Početna strana > Hronika > SSP: Dežurni Vučićevi trovači javnog mnjenja zataškavaju prebijanje u Novom Sadu
Hronika

SSP: Dežurni Vučićevi trovači javnog mnjenja zataškavaju prebijanje u Novom Sadu

PDF Štampa El. pošta
petak, 18. septembar 2020.

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je danas da su se na pitanje koje je postavila potpredsednica SSP Marinika Tepić, javili čelnici Srpske napredne stranke u pokušaju da zataškaju prebijanje u Novom Sadu.

“Tepić je pitala kako i zašto su policija i tužilaštvo omogućili Ivanu Kontiću da pobegne iz Srbije nakon što je divljački prebio čoveka, a javio se triling SNS-asova, u sastavu: Maja Gojković koja je ugasila svetlo u Skupštini Srbije, gradonačelnik Subotice Stevan Bakić, za koga niko ne zna kada je i kako završio fakultet kojim se hvali, i izvesna Biljana Popović Ivković, poznata po tome što je oca zverski ubijene Tijane Jurić pitala gde je bio kada mu je dete ubijeno”, navela je SSP.

U saopštenju piše da “svojim besmislenim izjavama ovaj triling naprednjaka pokušava da, po oprobanoj matrici, zataška sukobe režimskih klanova, u kojima su žrtve svi oni koji nisu deo režimske hobotnice koja je otela državu od gradjana”.

“Pitamo ove dežurne Vučićeve trovače javnog mnjenja da li bi na isti način pokušavali da sakriju divljaštvo huligana Ivana Kontića da je nekim slučajem žrtva neko ko je njima blizak”, poručila je Stranka slobode i pravde.

(Beta)

 

Ostali članci u rubrici

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner