Početna strana > Hronika > Dragan Marković Palma: Zbog neočekivanih problema na globalnom nivou između Tajvana i Kine i pojasa Gaze, ne zna se da li će SPS-JS biti deo buduće Vlade
Hronika

Dragan Marković Palma: Zbog neočekivanih problema na globalnom nivou između Tajvana i Kine i pojasa Gaze, ne zna se da li će SPS-JS biti deo buduće Vlade

PDF Štampa El. pošta
sreda, 10. avgust 2022.

 Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je da je neizvesno da li će koalicija SPS-JS biti deo buduće Vlade Srbije.

Marković je kazao da još nije bilo razgovora o formiranju Vlade Srbije između predstavnika Srpske napredne stranke i koalicije SPS-JS, koju predvodi Ivica Dačić.

„Zbog neočekivanih problema na globalnom nivou između Tajvana i Kine ili Sirije i pojasa Gaze, nama sada formiranje vlade nije prioritet. Ne zna se da li će SPS-JS biti deo buduće vlade, jer na globalne probleme ne možemo da gledamo kao nemi posmatrači“, rekao je Marković.

Prema njegovim rečima, cilj koalicije SPS-JS nije borba za funkcije.

„Mene samo interesuje da ministri koji budu izabrani imaju kvalitetnu radnu biografiju, da se ne desi da ako je neko bio ministar vera sada bude ministar poljoprivrede i slično. Resore u vladi moraju da vode stručni ljudi“, naglasio je Marković.

(Beta)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li mislite da će se Srbija pridružiti sankcijma EU protiv Rusije?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner