Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Prvo Dejton, a posle Brisel

Komentari (36) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 utorak, 25 novembar 2014 16:29
Pitanje akademiku?
Pitanje akademiku?
Kako da vodite "politiku vraćanja Dejtonskih nadležnosti,politiku koju predsjednik RS javno najvaljuje već osam godina, ali ne sprovodi, u smislu referendu,otcjepljenje i tome slično, već poznato i rečeno od predsjednika RS, kada je "svađa u kući"?!Kada je tolika "svađa u kući", toliko rascjep kojim je ponajviše "kumovao" i sam predsjednik RS, svojom politikom davanja prednosti stranačkoj pripadnosti (SNSD-u) i kvalifikovanja "onih drugih", koji nisu SNSD-ovi Srbi, svakojakim negativnim kvalifikacijma, a da se radi priostojnosti ne ponavljaju (jer samo produbljuju jaz i ogorčenost ne SNSD-ovski Srba).Zar vam nije dokaz jučerašnja konstitutivna sjednica Naradone Skupštine RS dokle se zapalo u blato i podjele?!
Preporuke:
11
20
2 utorak, 25 novembar 2014 16:31
Svađa u kući?!
Bosić: Ispitati i sankcionisati kupovinu poslanika
Predsjednik Srpske demokratske stranke Mladen Bosić obavijestio je danas predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika da se Srpska demokratska stranka neće odazvati pozivu na konsultativni sastanak povodom predlaganja mandatara za sastav nove Vlade Republike Srpske.
Navodeći da Srpska demokratska stranka nema skupštinsku većinu, pa samim tim nema potrebu da predlaže mandatara, u dopisu se naglašava da su koruptivni procesi kupovine narodnih poslanika i sastavljanje skupštinske većine na takav način, ne samo antidemokratski, nego su i kriminalne radnje koje treba da ispitaju i sankcionišu nadležne državne institucije.
Srpska demokratska stranka smatra da je na takav način sakupljena skupštinska većina bez legitimiteta, a Narodna skupština Republike Srpske dovedena u situaciju da ima poljuljan ugled kao najviša demokratska institucija vlasti u Republici Srpskoj.

http://www.sdsrs.com
Preporuke:
9
18
3 utorak, 25 novembar 2014 16:31
Svađa u kući?!
"Ovom prilikom upozoravamo i na neprihvatljivo ponašanje Predsjednika Republike Srpske na konstutivnoj sjednici Narodne skupštine Republike Srpske, kao i uvrede i psovke koje je Predsjednik Republike Srpske upućivao narodnim poslanicima.

Takvim ponašanjem Predsjednik Republike Srpske je pokazao da nema namjeru da ispuni svoju dužnost i predstavlja jedinstvo Republike Srpske, nego nastavlja sa politikom podjela i tenzija", kaže se u saopštenju SDS.

http://www.sdsrs.com/
Preporuke:
8
22
4 utorak, 25 novembar 2014 16:49
Da se razumijemo
Da se razumijemo prvo sredite "nered i svađu u kući" pa onda vodite politiku prema vani?!Znači nema jake politike prema vani, ako ti je u kući haos, a politički haso je očigledan, politička podjela, svađe i netrpeljivost.
Preporuke:
10
3
5 utorak, 25 novembar 2014 16:57
TOPOLj
"Da bi otvorila vrata Srpske,Njemačka bi prije svega trebalo da se pridruži Rusiji u reafirmaciji Aneksa 4 Dejtonskog sporazuma,odnosno izvornog Ustava BiH,sa otetim nadležnostima entiteta".Ovo bi bilo izvodljivo ali pod uslovom da je Njemačka suverena država.Ipak nije,ma koliko to zvuči kao naučna fantastika.U Njemačkoj se pita i o svemu odlučuje Ujka Sem.Angela Merkel je samo lutka,postavljena reda radi,tek da se vidi da i Njemačka ima nekoga na kormilu.Ali,stvarnost je puno drugačija.Gospodin Kecmanović je ovdje propustio da napiše i ispad Bakira Izetbegovića koji je zapjenio na Rusiju a isto vrijedi i za Željka Komšića.Oni mogu da govore u svoje lično ime i onih koji su ih birali ali ne mogu u ime ostatka takozvane BiH.Ja ne prihvatam da ta dvojica političkih klovnova govore u moje ime zato što ja Rusiju doživljavam kao maticu a takozvanu BiH kao nešto do čega mi je stalo kao do lanjskog snijega.Nikada tzv.BiH neće profunkcionisati kao država.To je iluzija.
Preporuke:
30
3
6 utorak, 25 novembar 2014 17:10
Tebi je sa komšijama živjeti
TOPOLj


Tebi je sa komšijama živjeti, pa makar imati "ogradu zajedničku" ili "rijeku Bosnu" koja plavi i Doboj i Zenicu , a Rusija je daleko, a komšija je tu? Dok Rus dođe "izgori ti šupa"?Ili te polavi voda, kao što je bilo u maju?!

Umjesto Zenicu, Maglaj!
Preporuke:
7
34
7 utorak, 25 novembar 2014 17:44
Srbin
"Bosić: Ispitati i sankcionisati kupovinu poslanika"

O kakvoj kupovini poslanika, i svo vrijeme juče na sjednici Skupštine RS, bukvalno melju, do davljenja ostalih, poslanici američke opozicije? Prosto, ona dva poslanika NISU htjeli sa vama, jer su vidjeli da ste programirani da radite po diktatu USA ambasadora i drugih izaslanika, što imaju SAMO jedan cilj: UNIŠTITI SRPSKU. Od 1991. godine ONI su NEPOGREŠIVO protiv Srba. Eto, to je razlog.
O kakvoj korupciju i kupovini priča Čavić i sva bulumenta, gospodo? Lobiranje kao oblik korupcije je legalno i legitimno na USA Zapadu. Nije valjda da ne znate?!
Da sam bio poslanik na konstitutivnoj sjednici, ja bih postavio pitanje Čaviću i ostalima:
Kada ćete podneti izveštaj o tome kako je, posle štetnih radnji za Srpsku na mjestu Predsjednika, potpuno propali Čavić vaskrsao sa novom "partijom"? Čiju je podršku i pomoć dobio, i u kojim sve oblicima? Šta je obećao da će uraditi za dobijenu pomoć i podršku
Preporuke:
29
6
8 utorak, 25 novembar 2014 17:58
Srbin - nastavak
Šta je obećao da će uraditi za dobijenu pomoć i podršku kada osvoji vlast u Srpskoj? Formiranjem nove "partije" Čavić je postao "predsjednik" ničega da bi kasnije postao predsjednik nečega, nije važno čega, važno je da je zvučno i da se to GEBELSOVSKI PONAVLjA PREKO BN TV, pa narod i zaboravi da je predsjednik ničega nego da je samo predsjednik. OBJASNITE TO GOSPODO OPOZICIONARI (ČEMU STE OPOZICIJA?), prije nego što od drugih tražite objašnjenja za ovo ili ono.
Ja bih vas to pitao na sjednici i tražio da objasnite i odgovorite. Tako bismo rasvjetlili korupciju sa strancima, i to vrlo opasnu korupciju, ili vi mislite da se to ne može podvesti pod korupciju? Ako tako mislite, morali biste to objasniti.
REPUBLIKA SRPSKA IZNAD SVEGA !!!
ŽIVJELA MOJA DRŽAVA REPUBLIKA SRPSKA!!!
Preporuke:
32
6
9 utorak, 25 novembar 2014 18:01
Da ćeš nekog ubijediti nećeš!
Srbin


Upravo tvoj komentar je ono što produbljuje jaz i političke podjele.Misliš da ćeš blizu 50% srtpske populacije koja ej glasal za SDS,PDP i NDPM (Savez za promjene) ubijeditida su "izdajnici"?!Svi koji glasali da su "izdajnici"?Nećeš, samo ćeš produbiti podjele i političku netrpeljivos!
Preporuke:
6
28
10 utorak, 25 novembar 2014 18:12
Nastavite, nemojte stati
Samo nastavite pljuvati po savezu za promjene, nastavite pljuvati po SDS-u,PDP-u,NDP-u, nastavite kako u tekstovima tako u komentarima, u javnim i drugim izjavama.Nastavite "rovariti",konstruista terorije zavjera, nazivati SDS,PDP,NDP "izdajničkim i slugama muslimana i Zapada" i tome slično?!Samo nastavite, nastavite a narod im daje gotovo 50% podrške?!Nastavite pljuvati po volji naroda koji ih podržava, jer koliko pljujete po političkim strankama ništa manje ne pljujete i po narodu, svakom glasaču koji im je dao svoj glas.Nastavite, nemojte stati, pljujte do podne a poslijepodne govorite o "srpskoj slozi".Pljujte i govorite "ma ko nas zavadi"?!Samo nastavite, vodite šizofrenu aktivnost, nastavite tako podvojeno šizofreno politku voditi i pitajte se ponovo "ma ko nam kost baci"?!
Preporuke:
6
22
11 utorak, 25 novembar 2014 18:19
Nastavite, nemojte stati
Nastavite SNSD-ovci "rovariti", koristite raznorazne Momčile "da razbijete SDS", da fiskreditujete i indirektno srušite rukovodstvo SDS-a, samo vi nastavite, to radite do podne a poslijepodne pričajte o "srpskoj slozi"?!Nastavite tako licimjerno, nastavite a sutra pričajte "pa to su nas muslimani i Zapad posvađali"?!Nastavite samo, produbljuete "jaz podjela", politički rascjep, samo naprijed.Samo da znate SDS nećete razbiti, SDS je čvrst ko granit, taj ne puca kao što biste vi željeli.Neće vam uspjeti da napravite raskol, a ni jedan SDS-ovac vam se nije pridružio u Narodnoj Skupštini a niti će to učiniti.SDS ima svoj ponos i principjelnost.
Preporuke:
8
22
12 utorak, 25 novembar 2014 18:24
Srbin
Za "Da ćeš nekog ubijediti nećeš!"

"Upravo tvoj komentar je ono što produbljuje jaz i političke podjele.Misliš da ćeš blizu 50% srtpske populacije koja..."

A šta si mislio i misliš, da zbog "jaza" mi predamo Republiku Srpsku u ruke američkih štićenika i namesnika? Ako treba ići na nove izbore, ALI NARODU PREDOČITI DA OVA GRUPA HOĆE "KOALICIJU" SA ONIMA KOJI SANjAJU DA SRPSKE NEMA I SVE RADE DA JE NEMA. Pa da vidimo koliko bi glasova dobili. Oni nisu ovako jasno pričali pred izbore kao što su pokazali na delu posle izbora.
A drugo, oni, i pored sve propagande iz medija BN i bošnjačkih medija iz Sarajeva protiv Dodika, NISU DOBILI "blizu 50% SRPSKIH GLASOVA.
Sada pitanja i tebi i onima što brinu o korupciji i kupovini glasova: Zar podrška iz Sarajeva strankama Srba u Srpskoj NIJE OBLIK KORUPCIJE I NEPOŠTENE RADNjE? Zar nije uticaj na TV BN na ovaj ili onaj način, sigurno i pomoću interesa kroz novac i druge pogodnosti, vidljiva ili nevidljiva
Preporuke:
28
5
13 utorak, 25 novembar 2014 18:25
napred Srpska
Baš se aktivirao onaj dežurni sds-ovac pod raznim nikovima. Komentator "Srbin" je u pravu, Dodik nije cvećka, ali za ove izdajnike iz Bosićevog "SDS-a i "Saveza za promene" je pravo blago. A i Ivanić će vas na kraju ostaviti na cedilu. Inače, po običaju, odličan tekst profesora Kecmanovića.
Preporuke:
22
6
14 utorak, 25 novembar 2014 18:30
Srbin
Za "Da ćeš nekog ubijediti nećeš!"

Zar nije uticaj na TV BN na ovaj ili onaj način, sigurno i pomoću interesa kroz novac i druge pogodnosti, vidljiva ili nevidljiva korupcija, kupovina i trgovina?
HOĆEMO DA NA TA PITANjA ODGOVORE ČAVIĆ I KOMPANIJA.
Kao posledica takve trgovine i "poslovnosti" dobija se rezultat u obliku dovođenja naroda u zabludu, na čemu "opozicija" zasniva svoje, ipak, nedovoljne glasove. KRIMINAL TE VRSTE JE TEŽI OD OSTALIH KRIMINALNIH RADNjI, I NAJTEŽI JE, JER ZA POSLEDICU IMA PREVARU NARODA. Dobro je da prevara nije sasvim uspjela, pa će Srpska ostati očuvana.
Preporuke:
22
3
15 utorak, 25 novembar 2014 18:33
Da ćeš nekog ubijediti nećeš!
Srbin
Za "Da ćeš nekog ubijediti nećeš!"

A šta si mislio i misliš, da zbog "jaza" mi predamo Republiku Srpsku ...? Ako treba ići na nove izbore, ALI NARODU PREDOČITI DA OVA GRUPA HOĆE "KOALICIJU"...


Koaliciju na nivou BiH moraš uspostaviti sa bošnjačkim i hrvatskim strankama iz Federacije BiH, to je ustavno-pravna-neminovnost, takav ustavni sistem.S kime je SNSD pravio koaliciju kad je ušao u vlast?1Upravo sa bošnjačkim i hrvatskim strankama tipa SDA,HDZ i dr?! I u čemu je to naprimjer Savez za promjene (SDS,PDP,NDP) "izdajnički" što bi da koalira a SNSD nije "izdajnički" što je već na nivou BiH s njima dva neprekidna mandata u koalciji?!Perfidni ste, jako perfidni, iskrivljujete istinu!
Preporuke:
5
19
16 utorak, 25 novembar 2014 18:37
"zabranjeno komentarisanje SDS-ovcima"?!
napred Srpska
Baš se aktivirao onaj dežurni sds-ovac ...


Pa ako je zabranjeno SDS-ovcima komentarisati, napišite "zabranjeno komentarisanje SDS-ovcima"?!

Kometari nisu svađalački, već pomirljivi, a vaš je problem što vi ne vidite u kakve političke podjele vodite sa tim pljuvanjem.Vidjelo se juče na konstitutivnoj sjednici Narodne Skupštine RS, a što je srpska sramota, koju ste vi napravili pljuvanjem i omalovažavanjem saveza za promjene (SDS,PDP,NDP-a)!
Preporuke:
6
21
17 utorak, 25 novembar 2014 18:47
Srbin
Za "Da ćeš nekog ubijediti nećeš!"

"Koaliciju na nivou BiH moraš uspostaviti sa bošnjačkim i hrvatskim strankama iz Federacije BiH, to je ustavno-pravna-neminovnost, takav ustavni sistem..."

Ili si stvarno naivan ili se praviš naivan?
Jedno je biti u nužnoj saradnji na nivou silom nametnute "bih" a drugo je na tome nivou i unutar Srpske raditi na štetu Srpske. RAZLUČI TO DVOJE.
Seti se rezultata Čavića, Ivanića, Šarovića,... kao argumenata za ovu razliku koju ukazujem.
Da ti ne objašnjavam više, nema potrebe.
Preporuke:
20
3
18 utorak, 25 novembar 2014 18:51
"zabranjeno komentarisanje SDS-ovcima"?!
"zabranjeno komentarisanje SDS-ovcima"?!
napred Srpska
Baš se aktivirao onaj dežurni sds-ovac ...


Nego ima li negdje neki ustavni propis ili nešto na zakonskom nivou, da je zabranjeno podržavati SDS i biti SDS-ovac?!

Da vidimo šta ćemo?!
Preporuke:
4
15
19 utorak, 25 novembar 2014 19:00
Da ćeš nekog ubijediti nećeš!
Srbin
Za "Da ćeš nekog ubijediti nećeš!"

"Koaliciju na nivou BiH moraš uspostaviti sa bošnjačkim i hrvatskim strankama iz Federacije BiH, to je ustavno-pravna-neminovnost, takav ustavni sistem..."

Ili si stvarno naivan ili se praviš naivan?
Jedno je biti u nužnoj saradnji na nivou silom nametnute "bih" a drugo je na tome nivou i unutar Srpske raditi na štetu Srpske. RAZLUČI TO DVOJE.
Seti se rezultata Čavića, Ivanića, Šarovića,... kao argumenata za ovu razliku koju ukazujem.
Da ti ne objašnjavam više, nema potrebe.


U pravu si ne trebaš mi ništa objašnjavati, jer me nećeš ubijediti a neću ni ja tebe ubijediti!Znači nema potrebe, naprotiv moja istina je da je su Čavić,Ivanić i Šarović jako dobri, pošteni i nadasve mudri političari i velike patriote.
Preporuke:
5
23
20 utorak, 25 novembar 2014 22:03
Da ćeš nekog ubijediti nećeš!
Ej moji Srbi kako lako "ko kauboji za pištolj" potežete za riječju "izdaja,izdajnik"?!Kako lako jedni druge sumnjičite (ili sumnjičimo?) kao "izdajnike" i sve najgore, kako se lako pljuje, kako se sa lakoćom svađa?!
Preporuke:
7
8
21 sreda, 26 novembar 2014 10:15
ANALITIČAR
@ da ces nekog ubjediti neces

Brate Amire Čamdžiću , koji za sebe kažeš da si Srbin islamske vere , molio bih te ili molio bih Vas kako god želiš da ne mijenjaš po 1000-ti put potpis pod kojim pišeš . Bio si na NSPM Amir Čamdžić pa si bio SLOGA gdje si hvalio Vučića , SDS i Ameriku i masone ( baš me " čudi " zašto ) .
Pa si promovisanje luzerske SDS nastavio na bošnjačkom forumu KLIKS BA potpisujući se kao SDS zeničke regije pa si sada nekakav na KLIKSU FILOZOFMAN , uvijek isto pišeš . Niko ovdje ne napada SDS jer nemamo šta napasti . Mladen Bosić je efemerna pojava , neidentifikovani leteći objekat koji vodi nekada slavnu SDS , nesposobna pojava udružena sa luzerom Ogijem Tadićem koji je 600 000 puta bio poražen . Ta luzerska ekipa zajedno sa Čavom koji je nama Srbima napakovao krivicu za Srebrenicu nisu adekvatna opozicija zajedno sa patetičnim Borenovićem koji ima kuću od recimo 3 miliona KM ali glumi borca protiv korupcije ( ala Vučić PREDAO SAM KOSOVO a ima kuću u Jajincima )
Preporuke:
12
2
22 sreda, 26 novembar 2014 10:48
Da ćeš nekog ubijediti nećeš!
ANALITIČAR uvijek isto pišeš.


Ukoliko neko nešto isto piše znači da ima neki princip.Podržavati SDS nije Ustavom zabranjeno.

Ukoliko neko nešto isto piše znači da ima neki princip.Podržavati SDS nije Ustavom zabranjeno.

U konfrontaciji sa takvom medijskom i drugom mašinerijom SDS je postigao odlične izborne rezultate, s kime se suočio, i kako mu je podmetano i kakve su se "medijske i druge sile" udružile da SDS diskredituju i stvore lažnu sliku o nekom "izdajničkom SDS-u".
Preporuke:
0
11
23 sreda, 26 novembar 2014 11:20
Da ćeš nekog ubijediti nećeš!
ANALITIČAR:
Ta luzerska ekipa


Još jedan dokaz principjelnosti, a ne kao neki "prevrnu čim politička opcija dođe u manje više tešku situaciju ili ne uspije dobiti skupštinsku većinu, ili što je još gore odu protivnički tabor, kao što smo ovih dana svjedoci".Znači ima u čovjeku političkog poštenja, kad "podržava kako ti napisa "luzere", tačnije trenutno političku opciju koja nema skupštinsku većinu, a to ne znači da su "luzeri" kao što ti napisa, naprotiv "lopta je okrugla", danas "donji, sutra gornji".Klackalica je.
Preporuke:
0
9
24 sreda, 26 novembar 2014 15:54
ANALITIČAR
@ da ces nekog ubjediti neces
Prijatelju OPOZICIJA u Rep. Srpskoj je imala adut da je SNSD vladala u R. Srpskoj još od 2006-te i da je složena situacija u ekonomiji kao što jeste širom Balkana . Ali problem Opozicije a prvenstveno SDS-a je što to nije državotvorni SDS Raše Karadžića u kome su bili nacionalisti obrazovani ljudi kao Karadžić ( imao dosije u DB-u kao nacionalista još 68-me ) ili Prof. Koljević koji je govorio engl. jezik bolje od 99 odsto rođenih engleza ili doktor filozofije Buha . Danas SDS vode mizerne ličnosti kao Pandurevićka koja pljuje po RS-u na feder. medijima ili nesreće koje rade za AID tursku službu kao Slobodan Vasković čija žena Ljiljana Kovačević pljuje po Srbima radeći za BETU iz Bgd-a , antisrpsku . Da li stvarno elementarno nesposobni Bosić da vodi RS , ko u Evropi zna za tog anonimusa , za Ognjena Tadića pola RS nije čulo a kamoli Rusija i Putin . Porediti Dodika kao državnika sa tim minornim gubitnicima je drskost , SNSD nam je 8 predstavništava u svetu
Preporuke:
8
2
25 sreda, 26 novembar 2014 16:02
ANALITIČAR
@ da ces nekog ubjediti neces

SDS je vodio veoma prljavu kampanju oslanjajući su na huškačku TV BN koja je majka svih uvreda u javnom životu RS . Opoziciji je valjao sramni PDP-ovac kojega se stidilo celo Trebinje Vučurevića koji je pozivao na otcjepljenje Hercegovine od ostatka RS . Da je Dodik diktator kako ga zovete Vučurević PDP bi bio streljan kao separatista ( ili doživotno osuđen za rušenje Ustavnog poretka RS ) . SDS-u je politiku vodila švapska služba BND ( Adenauer ) , čitaj Savanović Aleksandar . Sposoban kadar u SDS-u je Stevanović - patriota . Ali SDS je bio zasnja šansa Bakira i SDA da slome Banja Luku i da nam ponovo nekakvi manijaci pobjegli iz ludare kao Silajdžić sa Baščaršije govore šta i kako da Srbi da rade . Sledeća zamjena teza je SDS-ova fatamorgana da Dodik služi Hrvatima ( alijansa sa HDZ-om ) . Da vrh SDS-a išta zna znao bi da je Dragan Čović HDZ autohtoni lider Hrvata u BH a da je Raguž 1990 HDZ američko kukavičije jaje . Dodik je ruski čovek , za koga je SDS ?
Preporuke:
8
0
26 sreda, 26 novembar 2014 16:10
ANALITIČAR
@ DA CES NEKOG UBJEDITI NECES

Opozicija u RS je konglomerat separatista , Vučurević PDP ( miljenik naravno britanskog ambasadora u BH ) , PDP je a to svako zna " engleska partija " a MI6 je najveći neprijatelj Srba i Rusa , njihov agent Dušan Simović je 1941-ve zakopao Srbe u grob BOLjE RAT NEGO PAKT da Hitler pobije Srbe i da Srebi izginu za Engleze , i Apis je bio blizak MI6 preko loža u Švajcarskoj , Dobrica Ćosić mason , loža Alpina . SDS vode ljudi koji pojma nemaju o tajnim društvima , obav. službama , teletabisi 100 % . Da li misliš da je Putin jak zato što je pravnik ili zato što je agent . Kada sam čuo Borenovića ili Ivanića da spominju RUSIJU , nikada . Dodik im je smetao zbog Južnog Toka i jer je ruski kapital i obav. službu doveo u RS . Zato Bošnjacima valja SDS , da nas vrate na ledinu , da nam feder. Srajevo opet diktira šta i kako . Da Mirkan Šarović može da vlast RS ukida a da gura BH , da glasa da Tači ima državu itd itd . Da nam Čavić ( USA igrač ) pakuje Srebrenicu
Preporuke:
7
0
27 sreda, 26 novembar 2014 16:25
ANALITIČAR
@ da ces nekog ubjediti neces

Kao građanin Rep. Srpske imam pravo da kažem svoje mišljenje na ovom najjačem nacionalnom portalu NSPM čiji su urednici divni ljudi i osobe i rodoljubi kao Đole Vukadinović i Sloba Antonić . NSPM je uz rusko srpski FOND STRATEŠKE KULTURE naš najugledniji portal , dobar je i NOVI STANDARD ali Željko Cvijanović " cenzuriše " kritičku misao i sklon je da pravi ustupke radi lične koristi ( moj dojam ) . SDS ima pravo da egzistira , ozbiljna partija ali su danas bez ukusa i mirisa . Kao Naprednjaci u Srbiji na fonu AMERIKANIZACIJE Srba tj prihvatanja da su Srbi krivi za sve . SNSD radi upravo suprotno , 20 godina Amerika ubija Srbe i Putin je digao Rusiju ( kao zaštitnika Srba ) . Sada kada sve nama ide u korist Rep. Srpskoj ne trebaju Tadići ( Bosići ) koji su u stvari Vučići ( Nikolići ) da nam nameću krivicu i da nas pokatoličavaju ( EU i NATO ). Šiptarski advokat Amerika pada na svim poljima a naš veliki brat Rusija jača na svim poljima
Preporuke:
10
0
28 sreda, 26 novembar 2014 18:04
Da ćeš nekog ubijediti nećeš!
Odogovor na pitanje o Putinu?!
Iako su ostavljene dvije opcije za odgovor,odgovor se ne može uklopiti samu u jednu ili drugu opciju ili u samo dvije opcije?!
Za državnika treba imati "srce", treba imati nešto što se zove neustrašivost, da se nikoga ne boji (tu osobinu ima 5% ljudi u svijetu, koji imaju to ugrađeno u sebi kao ličnosti?), zatim mora imati nadprosječnu pronciljivot,inteligenciju i znati "strateški planirati unaprijed"?!Naravno ne treba se precjenjivati, nekada treba znati i gdje su granice, da šteta ne bude veća od koristi?!Zašto je Putin to što jeste, valjda što je sličan Mustafi Golubiću?!Valjda to, neustrašivost spojena sa strahovitom pronicljivošću?!
Preporuke:
0
4
29 sreda, 26 novembar 2014 18:30
Ozren Doboj
Kako je mucno citati komentare pojedinih komentatora tipa SRBIN,ANALITICAR za koga mislim da je TOPOLJ.Koliko neistine.lazi.ostrascenosti.strancarenja.ulizistva.dodvoravanja.podanistva i navijanja u korist DODIKA i njegove sekte.Samo SRBIN koji nije dovoljno obavjesten.informisan i onaj koji ima licni interes moze podrzavati DODIKA i njegovu sektu.Castan i posten SRBIN to nemoze.Raspitajte se malo sta su po nacionalnosti supruge RAJKA KUZMANOVICA.NEBOJSE RADMANOVICA,SLOBODANA GAVRANOVICA.RAJKA VASICA.NIKOLE SPIRICA.sta su po nacionalnosti IGOR RADOJCIC.ZELJKA CVIJANOVIC.GORANA ZLATKOVIC.NADA TESANOVIC pa onda pricajte o probosanskoj politici i o pokatolicavanju.Sve vi to znate ali zamagljujete Dodikov kriminal pricom o ugrozenosti RS.pricom o RUSIJI I PUTINU.pricom o izdaji i probosanskoj politici itd.Narod sve zna i hoce promjene.
Preporuke:
4
8
30 sreda, 26 novembar 2014 18:43
Da ćeš nekog ubijediti nećeš!
Ozren Doboj


Greška je to neko stalno pravdanje, ma ljudi nisam, pa šta vam, je što to radite i ne shvatanje da nisi došao da bereš jabuke, već se boriš da osvojiš vlast?!Na tom pravdanju se gubila energija,gubilo se vrijeme, umjesto da se išlo taktički "politički napad je najbolja odbrana"?!On kaže "izdajnik" a ti istom ili žešće uzvratiš "i ti si izdajnik", pa kad on pođe nabrajati a ti ignorišeš, kao da nisi ni čuo, praviš se gluv, tako to treba a ne gubiti se u opravdanjima, koja niko i ne želi, jer to je broba za vlast, a ne neko sijelo.
Preporuke:
0
7
31 sreda, 26 novembar 2014 19:37
Da ćeš nekog ubijediti nećeš!

Odogovor na pitanje o Putinu?!


Nije ti Vladimir Putin nikakav izuzetak od pravila, već pravilo, koje je važilo i u Jugoslaviji a važi i danas.Svi ključni ljudi (predsjednici , velike čivije i slično?) su bili to što su bili, a šta su bili evo link:

http://www.safaric-safaric.si/knjige/UBIJ%20BLIZNJEG%20SVOG.pdf


I danas su ti isti ljudi, sve je to bilo u tome manje ili više, to je pravilo a izuzeci su samo devijacija?!
Preporuke:
0
6
32 četvrtak, 27 novembar 2014 09:22
ANALITIČAR
@ brata OZRENA DOBOJ

Veoma je neukusno govoriti čija je žena šta po nacionalnosti budući da niko od nas nije birao šta će biti kada se rađao , a druga je stvar da li će neko biti ponosan na to šta je po naciji . Opušteno brate i napred . Htio sam da kažem i da ukažem da RS bi trebalo da vode ljudi sa vezama u svetu , pogotovo Rusiji , a tu je Predsednik Dodik ubjedljivo najjači a našu RS je sačuvao uz pomoć ambasadora Rusije u Sarajevu Bocan Harčenka . A Vaša teza da recimo gosp. Radmanović nije Srbin jer mu supruga nije srpkinja je blago rečeno smiješna , veliku stvar za srpstvo su odradili DŽevad Galijašević i Emil Vlajki ( Emil je rođen kao delom Hrvat a delom Jevrej a u stvari je veliki Srbin ) . Opservacije su vam katastrofa , ministar odbrane Rusije veliki nacionalista Šoijgu nije rođen kao Pravoslavni Rus pa je veliki rodoljub . Površno gledate na stvari . Imate suprotne primjere veleizdajnika Vuka Draškovića , Čede Jovanovića , N. Kandić , Latinke Perović . Promjenite ugao
Preporuke:
3
0
33 četvrtak, 27 novembar 2014 10:41
Da ćeš nekog ubijediti nećeš!
ANALITIČAR
@ brata OZRENA DOBOJ


Ova polemika je dokaz "da je trebalo baciti loptu na taj teren", da se neko drugi pravda?Pa ako oni kažu izdaja kaži i ti izdaja?!Ne se samo pravdati,nekome ko i ne želi opravdanje, već da zadrži stečene pozcije?!
Preporuke:
0
2
34 četvrtak, 27 novembar 2014 10:58
Da ćeš nekog ubijediti nećeš!
ANALITIČAR
@ brata OZRENA DOBOJ

Samo ovdje je najgore u svemu tome, prljavo i nepotrebno da se radi političke borbe za vlast pljuje i inmputira bilo kome nedostatak patriotizma kroz stvarno nepotrebeo kvalifikovanje bilo koga "izdajnikom" pa i političkih subjekata pretendenata na vlast.I u Federaciji BiH su se borili za vlast, pa niko nikog ni u jednom trenu ne kvalifikova "izdajnikom" što je velika uvreda i stvara nepotreban politički jaz, i sužuje mogućnost za postizborno "srpsko koaliranje".Zato imamo što imamo, pat poziciju i nategnutu vežunu, ili "prepolovljen srpski politički korpus".
Preporuke:
1
3
35 četvrtak, 27 novembar 2014 11:38
ANALITIČAR
@ da ces nekog ubjediti neces

Drugar obratio sam se osobi sa nadimkom Ozren jer je izvređao kompletan SNSD i ukazao mu na njegovu grešku u stavovima , prema tome ja mu se nisam izvinjavao . SNSD nema razloga da se izvinjava srpskom narodu jer je sačuvao MUP RS i ustavno pravni poredak RS u ovih burnih 8 godina i ojačao RS . Pogotovo SNSD nema razloga da se izvinjava Mirku Šaroviću koji je nadležnosti RS prenosio na nivo BH , Ivanićevom sramnom separatisti Vučureviću iz Trebinja koji poziva na otcjepljenje Hercegovine , Borenoviću koji ima bukvalno Vilu u centru Banja Luke a priča o kriminalcima u SNSD-u . Čaviću koji je srpski narod koji je imao 3 500 mrtvih oko Srebrenice optužio da smo ubili 8 000 Bošnjaka a sam Hakija Meholjić kaže da su Alija i Klinton napravili Srebrenicu
Niti ima razloga da se izvinjava ljudima koji su ukinuli VRS Čavić i Ivanić , izgubili Dobrinju 1 i 4 Ivanić , prodavali banke za 1 euro Ivanić itd itd . Je li treba da nas separatista iz Foče Krsmanović vodi ?
Preporuke:
3
0
36 četvrtak, 27 novembar 2014 22:09
Ubjedi mene!
Ne znam šta drugo da kažem!
Preporuke:
0
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner