Хроника

Мариника Тепић: Опозициони потенцијал већ страћен због напада из Народне странке, на које ми углавном не одговарамо

Штампа
четвртак, 11. август 2022.

Посланик Владета Јанковић изјавио је да у парламенту постоји озбиљан опозициони потенцијал, али се плаши да ће бити страћен због унутрашњих размирица, пре свега између Странке слободе и правде и Народне странке. Он је рекао да је спреман да посредује ако га буду позвали. Упитана шта мисли о том предлогу Мариника Тепић, потпредседница ССП-а и шефица посланичке групе Уједињени, наводи у интервјуу за "Нову" да је озбиљан опозициони потенцијал већ страћен због напада и неистина које људи из Народне странке изговарају о њима.

Мариника Тепић каже да се Владета Јанковић није довољно прецизно изаразио.

„Тај потенцијал је већ страћен, али не због размирица између ССП-а и НС, већ због напада и неистина које људи из Народне странке изговарају о нама, а на које ми, као што примећујете, углавном не одговарамо“, наводи Тепић.

„Нема никаквог смисла да било ко посредује између нас и људи који су нас оптужили да смо у коалицији са СНС-ом, да радимо заједно са таблодима, који су лагали да је Борко Стефановић кандидат Орлића и СНС-а, који на своје профиле, подсмевајући се, каче снимак емотивног обраћања Драгана Ђиласа дат у тренутку када су му деца била угрожена, јер су се такви сами искључили из сваке сарадње са нама“, поручује потпредседница ССП-а у интервјуу за „Нову“.

(Нова.рс)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]