Хроника

Политика: Срби из Америке у кампањи подршке Трампу

Штампа
понедељак, 10. август 2020.

 ЧИКАГО – Само у првој недељи кампања „Срби за Трампа” добила је велику подршку, између осталог и прву службену Дена Северсона, команданта морнарице и „топ ган” пилота у пензији, који се кандидује за Конгрес у 19. округу на Флориди.

Кампања је започета 3. августа са циљем да мобилише око милион држављана САД српског порекла да се придруже организованом напору и помогну поновни избор председника Доналда Трампа, преноси Српски радио Чикаго.

Северсон је рекао да се суочавамо са „великим притиском и кретању демократа према комунизму”, и додао да амерички Срби разумеју „колико деструктиван комунизам може бити”.

„Апсолутно је дивно видети их како се удружују како би спречили да радикална левица успостави нешто тако опасно у нашој земљи”, рекао је Северсон, преноси Танјуг.

Кампању су покренуле Олга Раваси и Памела Колинс у циљу промовисања грађанског и политичког ангажмана српске заједнице у САД.

„Подржавамо председника Доналда Трампа зато што се нација суочава са егзистенцијалном кризом и у време велике нестабилности потребан је континуитет снажног вођства председника Трампа, поверење у времену тешких одлука, и прека потреба за законом и редом”, рекле су Раваси и Колинс.

„Срби за Трампа” 2020. планирају да наставе развој мреже како би формирали снажну базу присталица у свакој кључној савезној држави, што је врло битно за поновни избор председника Трампа.

(Политика)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]