Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Da li je srpska vlada jednim malim festivalom zvanično prihvatila Ahtisarijev plan?

Komentari (5) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 sreda, 11 januar 2012 16:33
@@
Čovek sa "ovima" zaista mora da ima "oči svud po glavi".
Preporuke:
64
2
2 sreda, 11 januar 2012 16:46
Saša
Nema mestu čuđenju, draga Janja. Kada se setite ko nam je sve bio ministar kulture do sada, a da nam sadašnji ministar nema čak ni fakultetsku diplomu sve Vam može biti jasnije. Uz sve to, njihovo delovanje se ne može dovesti u vezu sa dobrobiti srpskog naroda. Pa pogledajte od kada Narodni muzej ne radi. Njih ništa ne interesuje.
Kada je Kosovo u pitanju, taktika se i zasniva na sluđivanju. Iskren da budem, i ja sam pomislio da se radi o jedinoj legalnoj opštini Gračanica, kad ono...
Možda ni učesnici festivala nisu znali u kom grmu leži zec. E sad kad znaju, molim lepo, neka vrate novac od nagrada. Glas Juga, pre svega, jer su oni kao informativna kuća Srba iz Centralnog Kosova morali znati ko je organizator.
Preporuke:
59
3
3 četvrtak, 12 januar 2012 22:00
Slobodan
Slutnja sa kraja teksta je strašna, mada nije novost. Prema stanju u svim okolnim zemljama i u bivšim republikama SFRJ izgleda da smi mi Srbi najskloniji asimilaciji. Što se tiče osnovne teme u tekstu, mislim da je jedini "krivac" aktuelna vlast u Srbiji - da ima "Garašanina" u njoj, našli bi pravovremeno rešenje ne dovodeći u pitanje nacionalne interese i ojačavajući i ohrabrujući osećaj pripadnosti Srpstvu.
Preporuke:
13
1
4 ponedeljak, 16 januar 2012 00:38
Drago Šundić
Ne,nije to propust već politika. Zajednička organizacija dokumentarnog festivala Ministarstva za kulturu Srbije i "Tačijeve" opštine Gračanica, jeste, polako ali sigurno, preuzimanje manifestacija koje su do sada organizovale srpske institucije. Nastavak kooperacije Vladinih i Tačijevih institucija desio se i povodom proslave Srpske nove godine. Naime, suorganizatori te manifestacije bili su Dom zdravlja u Gračanici, čiji je direktor dr Rada Trajković (finansira Ministrarstvo zdravlja Srbije), Dom kulture u Gračanici,direktor je izvesni Jevtić (koga finansira Ministarstvo kulture Srbije) i ponovo "Tačijeva" opština Gračanica. A na toj zajedničkoj manifestaciji glavni gost je bio Ministar tzv. MUP-a Kosova Bajram Redžepi. Umesto plakata, desetak dana na Radio Gračanici(koja finansira RTS-a,)reklamira se zajednička manifestacija Doma zdravlja u Gračanici, "Tačijeve" opštine Gračanica i Doma kulture u Gračanici. Naredni potez je ta Tači organizuje Vidovdan. Nažalost, i to će se desiti!
Preporuke:
6
0
5 ponedeljak, 16 januar 2012 13:12
Kosovo i Metohija
Gospodine Drago potpuno ste u pravu. Svi oni su zajedno organizovali docek pravoslavne Nove godine u Gracanici. Na zalost! Valja napomenuti da je na samom doceku bilo veoma malo ljudi, tek nekoliko stotina. Ranijih godina na ulicama Gracanice okupljalo se i po 5 hiljada Srba, sada je vecina bojkotovala Tacijevce. Doceku su prisustvali Tacijeve sluge i njihove familije, deo njih poznajem pa su morali po sluzbenoj duznosti. Natuznije je sto drzava Srbija cuti. Razumem gospodju Janju, kao ona razmislja vecina Srba. Nasa nada je i dalje da se to radi mimo odobrenja sprske Vlade.Nada u prazno,mozda, ali nada iz dubine duse da nas Srbija nece tako lako dati.
Preporuke:
5
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner