Хроника

Милош Вучевић: СНС коалиционим партнерима дала више него што заслужују - сви ће се удружити против нас чим буде могла да се направи већина на другој страни

Штампа
субота, 07. децембар 2019.

 Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић рекао је да се Српска напредна странка (СНС) трудила да буде "добар коалициони партнер са свима" и да је коалиционим партерима дала и више него што заслужују.

Вучевић је, у интервјуу за Блиц, упитан колико је стабилна коалиција са Социјалистичком партијом Србије, рекао да нема дилему да ће се, први пут када буде могла да се направи већина на другој страни, "сви удуржити да победе СНС".

"Ми смо се као коалициони партнери трудили да будемо добри са свима, дали смо им више него што заслужују, показали смо добру вољу и да разумемо да је потребан шири друштвени консензус око најважнијих тема. Немам дилему, први пут када буде могла да се направи већина на другој страни, сви ће се удружити да победе СНС", рекао је Вучевић.

Упитан да ли постоји могућност да СНС сама направи власт или са неким другим, рекао је да су они увек за разговоре, али да прво желе да виде изборне резулатате и ко ће како проћи.

"Не искључујемо могућност неке коалиције, али их не правимо а приори. Договараћемо се", рекао је Вучевић. 

(Бета)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]