субота, 22. јун 2024.
 Ћирилица | Latinica

Нови број

Тема: Светска економска криза и Србија (II)
Банер

Претходни бројеви

Банер

Пронађите НСПМ на

&

Нове књиге

Банер

Едиција "Политички живот"

Ђорђе Вукадиновић: Од немила до недрага

Банер
Банер
Банер

Часопис НСПМ или појединачне текстове можете купити и у електронској форми na Central and Eastern European Online Library

Банер
Банер
Почетна страна > Маркетинг

Маркетинг

PDF Штампа Ел. пошта

 

Увод

Већ неколико година електронско издање часописа Нова српска политичка мисао, односно сајт: www.nspm.rs представља најутицајнији домаћи сајт за политичку аналитику. Квалитетом и разноврсношћу рубрика и тема, објективношћу анализа и коментара актуелних друштвених проблема, сајт је постао незаобилазна тачка у формирање српског политичког и културног јавног мњења.

Својим отвореним и критичким приступом разматрању политичких и друштвених дилема, часопис је стекао висок реноме и уважавање не само критички расположеног дела јавности и медијских посленика, већ и представника политичке и страначке елите, као и државних функционера на највишим позицијама у друштву. О угледу и реномеу часописа најбоље говори чињеница да су, у протекле две године, у различитим издањима часописа своје ауторске текстове, на различите теме, приложили многи високи представници релевантних српских политичких партија, посланици Скупштина Србије и Државне заједнице СЦГ, функционери Координационог центра за Косово и Метохију, као и политички саветници председника Србије Бориса Тадића и председника српске владе Војислава Коштунице.

Текстови, анализе и коментари објављени на сајту НСПМ редовно се преносе на сајтовима медија и часописа у земљи и иностранству. Поред великог пораста броја посета сајту у протекле две године, које на годишњем нивоу износи преко 50%, приметан је велики пораст броја посетилаца сајта из иностранства. Према најновијим подацима, удео “страних” посетилаца износи 47% од укупног броја посетилаца сајта, што вероватно представља јединствен пример на српском “електронском небу”. Високом угледу часописа посебно доприноси чињеница да су редовни претплатници његових штампаних издања дипломатска представништва многих држава у Србији и Црној Гори, као и канцеларије и представништва различитих међународних организација и институција, невладиних И хуманитарних организација, дописништва најважнијих светских агенција и медијских кућа из већег броја земаља.

Врхунски садржај, висока посећеност која убрзано расте, као и висок интелектуални ниво посетилаца, чине да сајт www.nspm.rs представља прворазредну “opinion maker” институцију у области информисања на интернету, као и незаобилазан репер међу часописима који се баве критичком анализом актуелних политичких и друштвених тема.


Клуб пријатеља Нове српске политичке мисли
 

Међу онима који су до сада подржали излажење штампаних издања НСПМ и рад нашег сајта, налазе се следеće институције и компаније:

§ Министарство за културу Републике Србије

§ Министарство науке и животне средине Републике Србије

§ Министарство за људска и мањинска права СЦГ

§ Скупштина града Београда

§ Телеком Србија а.д.

§ Гранд пром а.д.

§ Nova Yug д.о.о.

Уколико сте правно лице и желите да постанете члан Клуба пријатеља Нове српске политичке мисли и да подржите наш рад на креирању демократске политичке културе у Србији и Црној Гори, јавите нам се на адресу Редакција НСПМ Дечанска 8 /118 11000 Београд или на E-mail: Ова адреса ел.поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели , или на tel/ fax: 011/ 323-12-06 и 011/32-47-932

Уколико сте физичко лице и желите да постанете члан Клуба наших пријатеља Вашу донацију можете уплатити на следећи рачун:

Жиро рачун: 205-38371-17 Комерцијална банка Београд, Прималац: НСПМ Теразије 38/II 11000 Београд

/уз напомену: За Клуб пријатеља/ Молимо Вас да нам пошаљете обавештење о донацији, пожељно уз копију уплатнице, уз Ваше податке и адресу, на: Ова адреса ел.поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

Напомена: Уколико желите да Ваша донација буде анонимна, молимо Вас да то посебно напоменете .

За посебне захтеве и додатне информације, можете нам се обратити лично или писмом на адресу:


Редакција НСПМ

Дечанска 8 /118 11000 Београд

E-mail: Ова адреса ел.поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели

tel/ fax: 011/ 323-12-06 и 011/32-47-932

.

Опције рекламирања

Врсте банера

- Спонзорски банер: овај облик рекламе обезбеђује приказ само вашег банера на одабраној позицији.

- Ротациони банер: уколико се определите за ову врсту рекламе вас банер ће се учитавати на одређеној позицији наизменицно са још највише два банера. Приказ банера је по методу случајности која омогућава уједначено приказивање сва три банера на одабраној страни.

Након што сте се определили за ротациони или спонзорски банер остаје да изаберете позицију на којој це се приказивати ваш банер, као и димензије банера. Приказ ових могућности погледајте на наредним сликама.

Ваш банер ћемо поставити на уговорену позицију након што нам га доставите лично на адресу редакције или е-мејлом на адресу Ова адреса ел.поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели (у поруци наведите web адресу на коју ће се посетиоци преусмеравати након клика на банер).

.

Ценовник оглашавања на сајту НСПМ

Нулта категорија огласног простора

  • Спонзорства посебних издања и пројеката на сајту

Цена према посебном уговору


Прва категорија огласног простора - насловна страна

закупљени дани

цена у EUR

458x60пx

130x200пx

130x100пx

130x50пx

за 7 дана

90

50

30

10

месечно (30 дана)

300

200

100

50


Техничке могућности оглашавања

  • банер (max 15 kB)
  • измењиви (са секвенцама) или статични
  • израда банера по посебном договору

Услови плаћања

  1. плаћање је унапред
  2. у цене није урачунат ПДВ
  3. агенције имају попуст 20%
  4. агенције су обавезне да израде банере
  5. за директне клијенте бесплатна израда банера
  6. курс у динарима је по средњем курсу НБС за EUR на дан испостављања авансног рачуна

 

Оглашавање у штампаним издањима НСПМ /додатна категија/


 
.

Ценовник оглашавања у штампаним издањима НСПМ-а

1. Реклама на задњој страни корица цасописа:

- 50 % покривености стране: 15.000 дин

- 80 % покривености стране: 20.000 дин

2. Реклама на унутрашњим странама:

цела страна: 5.000 дин

 

Анкета

Да ли ће, по вашем мишљењу, „Заједница српских општина“ на КиМ бити формирана до краја 2023. године?
 

Република Српска: Стање и перспективе

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер
Банер