Хроника

Сергеј Аксјонов: Једна особа је погинула, а најмање троје је повређено услед експлозија на аеродрому на Криму. TAСС: Број повређених порастао на осам, а међу њима је двоје деце

Штампа
среда, 10. август 2022.

Број повређених у инциденту на аеродрому на Криму порастао је на осам, а међу њима је двоје деце, саопштило је локално министарство здравља, а пренео Тас.

Од осморо повређених, само једна особа задржана је на болничком лечењу.

Једна особа је погинула услед експлозија на аеродрому недалеко од Новофјодоровке на Криму, саопштио је данас шеф кримске администрације Сергеј Аксјонов.

- Око места експлозије успоставили смо зону забране од 5 км. За сада имамо троје повређених и једну погинулу особу. Упућујем искрено саучешће породици. Биће пружена сва неопходна помоћ - рекао је Аксјонов.

Подсетимо, неколико експлозија догодило се данас у близини Новофјодоровке на Криму, а Министарство одбране Русије саопштило је да је на територији аеродрома Саки експлодирала авио муниција, пренео је Интерфакс.

Претходно је саветник лидера Крима Олег Крјучков објавио на Телеграму да се догодило неколико експлозија у близини Новофјодоровке на Криму.

(Агенције)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]