Početna strana > Hronika > Goran Stanojević: Tokom jučerašnjeg dana u Nišu tri osobe umrle od koronavirusa i jedna u Vranju
Hronika

Goran Stanojević: Tokom jučerašnjeg dana u Nišu tri osobe umrle od koronavirusa i jedna u Vranju

PDF Štampa El. pošta
petak, 03. jul 2020.

 Goran Stanojević, pomoćnik generalnog direktora Kliničkog centra Niš, izjavio je na konferenciji za novinare da je tokom jučerašnjeg dana troje pacijenata preminulo u ovoj zdravstvenoj ustanovi. Jedna osoba preminula u Vranju.

U starom delu KC Niš ukupno je hospitalizovana 154 pacijenta, od toga 75 sa potvrđenim prisustvom COVID-19. Petoro pacijenata je na respiratoru, rekao je Stanojević.

Na bolničkom lečenju je i destoro dece, a kod jednog je potvrđeno prisustvo virusa. Sva deca su u stabilnom stanju, rekao je Stanojević.

"Na koronavirus je pozitivno 12 lekara i osam medicinskih sestara", rekao je Stanojević.

Kad je reč o Vranju, u dve kovid bolnice ukupno je hospitalizovano 95 pacijenata, od čega 54 sa potvrđenim prisustvom virusa. Jedan pacijent je preminuo, naveo je Stanojević.

Govoreći o Leskovcu, Stanojević je rekao da je u kovid bolnici 69 pacijenata, od toga 40 sa potvrđenim prisustvom virusa. U Surdulici je 28 pozitivnih na koronavirus, dodao je.

(N1)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner