Početna strana > Hronika > Mitropolija crnogorsko-primorska: Episkop Joanikije i dalje pozitivan na koronavirus, ali njegov oporavak teče po planu, u narednom periodu biće na kućnom lečenju u manastiru Đurđevi Stupovi
Hronika

Mitropolija crnogorsko-primorska: Episkop Joanikije i dalje pozitivan na koronavirus, ali njegov oporavak teče po planu, u narednom periodu biće na kućnom lečenju u manastiru Đurđevi Stupovi

PDF Štampa El. pošta
subota, 21. novembar 2020.

Episkop budimljansko-nikšićki Joanikije i dalje je pozitivan na koronavirus, ali njegov oporavak teče po planu, saopštila je Mitropolija crnogorsko-primorska Srpske pravoslavne crkve (SPC).

Navodi se i da su lekari nakon poslednjeg pregleda iskazali zadovoljstvo dobrim opštim stanjem episkopa Joanikija, te su sprovedene kontrolne laboratorijske pretrage i virusološko PRC testiranje na koronavirus.

"Na osnovu rezultata laboratorijskih nalaza utvrđeno je da su svi markeri zapaljenja u fiziološkim opsezima i da su vrednosti istih, poredeći prethodne laboratorijske pretrage, u konstantnom opadanju", dodaje se u sinoćnom saopštenju.

Episkop će po savetu lekara, a radi potrebnog odmora i rehabilitacije, i u narednom periodu biti na kućnom lečenju u manastiru Đurđevi Stupovi.

(Beta)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner