Хроника

Београд: Нови снимак полицијске бруталности - више припадника жандармерије шутира и удара мушкарца који лежи на улици; Нови Сад: Инспектор ногом гази малолетног дечака – случајног бициклисту!

Штампа
четвртак, 09. јул 2020.

Нови снимак сукоба демонстраната и припадника Жандармерије забележен је у Београду, када је више припадника те јединице шутирало и ударало пендрецима младића који је лежао на улици.

На снимку се види како припадници Жандармерије јуре демонстранте Теразијама.

Потом се на улици види један мушкарац кога прво ударају двојица жандарма, а потом и читав кордон, када се већ нашао на земљи.

Младић је покушавао да се заштити од удараца пендрецима и ногама, да би га након тога жандарми подигли и однели на тротоар.

Нови Сад: Инспектор Никола ногом гази малолетног дечака на бициклу који се ту случајно затекао

То је та Стефановићева војска, која за 60.000 динара плате попут усташа млати свој народ, браћу, очеве, комшије, родбину, пријатеље... Вероватно му је највећи узор у животу његов земљак бахати Зоран Бабић, који у СНС Србији још није одговарао јер се његов службени ауто закуцао у пуној брзини у кола на наплатној рампи и убио Станику Глигоријевић на правди Бога.

Слика из Новог Сада доказ је томе. Случајног бициклисту, малолетног дечака, оборили су на земљу, газили, ударили, а онда му бацили бицикл.

– Дечак се случајно затекао ту возећи бицикл, али то није сметало полицајцу да га сруши, а онда велики јунак, инспектор Никола из Врњачке Бање на принудном раду у Новом Саду, набија дечака на колено и одлази у службени ауто јер га заболела нога од ударца. Одговараће – каже Иван Мандић у твиту.

(Н1, Србин.инфо, Директно.рс, НСПМ)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]