Početna strana > Hronika > Direktno.rs: Vučić tražio od RTS da se tokom poluvremena večerašnje utakmice Midjtiland - Crvena zvezda emituje prilog kako on i Entoni Godfri obilaze Moravski koridor?!
Hronika

Direktno.rs: Vučić tražio od RTS da se tokom poluvremena večerašnje utakmice Midjtiland - Crvena zvezda emituje prilog kako on i Entoni Godfri obilaze Moravski koridor?!

PDF Štampa El. pošta
četvrtak, 21. oktobar 2021.

Od predsednika SNS svašta možemo da očekujemo, pa i da čoveku ogadi utakmicu i klub za koji navija. Tako je Aleksandar Vučić, saznaje Direktno.rs, smislio da pola Srbije iznervira na poluvremenu večerašnjeg meča Midjtiland - Crvena zvezda u Ligi Evrope.

Vučić, kao predsednik države, rešio je da se ubaci u termin veoma važne utakmice crveno - belih u Evropi. Zamislite, tražio je da se u poluvremenu meča Midjtiland - Crvena zvezda umesto stručne analize utakmice iz studija emituje prilog kako on i ambasador SAD Entoni Godfri obilaze Moravski koridor?!

Videćemo da li će zaposleni na RTS ispoštovati naredbu glavnog šefa, moraće da krate reklamne blokove i imaće čist gubitak. Zna se da su reklame u prajm tamu najskuplje, ali kad je Vučić tako rekao... Umesto reklama i fudbalske analize, slušaćemo slatkorečivost dvaju političara, što govori i o sportskoj redakciji, večitom poslušniku-direktoru Draganu Bujoševiću i diktaturi koju Vučić sprovodi.

Naprednjačkom lideru (baš na rođendan stranke) ovo nije prvi takav zahtev. I za vreme Evropskog fudbalskog prvenstva u poluvremenu utakmica emitovane su vesti, u kojima je on, je l' te, bio dominantna lilčnost.

Vučiću rejtinga nikad dosta.

(Direktno)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li mislite da će na referendumu 16. januara biti usvojene izmene Ustava?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner