Хроника

Мирослав Алексић: Најава Вучића о државотворном блоку увод у изборе на свим нивоима. Вучић је највећи преварант који је икада владао Србијом

Штампа
четвртак, 22. септембар 2022.

Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић оценио је да је формирање новог државотворног блока, које најављује председник Србије Александар Вучић, увод за нове изборе на свим нивоима, који земљу очекују на пролеће 2024. године.

Он је у интервјуу листу Нова истакао да га не би зачудило ни да Вучић поднесе оставку, па да буду и председнички избори, јер се он понаша као краљ.

Када је реч о београдским изборима на пролеће 2023. године, Алексић тврди да их не очекује, јер не види ниједан разлог за њихово одржавање, пошто градска скупштинска већина функционише.

О најави формирања државотворног блока Алексић каже да је то још једна у низу Вучићевих превара, „где покушава да забашури све лоше ствари које су се дешавале у последњих 10 година“.

„Вучић је највећи преварант који је икада владао Србијом и верујем да ће се у будућности изучавати начин његове владавине, где је држава из дана у дан све више пропадала, а он имао све већи рејтинг“, казао је Алексић.

Према његовим речима, Влада још није формирана, јер му није ни потребна и да он влада мимо инситуција.

(Фонет)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]