Хроника

ССП: Дежурни Вучићеви тровачи јавног мњења заташкавају пребијање у Новом Саду

Штампа
петак, 18. септембар 2020.

Странка слободе и правде (ССП) саопштила је данас да су се на питање које је поставила потпредседница ССП Мариника Тепић, јавили челници Српске напредне странке у покушају да заташкају пребијање у Новом Саду.

“Тепић је питала како и зашто су полиција и тужилаштво омогућили Ивану Контићу да побегне из Србије након што је дивљачки пребио човека, а јавио се трилинг СНС-асова, у саставу: Маја Гојковић која је угасила светло у Скупштини Србије, градоначелник Суботице Стеван Бакић, за кога нико не зна када је и како завршио факултет којим се хвали, и извесна Биљана Поповић Ивковић, позната по томе што је оца зверски убијене Тијане Јурић питала где је био када му је дете убијено”, навела је ССП.

У саопштењу пише да “својим бесмисленим изјавама овај трилинг напредњака покушава да, по опробаној матрици, заташка сукобе режимских кланова, у којима су жртве сви они који нису део режимске хоботнице која је отела државу од градјана”.

“Питамо ове дежурне Вучићеве троваче јавног мњења да ли би на исти начин покушавали да сакрију дивљаштво хулигана Ивана Контића да је неким случајем жртва неко ко је њима близак”, поручила је Странка слободе и правде.

(Бета)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]