Хроника

Милош Вучевић поднео кривичне пријаве против Александра и Андреја Вучића због случаја "Јовањица"

Штампа
понедељак, 09. децембар 2019.

 Потпредседник Српске напредне странке Милош Вучевић поднео је кривичне пријаве против председника Србије Александра Вучића и његовог брата Андреја Вучића због случаја Јовањица.

Он је рекао да је кривичну пријаву поднео као "Милош Вучевић", да није навео квалификацију кривичног дела, као и да кривична пријава садржи све изјаве и наводе појединих политичара у медијима и на друштвеним мрежама.

"Ако наводи на друштвеним мрежама нису тачни, онда они који су то износили, говорили су гнусне лажи и потребна је њихова одговорност због гнусних лажи и узнемиравања јавности", рекао је Вучићевић новинарима.

Александар Вучић рекао је раније да ће Вучевић поднети кривичну пријаву против њега за случај "Јовањица", јер, како је рекао, нема смисла да 500 пута одговара на исте "глупости о којима неко говори, а не подноси кривичну пријаву".

"То је смисао свега и људи ће чути за седам, 10 до 15 дана. Предато је све оно што су наводили протеклих дана", рекао је Вучић.

Опозиција тврди да је власник "Јовањице", на којој је откривена плантажа марихуане, приликом привођења телефоном звао Вучућевог брата Андреја.

(Фонет)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]