Хроника

Алекса Бечић: Нова власт биће помиритељска, проевропска, процрногорска и прозападна и наставиће да испуњава све међународне обавезе

Штампа
недеља, 20. септембар 2020.

Нова демократска власт биће помиритељска, проевропска, процрногорска и прозападна, поручио је председник Демоктратске Црне Горе Алекса Бечић током разговора са амбасадором Краљевине Шведске Јаном Лундином. Како је казао, нова власт ће наставити да јача спољнополитички курс и испуњава све међународне обавезе ради што брже интеграције у европску породицу народа.

Бечић је истакао да ће радити поштено, у складу са Уставом и свим другим позитивним прописима, те да ће једини њихов приход бити плата и ништа мимо плате.

"Црна Гора ће коначно добити независне институције неоптерећене баластима прошлости којима неће управљати нико осим људи који се налазе на њиховом челу", закључио је Бечић.

Амбасадор Краљевине Шведске Јан Лундин честитао је председнику Демократске Црне Горе на сјајном изборном резултату.

Он је поздравио изјаве председника Демократа саопштене након изборне ноћи, са посебним освртом на јачање спољнополитичких приоритета Црне Горе.

"Сваки изборни процес је корак напред за демократију, нарочито уколико се избори одвијају у мирној и фер атмосфери", закључио је Јан Лундин.

(ИН4С) 

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]