Početna strana > Hronika > Direktno.rs: Sestra Zorana Babića dobila od Opštine Vrnjačka Banja 1,3 miliona dinara za "projekat kiseljenja kupusa i predkupusa"?!
Hronika

Direktno.rs: Sestra Zorana Babića dobila od Opštine Vrnjačka Banja 1,3 miliona dinara za "projekat kiseljenja kupusa i predkupusa"?!

PDF Štampa El. pošta
ponedeljak, 21. septembar 2020.

Sestra Zorana Babića, u narodu poznatog kao vazuplohov, dobila je od opštine skromnih 1,3 miliona dinara za "projekat kiseljenja kupusa", a sve u cilju "zadržavanja mladih i sprovođenja populacione politike".

- Sestra Zorana Vazduplohova Babića dobila od Opštine Vrnjačka Banja 1.300.000,00 dinara za projekat da kiseli kupus i predkupus. Opština je prepoznala značaj ovog projekta, jer će isti zadržati omladinu u Vrnjačkoj Banji. Mladi će ostai da kisele kupus i predkupus. Nije šala, nije vic - napisala je jedna od korisnica Tvitera.

I zaista nije vic, opština Vrnjačka Banja očigledno je prepoznala talenat ove mlade preduzetnice te nije štedela novac iz budžeta. Kako i sama Milijana Pađen kaže "oni su prepoznali želju da radimo, da zadržimo ovde mlade ljude, da se ostvare materijalno u svojoj zemlji".

Kako će to tačno kiseljenje kupusa da zadrži mlade ljude da ne pobegnu iz ove zemlje glavom bez obzira, ostaje da vidimo.

(direktno.rs) 

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner