Хроника

Преминула глумица Мира Фурлан; Дуже време боловала од последица вируса Западног Нила

Штампа
петак, 22. јануар 2021.

 ЛОС АНЂЕЛЕС - Позната филмска и позоришна глумица Мира Фурлан преминула је у 65. години, објављено је на њеном Твитер налогу. Она је преминула у среду, 20. јануара, али вест је данас објављена.

Вест је потврдио и њен пријатељ, аутор америчке научно-фантастичне серије „Бабилон 5” Мајкл Страчински, у којој је Фурлан глумила амбасадорку Минбари Делен. Он је додао и да је већ неко време знао да јој се здравствено стање погоршало, али да су се надали најбољем.

„Ноћ је велике туге, јер је наша пријатељица и другарица пошла путем где је не можемо достићи. Али као и код свих ствари, временом ћемо је сустићи и верујем да ће имати много прича и много нових улога да подели са свемиром”, објавио је Страчински, преноси Танјуг.

Преминула легендарна глумица Мира Фурлан, наводно је већ дуже време боловала од вируса Западног Нила, наводи "Вечерњи.хр".

Због тешке болести, последњих неколико месеци провела је у тешком стању борећи се за живот. Иако јој је у болници у САД пружена најбоља могућа болничка нега, болест је, нажалост била јача.

(Политика-НоваС)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]