Početna strana > Hronika > Entoni Godfri: Hvala Vladi Srbije što je velikodušno omogućila čarter let kako bi se 64 državljana SAD vratilo kući
Hronika

Entoni Godfri: Hvala Vladi Srbije što je velikodušno omogućila čarter let kako bi se 64 državljana SAD vratilo kući

PDF Štampa El. pošta
četvrtak, 26. mart 2020.

 Ambasador Sjedinjenih Američkih država u Beogradu, Entoni Godfri, zahvalio je danas Vladi Srbije i Ministarstvu spoljnih poslova "koja nam je velikodušno omogućila da 64 državljana SAD vratimo kući!

- Hvala, Vladi Srbije koja nam je velikodušno omogućila da 64 državljana Sjedinjenih Država vratimo kući, Ministarstvu spoljnih poslova Srbije na odličnoj saradnji i Er Srbiji na velikom junaštvu. Ovo je za nas veliki poklon! - napisao je Godfri.

Podsetimo, danas u podne sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" poleteo je najveći avion u flotili nacionalnog avioprevoznika Erbas A330.

Ovaj čarter let je organizovala Vlada Srbije, kako bi otišao za Los Anđeles i pokupio veliku količinu humanitarne pomoći iz Sjedinjenih Američkih Država za pomoć našoj zemlji u borbi protiv koronavirusa.

 Podsetimo, na molbu američke ambasade u Beogradu, tim letom će sa beogradskog aerodroma "Nikola Tesla" do Los Anđelesa biti prevezeno i 64 američka državljanina koji su ostali u Srbiji nakon izbijanja epidemije.

(Informer)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner