Početna strana > Hronika > Marko Đurić: Vučićevi politički protivnici ne ostavljaju njegovu porodicu na miru čak ni kada je njegov sin Danilo zaražen koronavirusom
Hronika

Marko Đurić: Vučićevi politički protivnici ne ostavljaju njegovu porodicu na miru čak ni kada je njegov sin Danilo zaražen koronavirusom

PDF Štampa El. pošta
četvrtak, 09. april 2020.

 BEOGRAD - Politički protivnici predsednika Aleksandra Vučića ne pokazuju ni elementarnu civilizovanost u situaciji kada je njegov sin Danilo zaražen korona virusom i ne ostavljaju njegovu porodicu na miru, izjavio je danas direktor Kancelarije za KiM i funkcioner SNS Marko Đurić.

"Iz svog iskustva znam da se Danilo Vučić nije prvi put sada bavio humanitarnim radom. Danilo je desetinu puta bio na KiM i obilazio i najmanje enklave, ne želeći da se za to sazna", rekao je Đurić gostujući na Hepiju.

Kaže da i u toj situaciji neki pokušavaju to da prikažu kao neki medijski spektakl.

To se u pristojnim društvima ne radi od strane opozicije, poručio je Đurić.

Podsetio je na slučaj britanskog premijera Borisa DŽonsona koji je trenutno na intenzivnoj nezi i istakao da čak i njegovim najvećim neprijateljima ne pada napamet da to rade, kao i da su svi u Velikoj Britaniji poželeli brz oporavak DŽonsonu.

Ne možete da vidite tu ostrašćenost i mržnju, kao što je kod nas slučaj, već se poštuju elementarne norme pristojnog ponašanja, kaže Đurić.

Đurić ukazuje da se u Srbiji čak i sada Vučić izlaže linču zbog njegovih političkih stavova.

"I takva vrsta ponašanja dolazi od onih koji se predstavljaju kao najveći evropejci i navodno najcivilizovaniji ljudi", dodao je Đurić i ističe da sve to pokazuje koliko su neodgovorni u svom ponašanju.

(Tanjug-Hepi)