Хроника

Директно.рс: Вучић тражиo од РТС да се током полувремена вечерашње утакмице Мидјтиланд - Црвена звезда емитује прилог како он и Ентони Годфри обилазе Моравски коридор?!

Штампа
четвртак, 21. октобар 2021.

Од председника СНС свашта можемо да очекујемо, па и да човеку огади утакмицу и клуб за који навија. Тако је Александар Вучић, сазнаје Директно.рс, смислио да пола Србије изнервира на полувремену вечерашњег меча Мидјтиланд - Црвена звезда у Лиги Европе.

Вучић, као председник државе, решио је да се убаци у термин веома важне утакмице црвено - белих у Европи. Замислите, тражио је да се у полувремену меча Мидјтиланд - Црвена звезда уместо стручне анализе утакмице из студија емитује прилог како он и амбасадор САД Ентони Годфри обилазе Моравски коридор?!

Видећемо да ли ће запослени на РТС испоштовати наредбу главног шефа, мораће да крате рекламне блокове и имаће чист губитак. Зна се да су рекламе у прајм таму најскупље, али кад је Вучић тако рекао... Уместо реклама и фудбалске анализе, слушаћемо слаткоречивост двају политичара, што говори и о спортској редакцији, вечитом послушнику-директору Драгану Бујошевићу и диктатури коју Вучић спроводи.

Напредњачком лидеру (баш на рођендан странке) ово није први такав захтев. И за време Европског фудбалског првенства у полувремену утакмица емитоване су вести, у којима је он, је л' те, био доминантна лилчност.

Вучићу рејтинга никад доста.

(Директно)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]