Kome je do morala u politici, neka ide u NSPM

Otvoreno pismo glavnom uredniku RTS - omogućite mi da demantujem sve laži Gorana Vesića

Komentari (8) COMMENTS_ARE_CLOSED
1 ponedeljak, 24 septembar 2018 08:37
bravo
Pa, to je nemoguća misija Dragane. Trrbalo bi ti tri dana, a i više, ako bi hteo da odgovoriš na sve laži ovog unapređenog homukulusa. Na stranu što ti neće dati prostor ha demanti, nego gurati u blato zvano "tv duel" sa njim, koji av stalno izbegava.
Preporuke:
40
2
2 ponedeljak, 24 septembar 2018 14:45
dno dna
Vesić je oličenje svega najgoreg i najprljavijeg u ovoj vlasti. I kontinuitet sa onim najgorim u onoj Đinđićevoj.
Preporuke:
37
1
3 ponedeljak, 24 septembar 2018 22:11
penzioner Cviko
Mislim da je problem pre svega u činjenici da ovakva pisma u RTS-u niko ne čita, pa neće biti ni odgovora.
Preporuke:
15
3
4 utorak, 25 septembar 2018 01:37
Gorštak
za penzionera Cvika

Mislim da je problem pre svega u činjenici da ovakva pisma u RTS-u niko ne čita, pa neće biti ni odgovora.


Ne samo da čitaju Stefanović i Bujošević, nego i Vučić i još neki (od kumova mu) iz SNS-a. A možda čak i neki od ambasadora moćnih zemalja u Beogradu ovo čitaju.

A da li će biti odgovora - drugo je pitanje. Ni to nije isključeno jer je tužba protiv "Javnog servisa" gotovo izvesna.

I prekinite više sa tim staračkim fatalizmom i pesimizmom, tipa "Sve se unapred zna, sve je namešteno. Nemate nikakvih šansi. Nećete uspeti"... Ne pomažete tako. A takav gubitnički duh ogorčenog i razočaranog čoveka provejava u svim vašim komentarima. Ako već usled starosti ili nečeg drugog niste u stanju da pomognete borbu mlađih, ornih i voljnih ljudi, nemojte smetati - uklonite se. U Srbiji se stvari ipak dešavaju, i promene slične onim u PKB-u su i dalje moguće.
Preporuke:
17
2
5 utorak, 25 septembar 2018 05:15
Jasna Simonovic
Omogućite čoveku da kaže šta ima...
Preporuke:
17
0
6 utorak, 25 septembar 2018 15:30
Onako usput
@ Gorštak

Vaš komentar je pravo osveženje na ovom sajtu.

(I prekinite više sa tim staračkim fatalizmom i pesimizmom, tipa "Sve se unapred zna, sve je namešteno. Nemate nikakvih šansi. Nećete uspeti"... Ne pomažete tako. A takav gubitnički duh ogorčenog i razočaranog čoveka provejava u svim vašim komentarima....)

Dragan Djilas, a i ostali iz Opozicije u Srbiji se ponašaju odbranaški. A treba da predju u napad, mislim verbalni. Treba da na argumente vlasti odlučnije suprotstave svoje argumente. Da gradjani u njima nadju jasnu alternativu. Jer, oni ipak nose "hipoteku" na svoj, ne tako davni, boravak na vlsti u Srbiji. Ponekad mi se čini da Opozicija želi da nešto menja, a u sebi se nada da u tome neće uspeti. Sećam se nekadašnjeg aforizma za Socijalističku omladinu: - Naša Omladina ne zna šta hoće, ali to hoće što pre.
Preporuke:
8
0
7 sreda, 26 septembar 2018 18:30
bog dano vic
LJudi su se smejali kad se ovde dovukla ona protuva SSeSSelj ne znajući da će SSeSSeljizovati celu Srbiju. Sad se ne vredi čuditi...sad je gotovo
Preporuke:
5
0
8 ponedeljak, 01 oktobar 2018 20:35
raspamećivanje
Grad je kompaniju preuzeo jer je bila pred gašenjem u dugovima od 80miliona evra, sa 14 godina neplaćenih poreza i doprinosa, 10 godina neplaćene struje...


Ovo mi je zanimljivo iz drugog ugla. ČETRNAEST godina jedna velika firma ne plaća poreze i doprinose i - ništa.
Udruženje građana čiji sam član od osnivanja nije imalo NIJEDNU uplatu na svoj račun, i samo jednu isplatu godišnje za održavanje svog sajta (2.800 dinara), nikakvu privrednu ili bilo kakvu drugu aktivnost, dobilo je tužbu protiv odgovornog lica i udruženja (pretnja kaznom od 3 miliona dinara!!!) zato što nije podnelo papir da nema nikakvu aktivnost za određenu godinu. A nije podnelo jer nije znalo, udruženje je malo i BEZ IKAKVIH prihoda (čak ni članarinu ne prikuplja), nema pravnika niti računovođu, niti bi moglo da ih plati. Registrovalo se baš zato da bi bilo registrovano, pravno prepoznato i poznato državi. A, inače, trudi se da popravi državu u određenoj oblasti.
Nikada nije obavešteno o toj obavezi.
Preporuke:
0
0

Anketa

Da li mislite da će u narednih godinu dana u Srbiji biti održani novi parlamentarni izbori?
 

Republika Srpska: Stanje i perspektive

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner