Početna strana > Hronika > Miroslav Aleksić: Najava Vučića o državotvornom bloku uvod u izbore na svim nivoima. Vučić je najveći prevarant koji je ikada vladao Srbijom
Hronika

Miroslav Aleksić: Najava Vučića o državotvornom bloku uvod u izbore na svim nivoima. Vučić je najveći prevarant koji je ikada vladao Srbijom

PDF Štampa El. pošta
četvrtak, 22. septembar 2022.

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić ocenio je da je formiranje novog državotvornog bloka, koje najavljuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić, uvod za nove izbore na svim nivoima, koji zemlju očekuju na proleće 2024. godine.

On je u intervjuu listu Nova istakao da ga ne bi začudilo ni da Vučić podnese ostavku, pa da budu i predsednički izbori, jer se on ponaša kao kralj.

Kada je reč o beogradskim izborima na proleće 2023. godine, Aleksić tvrdi da ih ne očekuje, jer ne vidi nijedan razlog za njihovo održavanje, pošto gradska skupštinska većina funkcioniše.

O najavi formiranja državotvornog bloka Aleksić kaže da je to još jedna u nizu Vučićevih prevara, „gde pokušava da zabašuri sve loše stvari koje su se dešavale u poslednjih 10 godina“.

„Vučić je najveći prevarant koji je ikada vladao Srbijom i verujem da će se u budućnosti izučavati način njegove vladavine, gde je država iz dana u dan sve više propadala, a on imao sve veći rejting“, kazao je Aleksić.

Prema njegovim rečima, Vlada još nije formirana, jer mu nije ni potrebna i da on vlada mimo insitucija.

(Fonet)