jasno ko brani Srbiju i srpski narod a ko im radi o glavi ?
Preporuke:
0
0
6 utorak, 18 januar 2011 21:45
Jelena
Belosvecke ale ,malo je bilo bombardovanje nego da naknadno ponize vlast time sto trba da hapsi i izvrsava njihove naloge.Ziv bio general Mladic.
Preporuke:
0
0
7 utorak, 18 januar 2011 23:38
jeftini zablji bataci i gladne zmije
Do sada i mala deca u ovoj zemlji valjda znaju dosta o tome kako su FASISTI belosvetski i njihova peta kolona u Srbiji doveli ovu zemlju na rubu ekonomske i moralne propasti...Nego nesto nam refleksi prezivljavanja ne funkcionisu kako treba..
Preporuke:
0
0
8 sreda, 19 januar 2011 00:06
Vladimir
Verovatno i Mladic gleda onaj cirkus od sudjenja u Hagu i sasvim je normalno da nikad ne treba da se preda.Kostunice moje iskrene cestitke za tvoje ponasanje prema srpskim zlotvorima.
Seselj im svakog dana pokazuje ko su i sta su americke marionete u Hagu koji se razvalise od para.
Preporuke:
0
0
9 sreda, 19 januar 2011 00:32
Za "a šta kaže nama..."
Ja ne razumem šta se vi čudite i šta vama tu smeta? Niko nije rekao da se Ljajić ne zalaže za hapšenje Mladića i to mu, pošteno govoreći, ne možemo mnogo zameriti. Ali to ne znači da se takođe iskreno ne zalaže za punu istragu o izveštaju Dika Martija o Tačijevim zločinima o Srbije. U svakom slučaju, kamo sreće da su nam svi ministri i državni činovnici kao Ljajić.
Preporuke:
0
0
10 sreda, 19 januar 2011 02:56
Svetislav Kostić
Ljajića ne treba prikazivati u suviše blažem svjetlu, samo zato što su oni drugi oko njega ili iznad njega daleko gori, iako rođeni od srpskih roditelja pravoslavaca, a neki ni toliko i odgojeni u potpuno drugačijim kulturnim i vjerskim krugovima koji bili i ostali neprijatelji srpskog naroda sa obe strane Drine.

Za razliku od njih, Ljajić je istina daleko čestitiji kao čovjek i nebi propao da je odbio da učestvuje u jednoj vladi sklepane od kolabolatera. Ili trebao da odbije makar da vodi jedan kompromitovani resor koji kako se vidi po tobožnjim "predlozima", da je tu riječ o jednoj ordinarnoj komandnoj strukturi u kojoj su zapadne ambasade ispostave komandnih centara postiranih u prestonicama zapadnih zemalja. U tom lancu koji se proteže od Ambasadora pa danje preko teritorije navodne suverene Srbije, nema ni jedan čestit čovjek, a pogotovo domaći poliričar da tu bilo šta traži.
Preporuke:
0
0
11 sreda, 19 januar 2011 11:04
Stanimir Trifunović
Samo prazno bure zveči!
Preporuke:
0
0
12 sreda, 19 januar 2011 17:21
Ala
Sta je dokazano:Polt kao ambasador SAD apsolutno nije razumeo ni psiholosku matricu,ni politicku orijentaciju,ni istorijsko-kulturno nasledje Srbije.
Agresivan i ni slucajno pametan pristup dezavuisali su njega kao ambasadora.Tacnijee vojvodjanske zemlje u bescenje Hrvatima("Napadate mene sto sam sama ,udovica...!") evo i redovno je cinkarila Amerima....A sta su njoj Dulic Proliver i Liht Sonja?Istinska ili ideoloska familija?
Vrati se Kostunice,sve ti je oprosteno....
Preporuke:
0
0
13 sreda, 19 januar 2011 23:05
Mladen Šipka
Bravo Vojo!
Preporuke:
0
0
14 četvrtak, 20 januar 2011 00:45
Zdravko
A onda su došli žuti! Nije mi jasno kako i zašto još nisu isporučili generala, sve drugo su već predali?! Scenario iz Tunisa je sve bliži, a onda će biti bježte noge..... Vojislav Koštunica, patriota, Vikiliks dokazao, za sve nevjerne Tome!
Preporuke:
0
0
15 četvrtak, 20 januar 2011 14:10
Biljana Nikolić
Koštunica se ponašao kao SRPSKI premijer, poštovao svoj narod, Srbiju njen Ustav, a nije se poltronisao, ponižavao i sebe i nas da bi ostao na vlasti.
Preporuke:
0
0
16 petak, 21 januar 2011 13:09
Jovica
Koliko se vidi, Ljajić je njihov informator i, koliko vidim, neupitan. Čime li je to zaslužio?! Eto odgovora zašto je u svim vladama, ko i Dinkić. Već sam pomislio da je Ljajić nešto sposobniji od drugih, kad ono, on je samo produktivniji i servilniji.
Preporuke:
0
0
17 utorak, 25 januar 2011 18:47
tarislav
Pa dobro, sada Koštunici i ne treba izborni program. Dovoljno je da ovo umnoži...xa
Jedino da ga ubedimo da se u EU ide preko Rusije.
Preporuke:
0
0

Anketa

Da li mislite da će ovog leta Vučić i Tači potpisati neki sporazum o KiM u prisustvu Donalda Trampa?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner