Хроника

Жељко Митровић објавио правила за представљање странака у предизборном кампањи на "Пинку": Сви учесници избора ће бити подједнако заступљени

Штампа
петак, 22. мај 2020.

 Власник ТВ Пинк Жељко Митровић објавио је данас правила за представљање странака у предизборној кампањи на тој телевизији, најављујући да ће сви учесници на изборима бити подједнако заступљени у информативном програму, у изборним блоковима који ће бити посебно назначени, а утврђен је и ценовник комерцијалног оглашавања.

Митровић је, како преноси телевизија Пинк, рекао да су завршени сви ценовници који се тичу комерцијалног оглашавања, спотова и изнајмљених термина.

Свим политичким субјектима који ће учествовати на овим изборима обезбедили смо по један термин за представљање у периоду између 6. и 12. јуна, по две, три или четири партије, нагласио је Митровић.

Оно што је важно за учеснике на овим изборима, ако их занимају комерцијални аспекти да се јаве, информишу и добију ценовнике у маркетинг служби телевизије Пинк, а за ове бесплатне да се јаве главном уреднику информативног програма Горану Гмитрићу, рекао је власник ТВ Пинк.

(Фонет)

 
Донирајте НСПМ
[ Почетна страна ]